Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 6 no 40
Lapa 6 no 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Offtopic..
Ruby rakstīja:
aha nee es taadu nebiiju redzeejusi!!! Izklausaas ljoti laba!
Nu mana izveeliigaa preilene vismaz shito eed:)))) Man jau dikti patiik, ka ir E vitamiins iekshaa un zivju ellja:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Tas labi ka garsho ! Jo uzskatu ka sausaa bariiba ir ljooooti svariiga!!! Muuseejai arii ir E vitamiins un zivju ellja - kam tas E vitamiins tieshi domaats :scratch: ? Klau vai Latvijaa ir taadas bariibas kaa "Burns" un "James Wellbeloved" ??? :scratch:Ronija rakstīja:
Nu mana izveeliigaa preilene vismaz shito eed:)))) Man jau dikti patiik, ka ir E vitamiins iekshaa un zivju ellja:)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Tas labi ka garsho ! Jo uzskatu ka sausaa bariiba ir ljooooti svariiga!!! Muuseejai arii ir E vitamiins un zivju ellja - kam tas E vitamiins tieshi domaats :scratch: ? Klau vai Latvijaa ir taadas bariibas kaa "Burns" un "James Wellbeloved" ??? :scratch:Ronija rakstīja:
Nu vispaar jau spalvai E vitamiins ir labs:)
Hmmm, nee neesmu dzirdeejusi taadas bariibas...
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
kristucis1 rakstīja:kāds te lasa žurnālu "Astes" ??
šomēnes žurnālam pievienots Pedigree konservs!! Kņopenei negaršoja, savukārt Pece bija laimīga, ka nav jādalās :D teikšu, ka smarža viņam bija smuka!
Mans visēdājs arī neēda tos konservus, demonstratīvi sāka ēst sauso barību! 8)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
oho, es arii savai pecei shad tad iedodu wiskas un vinjai tie konservi ljoti garsho!!! profesionaalos kakju konservus es varu eest pati :(Ronija rakstīja:Njaa, man kursabiedrene ar Wiskas savu kakji baroja, liidz briidim , kad maajas kakjis i churaaja i kakaaja asinis. Aarsts kategoriski aizliedza, tagad eed prof. bariibu i dziivo cepuri kuldams, kursa biedrene tik chiikst, ka daargi esot. Bet piekrita man, ka labaak netaupiit naudu uz prof. bariibu, bet ietaupiit uz vet pakalpojumiem, jo ja venreiz taa ir bijis no Wiskas, tad buus veel un veel.
neesmu redzējusi! ar ko šīs barības ir labas ?Ruby rakstīja: Klau vai Latvijaa ir taadas bariibas kaa "Burns" un "James Wellbeloved" ??? :scratch:
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:
Njaa, man kursabiedrene ar Wiskas savu kakji baroja, liidz briidim , kad maajas kakjis i churaaja i kakaaja asinis. Aarsts kategoriski aizliedza, tagad eed prof. bariibu i dziivo cepuri kuldams, kursa biedrene tik chiikst, ka daargi esot. Bet piekrita man, ka labaak netaupiit naudu uz prof. bariibu, bet ietaupiit uz vet pakalpojumiem, jo ja venreiz taa ir bijis no Wiskas, tad buus veel un veel.
aha beediigi un veel chiikst!!! Cik tad piemeeram Latvijaa maksaa prof bariibas?? Nu piemeeram tas pats RC? Vai kaada cita???
mūsu kucēnu Nutra Gold laikam 2 vai arii pusotrs kilo maksāja ap 10 ls.
Sabinella- tavam suniitim šodien 2 mēn :bball: varbūt esmu palaidusi garām- kad viņš būs pie tevis? :)
Lily rakstīja:Sabinella- tavam suniitim šodien 2 mēn :bball: varbūt esmu palaidusi garām- kad viņš būs pie tevis? :)
ujjj vēl ilgi jāgaida..vēl 40 dienas..(teicu jau, ka dienas neskaitīšu, bet, jo tuvāk nāk, jo nepacietīgāka palieku)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
a kādēļ vēl tik ilgi?Sabinella rakstīja:Lily rakstīja:Sabinella- tavam suniitim šodien 2 mēn :bball: varbūt esmu palaidusi garām- kad viņš būs pie tevis? :)
ujjj vēl ilgi jāgaida..vēl 40 dienas..(teicu jau, ka dienas neskaitīšu, bet, jo tuvāk nāk, jo nepacietīgāka palieku)
suņu audzētāja uzstāj, ka atdos tikai no 3 mēn.. nu Vācjā pārsvarā visi atdod, kad ir 12 ned.. tad arī visas tās potes ir uztaisītas utt.. kkā tā..
Sabinella- Profesional
skaidrs, ljoti pareizi audzeetaaja dara!!! 3 meeneshos kuceens tomeer ir jau daudz speeciigaaks un patstaaviigaaks nekaa 2 meeneshos ;)Sabinella rakstīja:suņu audzētāja uzstāj, ka atdos tikai no 3 mēn.. nu Vācjā pārsvarā visi atdod, kad ir 12 ned.. tad arī visas tās potes ir uztaisītas utt.. kkā tā..
nu ar prātu jau es to saprotu, bet bāc..sagaidīt jau vairs nav iespējams :D vēl, kad šitāds labs laiciņš arā, saulīte spīd..uhh, nu grūti man te ietDream rakstīja:skaidrs, ljoti pareizi audzeetaaja dara!!! 3 meeneshos kuceens tomeer ir jau daudz speeciigaaks un patstaaviigaaks nekaa 2 meeneshos ;)Sabinella rakstīja:suņu audzētāja uzstāj, ka atdos tikai no 3 mēn.. nu Vācjā pārsvarā visi atdod, kad ir 12 ned.. tad arī visas tās potes ir uztaisītas utt.. kkā tā..
Sabinella- Profesional
mierinaajumam, ka shobriid jau nemaz tik labs laiks aaraa nav prieksh mazinja maziitinja kuceena, bet peec meenesha gan buus :) taa kaa mazais atceljos tieshi iistajaa laikaa, lad lauka buus tieshaam silts un saulains :) galvenais pacietiibu !Sabinella rakstīja:nu ar prātu jau es to saprotu, bet bāc..sagaidīt jau vairs nav iespējams :D vēl, kad šitāds labs laiciņš arā, saulīte spīd..uhh, nu grūti man te iet
pacietība te tiešām noderētu, tik nezin kāpēc viņa paliek arvien mazāk un mazāk :roll: ..bet nu gan jau kaut kā tikšu galā un pagaidīšu vēl mēnesīti :love2:Dream rakstīja:mierinaajumam, ka shobriid jau nemaz tik labs laiks aaraa nav prieksh mazinja maziitinja kuceena, bet peec meenesha gan buus :) taa kaa mazais atceljos tieshi iistajaa laikaa, lad lauka buus tieshaam silts un saulains :) galvenais pacietiibu !Sabinella rakstīja:nu ar prātu jau es to saprotu, bet bāc..sagaidīt jau vairs nav iespējams :D vēl, kad šitāds labs laiciņš arā, saulīte spīd..uhh, nu grūti man te iet
Sabinella- Profesional
Lily rakstīja:
mūsu kucēnu Nutra Gold laikam 2 vai arii pusotrs kilo maksāja ap 10 ls.
aha nu tad jau jums sanaak pat daargaak - es peerku RC Chihuahua 1,5 kg apmeeram pa 12-13 eiro .
Ruby- Estimable
Dream rakstīja:neesmu redzējusi! ar ko šīs barības ir labas ?Ruby rakstīja: Klau vai Latvijaa ir taadas bariibas kaa "Burns" un "James Wellbeloved" ??? :scratch:
It kaa taa BURNS skaitaas holistic bariiba - ( Holistic health is a philosophy of medical care that views physical and mental and spiritual aspects of life)- taada kaa alternatiivaa mediciina. Nu kaut kaa taa. Bet man vairaak interesee nevis vinju bariibas bet tieshi vinju gardumi suniishiem - visaadi labi grauzhamie.
Un JamesWellbeloved ir super naturaala un organiska bariiba. Nu no shiis man konkreeti intereseeja slapjaa bariiba - vinjiem ir jauki konservi - gribeeju dzirdeet atsauksmes - jo esmu devusi Pepijai - taa neko - divreiz meenesii var meegjinaat iedot - lai mainiigaaka eedienkarte - vienam sunjukam man nebija izdeviigi vinju pirkt jo vinja daudz need tapeec praktiski puse jaaizmet miskastee - bet tagad kad ir divi - tad var meegjinaat nopirkt atkal!!
Bet abas naak no UK taapeec es domaaju ka Latviijaa vinju nav :(
Ruby- Estimable
ārprāc, tikko internetā atradu ziņu par manas Kņopītes audzētāju (jūs jau lasījāt par to, kā man nepaveicās)! Viņai esot īsta suņu ferma!!
Visinteresantāk ir tas, ka šī audzētāja ir no Favorīta...
Visinteresantāk ir tas, ka šī audzētāja ir no Favorīta...
Pēdējo reizi labojis kristucis1 Ceturtdiena Jūnijs 04, 2009 8:54 pm; labots 1 reizi
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
kristucis1 rakstīja:ārprāc, tikko internetā atradu ziņu par manas Kņopītes audzētāju (jūs jau lasījāt par to, kā man nepaveicās)! Viņai esot īsta suņu ferma!!
Visinteresantāk ir tas, ka šī audzētāja ir no Favorīta... diez tur zin par to, ka viņa pārdod suņus arī bez dokumentiem?
kur to var palasiit? :shock: :scratch:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
man tagad atkal būs jāmeklē- izlasīju un aizvēru!! tur kāds pie kaut kādām sūdzībām bija pielicis rakstiņu!
kad biju aizbraukusi apskatīt sunīti, likās dīvaini, ka visā apkaimē tik labi dzirdamas suņu rejas no šīs mājas- njaaaaaaaaaaamm- tagad skaidrs!
bet ko tur vairs... suns jau man ir!!! jāraud vai jāsmejas- nezinu, bet mazo šķirņu sunīšus NEKAD vairs neņemšu!
kad biju aizbraukusi apskatīt sunīti, likās dīvaini, ka visā apkaimē tik labi dzirdamas suņu rejas no šīs mājas- njaaaaaaaaaaamm- tagad skaidrs!
bet ko tur vairs... suns jau man ir!!! jāraud vai jāsmejas- nezinu, bet mazo šķirņu sunīšus NEKAD vairs neņemšu!
kristucis1- Profesional
kristucis1 rakstīja:man tagad atkal būs jāmeklē- izlasīju un aizvēru!! tur kāds pie kaut kādām sūdzībām bija pielicis rakstiņu!
ok,ja atrodi atkal labpràt palasiitu ;)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
mjā, es arī ;) nepatīk tie cilvēki, kam suņi asociējas tikai ar naudas ieguves līdzekli..brrSilkite rakstīja:kristucis1 rakstīja:man tagad atkal būs jāmeklē- izlasīju un aizvēru!! tur kāds pie kaut kādām sūdzībām bija pielicis rakstiņu!
ok,ja atrodi atkal labpràt palasiitu ;)
Sabinella- Profesional
kristucis1 rakstīja:
Kapēc?????
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Negribās pārlapot visu forumu...varbūt esi kaut kur jau minējusi...no kurienes tev sunītis, no kuras audzētājas?kristucis1 rakstīja:ārprāc, tikko internetā atradu ziņu par manas Kņopītes audzētāju (jūs jau lasījāt par to, kā man nepaveicās)! Viņai esot īsta suņu ferma!!
Visinteresantāk ir tas, ka šī audzētāja ir no Favorīta... diez tur zin par to, ka viņa pārdod suņus arī bez dokumentiem?
Elīna rakstīja:kristucis1 rakstīja:
Kapēc?????
tāpēc, ka nevēlos vēlreiz piedzīvot tādu nervu satraukumu... paņēmu suņuku, un tālāk cīnījos par dzīvību!! Tā raudājusi nekad nebiju!
kristucis1- Profesional
Lapa 6 no 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Lapa 6 no 40