AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+12
ajame
Dream
Sabinella
sassaa
Silkite
Lily
Ronija
Māriņa
Michely
Buciitis
Eliina
Ruby
16 posters
Lapa 28 no 40
Lapa 28 no 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
676. vaaahh, tikko atnācu no skolas, satiku sassaa un Odriju esmu šssaaauuussmiigi paargurusi, parasti tetis vienmer ka atnaku majas tad jokojot prasa :'' Nu kur biji?'' (viņš taču zin, ka biju skolā :D ) un es viņam uzbļāvu ''Es esmu piekususi un liec mani mierā!'' Un viņš tāds:'' Kas.. Tu gribi teikt, ka tu mācijies, ka tik nogurusi??'' :DD Nja, tagad laikam paēdīšu un iešu lūrēt ko pa TV rāda :lol2:
Kristuci- Kapec tad tu tik reti tagad te naac?
Kristuci- Kapec tad tu tik reti tagad te naac?
677. Mans shii riita lielaakais paarsteigums - kompis miris:( Tagad ciinos, lai kaut mazu dalju info dabutu atpakalj :Icon64:
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
678. izsaku visdziļāko līdzjūtību Ronijai, sērās līdzi jūtu
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
679. Visas manas bildes, visas graamatas.... puse manas dziives
Ronija- Moderator
680. puse dzīves zudusi Ronijai
Māriņa- Estimable
681. Ronij man tik ljoti zheel ...
Paaris gadus atpakalj man ar taa gadiijaas, tikai cita lieta - kompii bija divi antiviirusi un viens otru noeeda liidz ar visu kompi - viss pazuda!! Melns ekraans un cauri, neko nedabuujaam atpakalj. No taas reizes nosoliijos sev nekad neko taadu nenonariit un pagaadaaju sev aareejo atminju 320 GB :lol: :D tagad visa mana dziive ir taa kastiite kuru paarneesaaju uz zelta paplaatiites (joks)
Paaris gadus atpakalj man ar taa gadiijaas, tikai cita lieta - kompii bija divi antiviirusi un viens otru noeeda liidz ar visu kompi - viss pazuda!! Melns ekraans un cauri, neko nedabuujaam atpakalj. No taas reizes nosoliijos sev nekad neko taadu nenonariit un pagaadaaju sev aareejo atminju 320 GB :lol: :D tagad visa mana dziive ir taa kastiite kuru paarneesaaju uz zelta paplaatiites (joks)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
682. Mans lielākais šīs nedēļas prieks - Tipītis ir sācis čurājot maziņo kājiņu celt augšā... Izskatās dikti amizanti un smieklīgi... Jūtos kā mamma, kuras dēliņš būtu iemācījies stāvus čurāt podiņā
683. Pie mus tàds karstums +32°c :icon103: atstàju uz stundu mashiinu saulé,atnàkot atpakalj pielipu pie sédekljà :icon70: :shock:
P.S.- juutu tev liidz Ronija.man tàds prieks bija divas reizes pirmajà reize viss aizgàja postà(kaut kompis bija tikai 2 nedéljas vecs) un otrajà reize paspéju visu saglabàt nedélju pirms kompis aizgàja nemuuzhiibà :suspect: dabuju màciibu un tagad rezi ménesii saglabàju visu nepiecieshamos àréjà cietajà diskà :D ceru,ka tas neizdomàs atmest pekas,savàdàk slikti buus
P.S.- juutu tev liidz Ronija.man tàds prieks bija divas reizes pirmajà reize viss aizgàja postà(kaut kompis bija tikai 2 nedéljas vecs) un otrajà reize paspéju visu saglabàt nedélju pirms kompis aizgàja nemuuzhiibà :suspect: dabuju màciibu un tagad rezi ménesii saglabàju visu nepiecieshamos àréjà cietajà diskà :D ceru,ka tas neizdomàs atmest pekas,savàdàk slikti buus
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
684. Ak jaa, Silkiit, es pievienojos tev, pati arii esmu apsaldeejusies, vaajpraataa kakls saap.
Bet par kompiiti runaajot , mmmmmmmmmmmmmmm, esmu mega malacis, esmu jau paarinstaleejusi (veel dazhas programmas jaauzliek) un kas ir pats pats labaakais, esmu atlaunojusi savus failus :) Juhuuuuuuuuuuuuuu, man tas izdevaas :) Paaris filmas tik neiet, bet tas jau pupu mizas :) Man ir visas bildes un citi svariigi faili :)
Bet par kompiiti runaajot , mmmmmmmmmmmmmmm, esmu mega malacis, esmu jau paarinstaleejusi (veel dazhas programmas jaauzliek) un kas ir pats pats labaakais, esmu atlaunojusi savus failus :) Juhuuuuuuuuuuuuuu, man tas izdevaas :) Paaris filmas tik neiet, bet tas jau pupu mizas :) Man ir visas bildes un citi svariigi faili :)
Ronija- Moderator
685. es arī gribu karstumu ārā , kaut +35, ka tik vasara un siltums..... :sad: :sad: :sad: :Icon64: :Icon64: bet pie mums jau vēsais rudens :icon103: :icon70:
Māriņa- Estimable
686. prieks ka tomér atguvi info no sava kompja :D ai,cik slikti slimot,zhél ka piebiedrojies..vél pàris dienas un ceru,ka tas beigsies...uz aptieku jau biji?
Silkite- Estimable
687. Ujjj zaaliites jau maajaas aatraas bija, taas arii lietoju:(
Ronija- Moderator
688. Lieto lieto zàliites,galvenais lai neielaistu slimiibu tàlàk ;) man vél 3 dienu zàlju kurss jàdzer,bet shodien bik jau labàk.vismaz normàli pa nakti guléju.
Silkite- Estimable
690. Ronij leils preiks par tevi ka atguvi visu,jo man ari ta vienreiz gaidjas ka nomira mans milumins , bet tad tetis pusi no bildem paspeja saglabat un tad nomira pa visam. ar parejo pusi bilzhu.
691. Es šodien Sassaa atgādināju, ka ķīpsalas izstāde jau nākamnedēļ šī tagad skypā stresso
692. JĀ man tagad tāds stress parādijās :D es biju aizmirsusi, ka nākamnedēļ man likās, ka tas vēl aiz kalniem ĀRPRĀTS S NEZINU KO LAI DARA.!!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
693. Nu taksh viss bus ok. :D Paskatiisies ka citi dara, es tev paskaidroshu un tad ganjau neapchuraasies :D
694. Haha cerams, bet kā jau es tev rakstīju - es kārtējo reizi visu cilvēku priekšā izgāzīšos :D
sassaa- Hero
696. ļaunā Lily
sassaa- Hero
697. Ja tu izdariisi kko muljkiigu ringaa sheit buus bildes takaa sargies!
Pēdējo reizi labojis Lily Otrdiena Septembris 08, 2009 11:05 pm; labots 1 reizi
698. O NĒ ES TIKŠU ATMASKOTA FORUMĀ.!!!
sassaa- Hero
699. aa pareizi, vajadzes melno kubicinju uz sejas uzlikt
Pēdējo reizi labojis Lily Otrdiena Septembris 08, 2009 11:05 pm; labots 1 reizi
700. kàpéc vajag kubicinjus?Sassaa sen jau ir atmaskota
Pēdējo reizi labojis Silkite Otrdiena Septembris 08, 2009 11:10 pm; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
Lapa 28 no 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Lapa 28 no 40