AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+17
kristucis1
Dream
Sanita
Māriņa
ajame
sirsninja
Kitija
Ronija
Ruby
sassaa
Lily
Eliina
Eljusik
Twixy
Sabinella
Buciitis
Silkite
21 posters
Lapa 27 no 40
Lapa 27 no 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2497. Dream, vai driikst zinaat ar kaadu programmu taisiji?? :) Tev super sanaaca!
2498. paldies! zini, nepateikshu kas taa par programmu :)!Lily rakstīja:2497. Dream, vai driikst zinaat ar kaadu programmu taisiji?? :) Tev super sanaaca!
ar tehniskajaam lietaam man protams naaca paliigaa viira koleegjis, kursh arii ieteica sho programmu
2499. Màrinj,luudzu ieliec piparkuuku recepti savéjo.es labpràt arii izceptu,bet manéjà recepte neder jo kaut kas neshtiméjàs kopà :(
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2501. kà jums tà notikàs???kà siika jutas????
Silkite- Estimable
2502. Ajame - ārprāts, kā tas gadījās???????
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2502. aaaaa shausmiigi!!! jūtu jums liidzi!!!ajame rakstīja:2500. Lotiņa salauza ķepiņu...
2504. Siljkjīt-Nu mums jau nav nekādas neparastās piparkūkas Vienkārši nopirkām pie mums te ceptuves veikaliņā mīklu, sasmērējām ar sakultu oliņu un uzbēram gatavos rotājumus, jo glazūru bija slinkums taisīt
Māriņa- Estimable
2507. OOO shaumas. ka vina tas gadijas? vinai operacija nebija? pedeja laika loti audzi lauz kepas tas jau ir 3 man zinamais gadijums menes laika
2508. skaidrs,Màrinj!!!negribi kjépàties :D pie mums nav tàdas miiklas,jàcep pashiem :(
Silkite- Estimable
2509. Silkiit, jus tur taadi apdaliiti... Ne jums biezpiens, ne sierinji, ne piparkuuku miikla
2510. Leca no dīvāna.. :( Uzreiz aizvedām uz Candera ielu. Iedeva viņai pretsāpju zāles un antibiotikas Rentgenu taisīs tikai rīt, kad atbrauks ķirurgs. Pa nakti atstājām viņu slimnīcā. Dikti tukša māja tagad :(
2511. Mēs jau nebijām klāt. Lote bija pie savas pusmāsas spēlēties, mēs paši tikmēr pa Rīgu izklaidējāmies. Tad man tante zvana un saka, lai steidzami braucam, jo Lotei kāja lauzta. Cik vien ātri varējām, aizbraucām. Lotiņai nabadzītei lauzta tieši locītavā.. Dežūrārsts teica, ka ļoti slikts lūzums.. Rīt 9.00 jau būsim Rīgā, jo tad tieši ķirurgs būs.
2512. brrr... jutu jums lidzi,traki gan man tiesi tas pats variants bija pazinam,bet suni atdeva uz majam nevis atstaja veterinaraja. traki ka mazajai tad jagiada ritdiena :( citas klinkas neinteresejaties ja? pazinam Toto klinka veica operaciju tas ir slokas iela 134a,tur bija vienigais arsts kas uznemas operet,jo mazjam bija lauzta kepa un izsists pelecs
TURIES !!!
TURIES !!!
2513. Atstājām, jo dežūrārsts ieteica. Jo mājās viņa dīdītos un staigātu mums pakaļ, a tur- guļ savā krātiņā un viss.
Braucām uz to klīniku, jo mums jau sarežģīti- mēs jau paralēli dzeram vēl zāles. Un visu laiku ārstējamies tajā klīnikā. Mums tur ir kartiņa ar visiem ierakstiem, kas un cik daudz ir dots un špricēts.
Braucām uz to klīniku, jo mums jau sarežģīti- mēs jau paralēli dzeram vēl zāles. Un visu laiku ārstējamies tajā klīnikā. Mums tur ir kartiņa ar visiem ierakstiem, kas un cik daudz ir dots un špricēts.
2514. A ko jums vēl ārstē?
Māriņa- Estimable
2515. Vēl mēs ārstējam vienu nešpetnu ērcīti. Bet nu jau 4dien, kad biju pie dermataloga, analīzes bija negatīvas. Bet daktertante teica, ka vēl jāpalieto tās zāles, lai tā ērcīte neatgrieztos.
P.S. Vēlreiz pateicos Janas tantei, par suni ar piedevām
P.S. Vēlreiz pateicos Janas tantei, par suni ar piedevām
Eliina rakstīja:2512. brrr... jutu jums lidzi,traki gan man tiesi tas pats variants bija pazinam,bet suni atdeva uz majam nevis atstaja veterinaraja. traki ka mazajai tad jagiada ritdiena :( citas klinkas neinteresejaties ja? pazinam Toto klinka veica operaciju tas ir slokas iela 134a,tur bija vienigais arsts kas uznemas operet,jo mazjam bija lauzta kepa un izsists pelecs
TURIES !!!
2516. Kā mazajam sadzija? Vai tagad viss kārtībā?
2517. Ajame turaties! Dikti traki, bet buus labi!!
No sirds tev iesaku aiziet uz TOTO kliiniku Smilshu ielaa pie daktera Drapches!!! Vinsh ir super speciaalists kaulinju un lociitavu zinjaa. Pati biju pie vinja konsulteeties un zini vinja liimenis ir taads pats kaa UK un IRL viens no labaakajiem ortopeediem, pie kura arii bijaam konsulteeties. Prieks par taadu dakteri, ja buutu taada iespeeja un ja buus vajadziiba, tad savu suneni vediishu opereet tieshi pie Drapches!!!
No sirds tev iesaku aiziet uz TOTO kliiniku Smilshu ielaa pie daktera Drapches!!! Vinsh ir super speciaalists kaulinju un lociitavu zinjaa. Pati biju pie vinja konsulteeties un zini vinja liimenis ir taads pats kaa UK un IRL viens no labaakajiem ortopeediem, pie kura arii bijaam konsulteeties. Prieks par taadu dakteri, ja buutu taada iespeeja un ja buus vajadziiba, tad savu suneni vediishu opereet tieshi pie Drapches!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2518. tas bija nesen, taagd 3menesi jastaiga gipsi,vel nezinu ka bus :(
2519. paldies par ieteikumiem, bet laikam paliksim savā klīnikā. Rīt no rīta 9os atbrauks ārsts un mēs visu izrunāsim. Vīrs jau gribēja vest uz Jelgavu, bet es pierunāju, ka jāved uz to vietu, kur ārstejamies jau tagad.
1) Lai zinātu kādas zāles viņa ir lietojusi pirms tam
2) Klīnika bija tuvāk un Lotiņai tik ļoti sāpēja, ka braucot līdz Jelgavai viņa nomocītos
3) Tur strādā ļoti labi un profesionāli ārsti un man nekad nav bijusi nekāda sūdzība par viņiem ( savus zvērus nu jau 2,5 gadus vedu tikai uz to klīniku).
1) Lai zinātu kādas zāles viņa ir lietojusi pirms tam
2) Klīnika bija tuvāk un Lotiņai tik ļoti sāpēja, ka braucot līdz Jelgavai viņa nomocītos
3) Tur strādā ļoti labi un profesionāli ārsti un man nekad nav bijusi nekāda sūdzība par viņiem ( savus zvērus nu jau 2,5 gadus vedu tikai uz to klīniku).
2520. kādas zāles lietojat tai ērcītei? Vai tā ir tā zemādas ērcīte?
Māriņa- Estimable
2521. Nu ok paskaties kaa riitaa buus, ja lieta vienkaarsha tad nav probleemu , tur pat saarstees, bet ja kas sarezhgjiitaaks vai vajadziigs speciaalists tad aizejiet pie Drapches, vienkaarshi uzzinaat otra veta viedokli, jo tas arii atvieglo pashu vetu darbu, ne vienmeer vinji pashi ir 100% paarliecinaati par to ko dara, un ja veel kaads vets domaa taapat kaa pirmais, tad vinji mieriigu sirdi var riikoties taalaak - piemeeram opereet, bet es ceru ka jums nevajadzees neko taadu!!! Tureeshu iikshkjus par jums :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 27 no 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Lapa 27 no 40