Offtopic..
+13
Eliina
Lindita
Ruby
Laurinja
Sanita
Māriņa
Silkite
lilucis
chupinja
Elīna
Ronija
Dream
Admin
17 posters
Lapa 34 no 40
Lapa 34 no 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Offtopic..
Silkite rakstīja:Desam ir super apetiite eed visu kas kustaas un nekustaas arii nav probleemas iebarot zaales.tik mandariinus es vinjam nedodu,taapec jau daudz need
a maneejaa ir jaaluudzaas uz celjiem, lai eestu:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Desam ir super apetiite eed visu kas kustaas un nekustaas arii nav probleemas iebarot zaales.tik mandariinus es vinjam nedodu,taapec jau daudz need
jaa, biezhi esmu dzirdeejusi ka siikajiem sunjukiem ir shvaki ar apettiti :scratch: ,bet man tieshaam ir palaimeejies.liekas pat nedaudz pa daudz-riima baigais varbuut ka paliks vecaaks stabilizeesies ???!!!!!
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Desam ir super apetiite eed visu kas kustaas un nekustaas arii nav probleemas iebarot zaales.tik mandariinus es vinjam nedodu,taapec jau daudz need
jaa, biezhi esmu dzirdeejusi ka siikajiem sunjukiem ir shvaki ar apettiti :scratch: ,bet man tieshaam ir palaimeejies.liekas pat nedaudz pa daudz-riima baigais varbuut ka paliks vecaaks stabilizeesies ???!!!!!
Nu Vikija bija baigaa riima liidz kaadiem 10 meeneshiem. Tad bij pirmaa mekleeshanaas ar kuru aizteceeja arii muusu apetiite :)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Desam ir super apetiite eed visu kas kustaas un nekustaas arii nav probleemas iebarot zaales.tik mandariinus es vinjam nedodu,taapec jau daudz need
Nu Vikija bija baigaa riima liidz kaadiem 10 meeneshiem. Tad bij pirmaa mekleeshanaas ar kuru aizteceeja arii muusu apetiite :)
mums teica ka liidz gadam tas var vilkties vai pat ilgaak :shock: nu gaidam,joprojaam riima esam :eat:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Desam ir super apetiite eed visu kas kustaas un nekustaas arii nav probleemas iebarot zaales.tik mandariinus es vinjam nedodu,taapec jau daudz need
mums teica ka liidz gadam tas var vilkties vai pat ilgaak :shock: nu gaidam,joprojaam riima esam :eat:
Paaries, paaries:))
Ronija- Moderator
vai kaa es gaidu to dienu :jumping:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Desam ir super apetiite eed visu kas kustaas un nekustaas arii nav probleemas iebarot zaales.tik mandariinus es vinjam nedodu,taapec jau daudz need
Paaries, paaries:))
Silkite- Estimable
Labaak negaidi, jo mums briizhiem 6 shkjivji sunjam salikti ar visko, tik vinja need:((
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Labaak negaidi, jo mums briizhiem 6 shkjivji sunjam salikti ar visko, tik vinja need:((
gan jau maneejais eediis. :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Labaak negaidi, jo mums briizhiem 6 shkjivji sunjam salikti ar visko, tik vinja need:((
Nu es jau ar ljoti ceru:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Labaak negaidi, jo mums briizhiem 6 shkjivji sunjam salikti ar visko, tik vinja need:((
Nu es jau ar ljoti ceru:))
Nu nu mana dzollija eed un eed cik tik var ieshtopeet......bet nu jau buus 2 gadi taa arii mums teica, ka jaaierobezho eeshanas zinjaa, jo chivavas ir vai nu taadi kas ljaaluudzas eest vai arii riiminjas
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
nu ljoti orgjinaala kaaja :D[/quote]
:shock: tik grutiibas sagaadaa ja jalej uudens tai pagalee :scratch:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:nu ljoti orgjinaala kaaja :D
:shock: tik grutiibas sagaadaa ja jalej uudens tai pagalee :scratch:[/quote]
:shock: vai to maz vareeja izdariit???
:shock: vai to maz vareeja izdariit???[/quote]Dream rakstīja:Silkite rakstīja:nu ljoti orgjinaala kaaja :D
var ,tik pa druscinjai un ar plastmasas shprici beizhi it kaa nevajagot dariit.
Silkite- Estimable
var ,tik pa druscinjai un ar plastmasas shprici beizhi it kaa nevajagot dariit.[/quote]Silkite rakstīja::shock: vai to maz vareeja izdariit???Dream rakstīja:Silkite rakstīja:nu ljoti orgjinaala kaaja :D
Ta jau Desa ne tikai var grauzt to pagali, bet arii padzerties no taas :D Un peec tam , kad egliite dosies citos laukos Desam taa pagale buus jaatstaaj:D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:var ,tik pa druscinjai un ar plastmasas shprici beizhi it kaa nevajagot dariit.Silkite rakstīja::shock: vai to maz vareeja izdariit???Dream rakstīja:Silkite rakstīja:nu ljoti orgjinaala kaaja :D
Ta jau Desa ne tikai var grauzt to pagali, bet arii padzerties no taas :D Un peec tam , kad egliite dosies citos laukos Desam taa pagale buus jaatstaaj:D[/quote]
nu uudeni vinjsh iisti nevar dabuut padzerties no pagales,bet kad egli metiisim aaraa,tad ari pagale celjos liidzi ;) vinjsh galiigi tagad to ignoree
Silkite- Estimable
Laikam apnika:)) Laaciits tomeer inchiigaaks - i nogjeerbt vareeja, i actinjas apeest, un veel skanjas dod aaraa :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Laikam apnika:)) Laaciits tomeer inchiigaaks - i nogjeerbt vareeja, i actinjas apeest, un veel skanjas dod aaraa :D
jaa laciitis tas labaakais
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Laikam apnika:)) Laaciits tomeer inchiigaaks - i nogjeerbt vareeja, i actinjas apeest, un veel skanjas dod aaraa :D
jaa laciitis tas labaakais
Kam labaakais, kam nee :party:
Ronija- Moderator
mees tiko novannojaamies :D tagad notiek skrieshana pa visu maaju un slauciishanaas notiek visur kur vien var zheel nabaga slapjo zhurcinju,bet mazgaaties vajadzeeja.
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:mees tiko novannojaamies :D tagad notiek skrieshana pa visu maaju un slauciishanaas notiek visur kur vien var zheel nabaga slapjo zhurcinju,bet mazgaaties vajadzeeja.
Mees gan noslaukamies, ietinamies siltajaa, lielajaa, MANAA pledaa (Vikija gan domaa, ka tas ir vinjas pleds ) un kaadu stundinju paguljam:)) Tad jau ir nozhuvusi i siltuminjaa paguleejusi, un var taalaak skriet:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:mees tiko novannojaamies :D tagad notiek skrieshana pa visu maaju un slauciishanaas notiek visur kur vien var zheel nabaga slapjo zhurcinju,bet mazgaaties vajadzeeja.
Mees gan noslaukamies, ietinamies siltajaa, lielajaa, MANAA pledaa (Vikija gan domaa, ka tas ir vinjas pleds ) un kaadu stundinju paguljam:)) Tad jau ir nozhuvusi i siltuminjaa paguleejusi, un var taalaak skriet:)
maneejo tik viegli neietiisi tagad nomierinaajas un ieliida muusu gultaa sildiities :D lai jau pagulj slapjaa zhurcinja
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Silkite rakstīja:mees tiko novannojaamies :D tagad notiek skrieshana pa visu maaju un slauciishanaas notiek visur kur vien var zheel nabaga slapjo zhurcinju,bet mazgaaties vajadzeeja.
maneejo tik viegli neietiisi tagad nomierinaajas un ieliida muusu gultaa sildiities :D lai jau pagulj slapjaa zhurcinja
Nu es jau Vikijai ar iipashi nejautaaju vai vinja grib:)) Piespiezhu un viss:)
Ronija- Moderator
Lapa 34 no 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Lapa 34 no 40