AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 24 no 40
Lapa 24 no 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2422. Tas baltais ir Šanele, Ilvas , saimnieces tās sunīts. Šanele ir mūsu Fidzīša māsiņa:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2423.[b] tad baltà Shanele ir drausmiigi smukinja,iemiiléjos.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2423.Jā, ja kādi jautājumi par apdrošināšanu( jebkāda veida) droši sūtat man jautājumus PM un ar prieku sniegšu atbildes:))) - tāds nu man tas arods....
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2424.
Es nevareeju atrast, kur jums bija diskusija par NEW MOON! vakar liidz 2viem naktii skatiijos... nokachaaju, bet nu taada kvalitaate.... noskatiijos visu, bet beigas bija aprautas (laikam)... un tagad pats galvenais jautaajums: VAI FILMA BEIDZAAS AR TO KA SHIS VINJU BILDINAAJA??? jo tad man izbeidzas filma :D
Es gan buutu palikusi ar to vilku kopaa... vinsh taads muskulains... a tas vampiirs taads diedzinsh vien ir :D
Es nevareeju atrast, kur jums bija diskusija par NEW MOON! vakar liidz 2viem naktii skatiijos... nokachaaju, bet nu taada kvalitaate.... noskatiijos visu, bet beigas bija aprautas (laikam)... un tagad pats galvenais jautaajums: VAI FILMA BEIDZAAS AR TO KA SHIS VINJU BILDINAAJA??? jo tad man izbeidzas filma :D
Es gan buutu palikusi ar to vilku kopaa... vinsh taads muskulains... a tas vampiirs taads diedzinsh vien ir :D
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
2425. Kitij, jā beigās Edvards bildināja Bellu :)
Es ja būtu Bella, tad būtu palikusi kopā ar Edvardu, bet kā Madara, tad ar Džeikobu.. :) Bet vispār man Edvards patīk labāk, jo man patīk vecāki vīrieši :D
Vai kāda vēl ir izlasījusi "BADA SPĒLES"? Man gribās zināt, ko tajā gadījumā meitenes izvēlas?
Es ja būtu Bella, tad būtu palikusi kopā ar Edvardu, bet kā Madara, tad ar Džeikobu.. :) Bet vispār man Edvards patīk labāk, jo man patīk vecāki vīrieši :D
Vai kāda vēl ir izlasījusi "BADA SPĒLES"? Man gribās zināt, ko tajā gadījumā meitenes izvēlas?
2426. es ljoti gribeetu izlasiit bada speeles bet kautkaa bail, ka bus murgaina gramata un nepatiks tomer pec kreslas izlasishanas visas gramatas ir palikushas neinteresantas
2427. Mana otra mopsene šodien aizbrauca dzīvot uz Riigu, tur vinju jau sagaidija 3 menesus vecs mopsu puisitis no LKF :)
2428. http://www.ss.lv/msg/ru/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/ekfnx.html
Kā jums patīk tāds sludinājums?? :(
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
2429. bac ir jau par velu zvaniit :( rita japazva,bet domaju ka tur kads pajokojies,tachu nevar ta butt
Pēdējo reizi labojis Eliina Ceturtdiena Decembris 03, 2009 11:42 pm; labots 1 reizi
2430. Varetu but prikols, bet ja nav???? Tu rit piezvanisi??
P.S. Eliin, tev ciparini nav pareizi :)
P.S. Eliin, tev ciparini nav pareizi :)
Pēdējo reizi labojis Twixy Ceturtdiena Decembris 03, 2009 11:16 pm; labots 2 reizes
Twixy- Profesional
2431. Ak cik nezheeliigi!!! Varbuut kaads sadusmots viirs, kursh bijis pret kuceeniem, tagad aatraak grib tikt valjaa!?!? Bet kur tik aatri no maates atshkjirt?? Bez praata!!! Varbuut maate atteikusies un tagad netiek galaa??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2432. Auch cik traki,zhél siikie bumbuliishi :(
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2434. Kaa juus domaajat, ja es tos mazos panjemtu, mana kakjene tak vareetu izbarot? Jo man kaadreiz bija kaiminjiene, un vinjas pundurpincheri izaudzinaaja kakjene, jo maate dzemdiibaas mira.
2435. Ajame - super, domaaju ka kakjene pienjemtu :)
Klau - kuraa grupaa ir Pomeraanijas Shpitzi?? Nu izstaadees, kaa piemeeram chihi ir 9. grupaa, bet Pomeraaniehus tur neredzu :(
Klau - kuraa grupaa ir Pomeraanijas Shpitzi?? Nu izstaadees, kaa piemeeram chihi ir 9. grupaa, bet Pomeraaniehus tur neredzu :(
Ruby- Estimable
2437. ārprāc, nu ir sludinaajums, murgs! Vai kaads jau piezvaniija :(?Twixy rakstīja:2428. http://www.ss.lv/msg/ru/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/ekfnx.html
2438. Pomerāņi iet 5. grupāRuby rakstīja:Klau - kuraa grupaa ir Pomeraanijas Shpitzi?? Nu izstaadees, kaa piemeeram chihi ir 9. grupaa, bet Pomeraaniehus tur neredzu :(
2441. laikam tas bija prikols....
Twixy- Profesional
2443. Paldies Dream :) beidzot ieraudziiju!
Ruby- Estimable
2444. Sarakstiijos ar sludinaajuma autoru sms veidaa. Kuceenus jau kaads ir aizrunaajis. Cereesim, ka labi cilveeki, nevis paarpirceeji :(
2445. tikai divaini, ka sludinajuma autors necela klausuli un neatbildeja uz zvaniem...
Twixy- Profesional
2446. Kaa jums visiem shogad ar Ziemassveetku sajuutu?? Ir jau kaads noskanjojums?? Egliite kaadam jau ir maajaas?? Daavaninjas sagatavotas??
Ruby- Estimable
Lapa 24 no 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Lapa 24 no 40