AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 8 no 40
Lapa 8 no 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1988. eww super apsveicu mamminuajame rakstīja:1986 Beidzot sagaidījām!!!! 3 mazi kunkulīši ieradušies pasaulē!!!!
1989. Apsveicam Monu ar kakjéniem
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1990. Super! trīs kunkulīši!!! Cik tad sver tikko dzimuši kaķēni? Kas piedima- puikas/meitenes?
1991. Klāt arī ceturtais!!! Nespēju noticēt.. :))
Cik sver- to nezinu. Tuuliit paarlikshu vinjus kastee, jo Mona dzemdeeja viesistabaa uz diivaana un tad nosveershu :))
2 tumshi zili, 2 kreemkraasaa :))
Esmu laimiiga!!!
Cik sver- to nezinu. Tuuliit paarlikshu vinjus kastee, jo Mona dzemdeeja viesistabaa uz diivaana un tad nosveershu :))
2 tumshi zili, 2 kreemkraasaa :))
Esmu laimiiga!!!
1992. APSVEICAM MONU UN AJAME!!!
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
1993. Oooo, cik forši!
Patiess prieks par varonīgo kaķeni Monu!
Patiess prieks par varonīgo kaķeni Monu!
Pēdējo reizi labojis Sanita Otrdiena Novembris 17, 2009 12:22 am; labots 1 reizi
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
1996.oho razeni gan apsveicu!!!
ka ir sfinksas kakiem ar dzemdiibam? ta pat ka prastam lauku kakim vai ir kadi sarezgijumi?
ka ir sfinksas kakiem ar dzemdiibam? ta pat ka prastam lauku kakim vai ir kadi sarezgijumi?
1997. Kameer rakstiiju par piekto, piedzima arii sestais
Nu moins.. tik daudz nebiju gaidiijusi :)
Sarezhgjijumu paldies dievam nekaadu nebija.
Tagad mums ir 8 kakji maajaas :D
Nu moins.. tik daudz nebiju gaidiijusi :)
Sarezhgjijumu paldies dievam nekaadu nebija.
Tagad mums ir 8 kakji maajaas :D
1998. Super, no sirds apsveicam ar 6minciisiem lai aug lieli un stipri. kas tad piedzima beigas runchuki vai kakenes?
1999. Paldies! Nevaram veel noteikt dzimumu. Visi izskataas vienaadi :) Laimiigaa maate tagad gulj un murraa ar saviem mazajiem :)
2001
Sveicam laimīgo māmiņu!
Sveicam laimīgo māmiņu!
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
2003. Super ajame!!!! Apsveicu ar mazuliishiem!ajame rakstīja:1997. Kameer rakstiiju par piekto, piedzima arii sestais ...
Eliina rakstīja:2000. interesanti,kapec nevar noteikt? kakeniem kaut kas savadak ?
2004. Ljoti biezhi pat 2 meneshus vecam kakjeenam nevar noteikt un tad ir probleema ar papiir kakjiem jo nevar saprast ko tad tajos dokumentos rakstīt. Ir bijuši arii gadijumi kad nopērk ar dokumentiem kaķenīti bet izaug runcis ar olām! kas tie par audzētājiem kas pārdod kaķeni ar olām Mana draudzene tieši tāpat- nopirka kaķeni BELLU un izauga BELLO
2006. Shodien atnākot mājās mani pie durvīm skaļi sagaidija veseli 6 suņi, man vienkārši NEBIJA kur likt kāju jo abi mopshi katrs savu zābaku grauza, Lily un Lora lec man virsū, Šerija kozh vinjaam abaam jo nevar tikt man klaat un mopshu mamma no prieka rej Labi ja Sherija vismaz izvairās no kājām kad staigāju bet mopshi burtiski LIEN zem kājām viņas pieskrien pie kājas un apguļās kā bruņurupuči uz vēdera lai es uzkāptu viņām virsū
2006. Hey, sveiki, visiem!! Esmu atkal apritee....t.b. atkal pieveershos biezai seedeeshanai pie datora! :D
Juus te tik daudz pa sho laiku sarakstiijushas, ka vajadzees pamatiigu laiku, lai visu izlasiitu!
Juus te tik daudz pa sho laiku sarakstiijushas, ka vajadzees pamatiigu laiku, lai visu izlasiitu!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
2009.Cau Krsistuci1! ;) pastasti ka jums pa so laiku gajis vai kadi jaunumi?! ieliec kadu jaunu bildiiti ar sava meitnem esam jau aizmirsusi ka zinas izskatas profila ari luudzu ieliec bildiiti,jo mums te bija nobrucis nedaudz forums un bilde no profila pazuda
2010.Nu nekur tālu pazudusi nebiju... tepat Latvijas robežās! Diemžēl ar bildītēm palutināt nevarēšu, jaunu nav`a... un t jaunākās tika no digitālā pārsūtītas uz cieto disku, a, šis ņēma un nobruka!! :D Man vispār tagad no suņu bildēm ir tikai tās, kas uniteddogā!
Te forumā baigi labās pārmaiņas! Viss tik sakārtots, tik pārredzams! Brāvo!!!
Te forumā baigi labās pārmaiņas! Viss tik sakārtots, tik pārredzams! Brāvo!!!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
2011. nu skaidrs,traki...
par prmainam japasakas Ronijai vina 2 dienas mociijas
par prmainam japasakas Ronijai vina 2 dienas mociijas
Lapa 8 no 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Lapa 8 no 40