AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 17 no 40
Lapa 17 no 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1284. es bez papeeziem stavu,bet ja butu ar papeeziem vnk varetu nosauties dienas beigas
1285. palutini kàjas un nopér pédu vaninju :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1286. es tur tik daudz nenopelnu lai pedu vanninu varetu atlauties man majas ir masazas kreesls, tas arii palidz loti relakseeties bet reti izmantoju vina pakalpojumus
1287. kàpéc reti??slinkums vai citi nedod vietu?
Silkite- Estimable
1288. oi man arii bija periods kuraa darba dienaa vareeju nostaaveet kaajaas vismaz 10 stundas, bet neko - galvenais pieshauties pie pareizajaam kurpeem :lol:
Nu beidzot tad pachiiksteeju un izleemu - ka nebraukshu :lol: Izdomaaju ka peec divaam nedeeljaam buus PetEkspo tepat Dublinaa un tur jau atkal aizies visa nedeeljas nogale un milzu robs ietaupiijumos :lol: nee nee shogad centiishos buut sapraatiiga :D Hmmm tagad saaku domaat ka pagaashgad apsoliijos ar Pepiiti shogad piedaliities modes skatee :scratch: buus jaapameklee kur var pieteikties :)
Nu beidzot tad pachiiksteeju un izleemu - ka nebraukshu :lol: Izdomaaju ka peec divaam nedeeljaam buus PetEkspo tepat Dublinaa un tur jau atkal aizies visa nedeeljas nogale un milzu robs ietaupiijumos :lol: nee nee shogad centiishos buut sapraatiiga :D Hmmm tagad saaku domaat ka pagaashgad apsoliijos ar Pepiiti shogad piedaliities modes skatee :scratch: buus jaapameklee kur var pieteikties :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1289. nu re, varési riit izguléties
Silkite- Estimable
1291. arlabunakti visiem
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1292. :sleep:Arlabunakti
Silkite- Estimable
1293 ooo forshi Ruby, Pepīte būs modele! :) Bet tad oligāti tev būs jāliek bildes no Dublinas PetEkspo :lol: ok?
1294. Vakara pastaiga. MMM, ja vinja man shitaa nestaavees izstaadee es saakshu raudaat!!! :sad:
1295. aarprats uzinaju ka man nav vairak parvrsmee suns kuru es samaciiju lai 4.oktobrii varetu uzstaties bezskirnes sunu izstaades. to suniiti adopteja un aizveda majas liels,liels prieks jau par suniti, bet man nav ar ko uztaties un palikusi tikai nedela lidz izstaadei ko lai dara
1296. sarkano kori izbalsoja beediigi, mans kalsesbiedrs bijusais tur dziedaaja.....
1298. jāiet čučēt.
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1300. es jau atkal darbiņā.....kā saka uz strīpas:))) :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
1302. Jā es arī neatteiktos no atvaļinājuma :D
sassaa- Hero
1303. APNIKUSI MAN TĀ MATEMĀTIKA.!!!!!!!!!!!
sassaa- Hero
1304. Uhh diemžēl nezinu :(
Mana draudzene aŗi grib apgūt, bet viņa vēl nav atradusi kur var. :)
Mana draudzene aŗi grib apgūt, bet viņa vēl nav atradusi kur var. :)
sassaa- Hero
1306. vakar bija jauka diena :roll: braucàm uz mochu pasàkumu(sazin kur...)pirmkàrt kamér es izchamjàjos un sataisiijos bija jau pusdienas laika beigas.otrkàrt nebija iisti zinàms kur jàbrauc,kaut adrese bija,bet.....internetà àtri apskatiijàmies kur jàbrauc arii GPS ieliku somà ,jo zinàt jau neko nevar.uzrakstiiju uz mazas lapinjas apméram kàdi celji ir jànjem un pieliiméju tààààààà"kàrtiigi" pie benziina rezervàra ar liimlenti .vismaz véjà nenoraus un beigàs pashiem bija gruutiibàs noraut no tà.nu uzpariktis GPS prieksh mocha nebija jo izmantojam tikai mashiinai.man jau gribéjàs ar liimlenti pieliimét,bet mana ideja tika noraidiita tuuliitéji:lol: tas nekas ka nàcàs pàris reizes apstàties celja malà un ieslégt man GPS un skatiities kur tad jàdodàs.man jau labàk patiiktu ja tiktu pieliiméts,bet nu labi... ha ieradàmies uz pashàm beigàm dabujàm redzét tik 7 min paraugdemonstréjumus un viss,sàkàs péc tam koncerts :icon103: àtri satiku divus draugus kuri protams arii devàs màjàs ,kà lielàkà dalja daliibnieku.izràdàs ka mums tur bija jàbuut ap 9 no riita,ne ap 16 pécpusdienà :Icon78: atpakalj braucot izmantojàm citu celju,briinums uz màjàs tikàm daudz àtràk un bez gps paliidziibas :icon70: veicàm kopà 250km,shodien rokas no kàtiem rauj àrà.bet man ieshàvàs doma ka vajag uz vakaru rasolu uztaisiit uztaisiiju....,bet péc kvantuma sànàk armijai.viirs jau prasiija kurus tad tagad ar to barosim? :icon51: ja kàds ir tuvumà :arrow: cienàju ar rasolu ,terminjsh -divas dienas :!: :!: :!:
Pēdējo reizi labojis Silkite Pirmdiena Septembris 28, 2009 10:54 pm; labots 2 reizes
Silkite- Estimable
1307. Ha , Silkit, ar tevi beigts var palikt
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Lapa 17 no 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Lapa 17 no 40