Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 27 no 40
Lapa 27 no 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Offtopic..
Lily rakstīja:nu sassaa- juurmalas centraa toch nekad nedzirdeesi Puces dziivo mezhaa, kokos nevis uz laternaam ;)
ar to tu gribēji teikt, ka es esmu bijusi savā mūžā tikai majoros.? :D:D
esmu Kauguros pie meža pa nakti palikusi un tur no pūcēm ne miņas.
Un arī majoros ir mežš. ;)
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
nu varbuut tev tieshi tajaa vienaa naktii negadijaas dzirdeet vinjas :D Un jaa- majoros (patiesiibaa dzintaros) ir mezhs, tikai vinsh no tavaam maajaam ir diezgan taalu un tik taalu puuces nedzirdeet )
es tur kauguros dzivoju 1ar pus nedelju un ne minjas no pucem bet nu tas ta...
nu ja emsu pa nakti pa to mežu gajusi nekas nebija ;D
nu ja emsu pa nakti pa to mežu gajusi nekas nebija ;D
sassaa- Hero
Ir dzirdēts gadījums kad stārķis yorku aiznes... :( un vārnām ar tie knābji tādi milzīgi, jāvaktē mums savus mazos brašuļus...
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Jā es arī esmu dzirdējusi to gadījumu,ka stārķis aiznesa.,nevis,ka yorku,bet toiterjeru.Nu vārnas vismaz pagaidām no manējās bēg,kad viņa dzenas viņām pakaļ.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
es vispār baidos, Lilijai ļoti patīk dzenāt putniņus bet vārnas gan es neļauju dzenāt jo viņas ir tādas ''ar raksturiņu'' un ka viņas sadusmosies es domāju, ka var pat aci izknābt... :shock: kkur lasīju domubiedros, ka bija viens gadījums tojam ar vārnu bet neatceros kas īsti notika, tikai zinu ka labāk jauzmanās.
Es te šodien googlee rakņājos, meklēju kko saistītu ar mūsu audzētavas aziātu bērniem un pēcnācējiem jo taisam mājaslapu :roll: , atradu vienu rakstiņu TVnetā par mūsu kucēnu BESMA JURMO (jurdo) :shock:
http://www.tvnet.lv/zalazeme/animals/article.php?id=33536
'' Šī sniegbaltā kucīte ir aziātu audzētājas Irēnas Juršānes izaudzētais kucēns. Viņa piedzima diezgan dusmīgai mammai, bet Besma Jurmo ir miermīlīga kā jērs un ļauj jebkuram sevi paglaudīt. Sevišķu mīlīgumu Besmai piešķir viņas mazās, rozīgās austiņas. Šai suņu šķirnei kupē gan ausis, gan asti. ''
forši :lol: 2006. gada ieraksts un mēs neviens par to neko nezinājām. :D
P.S. Irēna ir mana oma. ;)
lūk arī pati Besma :love2:
http://www.tvnet.lv/zalazeme/animals/article.php?id=33536
'' Šī sniegbaltā kucīte ir aziātu audzētājas Irēnas Juršānes izaudzētais kucēns. Viņa piedzima diezgan dusmīgai mammai, bet Besma Jurmo ir miermīlīga kā jērs un ļauj jebkuram sevi paglaudīt. Sevišķu mīlīgumu Besmai piešķir viņas mazās, rozīgās austiņas. Šai suņu šķirnei kupē gan ausis, gan asti. ''
forši :lol: 2006. gada ieraksts un mēs neviens par to neko nezinājām. :D
P.S. Irēna ir mana oma. ;)
lūk arī pati Besma :love2:
Smuka Besma :) tik taadas žēlīgas actiņas :) laikam, lai tādā veidā sev pusdienas pievilinātu :)
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
vel nekad neesmu redzējusi aziātu kuram nebūtu skumīgas acis :D viņiem standartā tā jābūt- ar nošļukušām acīm :D Dažreiz pat taisa operācijas plakstiņiem
Dream rakstīja:Lily, jūs mājas lapu pašu spēkiem taisat vai ir kāds speciālists piesaistīts?
es pati apmēram 12 stundu laikā sameistaroju :lol:
Lily- tadas pasu gatavotas majas lapas viegli var uzrlauzt, tapec ieteiktu pakonculteteis gan ar kadu speciaalistu
ooo super! labs darbinjsh padariits!!!Lily rakstīja:
Eliina rakstīja:Lily- tadas pasu gatavotas majas lapas viegli var uzrlauzt, tapec ieteiktu pakonculteteis gan ar kadu speciaalistu
oo, a kapēc tieši tās pašu gatavotās? :( Mana mamma taisija tapat politiskajai partijai ''sabiedrība citai politikai'' mājaslapu un iet ok, lādē visādus video,rakstus un pagadām ir ok :) cerams, ka arī turpmāk tā būs.
Dream rakstīja:ooo super! labs darbinjsh padariits!!!Lily rakstīja:
paldies! Man shis darbinjsh ļoti patika :lol: vel tikai bildes jasalādē un es tagad shtukoju kaa c/r tur dabuut iekshaa )
Pēdējo reizi labojis Lily Ceturtdiena Jūlijs 23, 2009 7:17 pm; labots 1 reizi
Kaa tas ir uzlauzt?
Tas ir piemeeram - nozog?? Un peec tam to info izmanto kur citur? Vai kaa.... es neziprotu shito lietu 8)
Tas ir piemeeram - nozog?? Un peec tam to info izmanto kur citur? Vai kaa.... es neziprotu shito lietu 8)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
uztaust ir ta ka parlabot informaciju vai arii izdzest, bet ja jau tev ir bijusi pieredze tad jau viss ok. malacis ta tik turpini, kad bus gata tad paraadisi ;)
Kashkjis, jo vienreiz jau par sho teemu kashkjis bija, visi izteicaas - pietiek!
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
ĀRPRĀC.!
Esmu vēljoprojām šokā par to kas noticis...
Kā jau katru vakaru izgājām pastaigāties ar Odriju (un manu mammu)
Pastaiga jau iet uz beigām un mēs ejam uz māju pusi garām picērijai.
Ejam un tur busiņš stāv, mierīgi ejam garām līdz ko ieraugam 2 suņukus (ja nemaldos tie bija Džeka rasela terjeri, bet iespējams kļūdos, jo pa tumsu tur neko daudz saredzēt nevarēju) Viņi tādi draudzīgi nāk mums klāt luncinādami astītes - es prasu mammai "varbūt paņemt Odriju rokās.?" un pēkšņi viens no tiem abiem metās Odrijai virsū un kož...
Odirja vnk ķērc pilnā rīklē man šķiet to pat varēja dzirdēt 2 ielas tālāk.!!!!!
Man šoks es ar flexi siksniņu cenšōs viņu pieraut sev klāt un paņemt rokās, bet viņa bēg no tā suņa un man neizdodas.!!!!!! Beidzot dabūju viņu rokās un mamma uz to suni nenormāli kliedz un ar kāju aiz dusmām aizsutmj prom (mamma ir šokā par to ka aiz tām emocijām varēja ar kāju aizgrūzt suni) Tas 2. suns neko nedarīja tikai skatījās, ebt tas kas metās virsū Odrijai...!!!!!!!!!!!
Vnk šausmas mēs tā arī nesaprotam vai viņš gribējā spēlēties vai aiz dusmām koda, jo viņš neizdvesa pilnīgi nekādu skaņu tikai tad atskanēja Odrijas šausmīgie ķērcieni.!!!!!
Esmu par šo visu šokā - ši man pirmā reize kad Odrijai kāds suns uzbrūk (un ceru ka pēdējā)
Es tur noraudājusies stāvu kopā ar mammu - es žēloju Odriju bučoju un mīļoju līdz atnāk to suņu saimnieks un skatās kas te notiek... To suņu saimnieks bija jauns apmēram kādi 19 gadi tikai un tad mana mamma vnk sāk kliegt uz viņu "ko jūs savu suni nevarat pieskatīt.?!!" Viņš tāds "Ko tu psiho b**ģ" (ļoti rupjš cilvēks) tad mana mamma āk kliegt, ka viņš tūlīt varēs maksāt par manu suni un nenormāli abi divi tur bļaustās es tikai Odriju mierinu un tad mēs aizgājām...
PAR LAIMI Odirjai nekas slikts nav noticis un pie mājām jau sraidīja tā kā nekas nebūtu bijis...
Mājās kārtīgi izčamdījām viņu - nekas nav noticis, arī apskatījāmies zem spalvas - nekādas traumas.
Kopumā esmu diezgan šokēta par šo visu un nenovēlu nevienai no jums lai ar jums atgadās kas līdzīgs, jo pirmais kas man iešāvās galvā kad izdzirdēju Odirjas kliedzienus bija - AK DIEVS VIŅAI IR SALAUZTA KĀJA.!
Jā tāpēc meitenes esiet uzmanīgas...
Esmu vēljoprojām šokā par to kas noticis...
Kā jau katru vakaru izgājām pastaigāties ar Odriju (un manu mammu)
Pastaiga jau iet uz beigām un mēs ejam uz māju pusi garām picērijai.
Ejam un tur busiņš stāv, mierīgi ejam garām līdz ko ieraugam 2 suņukus (ja nemaldos tie bija Džeka rasela terjeri, bet iespējams kļūdos, jo pa tumsu tur neko daudz saredzēt nevarēju) Viņi tādi draudzīgi nāk mums klāt luncinādami astītes - es prasu mammai "varbūt paņemt Odriju rokās.?" un pēkšņi viens no tiem abiem metās Odrijai virsū un kož...
Odirja vnk ķērc pilnā rīklē man šķiet to pat varēja dzirdēt 2 ielas tālāk.!!!!!
Man šoks es ar flexi siksniņu cenšōs viņu pieraut sev klāt un paņemt rokās, bet viņa bēg no tā suņa un man neizdodas.!!!!!! Beidzot dabūju viņu rokās un mamma uz to suni nenormāli kliedz un ar kāju aiz dusmām aizsutmj prom (mamma ir šokā par to ka aiz tām emocijām varēja ar kāju aizgrūzt suni) Tas 2. suns neko nedarīja tikai skatījās, ebt tas kas metās virsū Odrijai...!!!!!!!!!!!
Vnk šausmas mēs tā arī nesaprotam vai viņš gribējā spēlēties vai aiz dusmām koda, jo viņš neizdvesa pilnīgi nekādu skaņu tikai tad atskanēja Odrijas šausmīgie ķērcieni.!!!!!
Esmu par šo visu šokā - ši man pirmā reize kad Odrijai kāds suns uzbrūk (un ceru ka pēdējā)
Es tur noraudājusies stāvu kopā ar mammu - es žēloju Odriju bučoju un mīļoju līdz atnāk to suņu saimnieks un skatās kas te notiek... To suņu saimnieks bija jauns apmēram kādi 19 gadi tikai un tad mana mamma vnk sāk kliegt uz viņu "ko jūs savu suni nevarat pieskatīt.?!!" Viņš tāds "Ko tu psiho b**ģ" (ļoti rupjš cilvēks) tad mana mamma āk kliegt, ka viņš tūlīt varēs maksāt par manu suni un nenormāli abi divi tur bļaustās es tikai Odriju mierinu un tad mēs aizgājām...
PAR LAIMI Odirjai nekas slikts nav noticis un pie mājām jau sraidīja tā kā nekas nebūtu bijis...
Mājās kārtīgi izčamdījām viņu - nekas nav noticis, arī apskatījāmies zem spalvas - nekādas traumas.
Kopumā esmu diezgan šokēta par šo visu un nenovēlu nevienai no jums lai ar jums atgadās kas līdzīgs, jo pirmais kas man iešāvās galvā kad izdzirdēju Odirjas kliedzienus bija - AK DIEVS VIŅAI IR SALAUZTA KĀJA.!
Jā tāpēc meitenes esiet uzmanīgas...
sassaa- Hero
ļoti atvainojos par kļūdām, jo man klaviatūra čakarējas :(
sassaa- Hero
Dzheks rasels:)) Mums vairaakas reizes lielie sunji, taadi virs celja ir metushies virsu - tad gan stiivas kaajas, jo saprotu, ka tie vienaa kodinaa mazo var nokost:(( Taa, ka pie taa ir jaapierod, ar laiku jau nemanot, ik pa briidim tiek paarlaists acu skats apkaartnei paari, vai tik kaads suns neganaas tuvumaa :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
sassaa rakstīja:
(mamma ir šokā par to ka aiz tām emocijām varēja ar kāju aizgrūzt suni) ...
Tavai mammai normāla aizsargreakcija ;) Es savu sīko arī pāris reizes dabūju ķeksēt ārā no mutes laikam stafam. Bet ar izķeksēšanu jau nekas nebeidzās - Bundža man uz rokām, a stafs ar atvērtu žokli lec man virsū un mēģina tik un tā sīko uzgrauzt.Un man nav ne mazāko sirdsapziņas pārmetumu par to, ka tas suns no manis dabūja spērienu pa krūšukurvi. īpaši tāpēc, ka simnieki turpat blakus stāv, blisinās un nejēdz savu suni savākt. Ai, nu bet es jau vispār tāda nejauka gadījusies...
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Mums arī viens sunis uzbrūk - vienu reizi bija negaidīti, bet otrajā es arī ar kāju atsitu viņu no Sni!
Lapa 27 no 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Lapa 27 no 40