AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 6 no 40
Lapa 6 no 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
Buciitis rakstīja:2822. Ajame, kā Lotiņai sokas ar ģipsīti? Kad jums ņemst nost?
2836. Tagad brauksim pie ārsta. 99% , ka Loti mājās no daktera vedīšu jau bez ģipša :)
2837. Ajame, SUPER! Tad jau jums mājās šodien bez maz vai svētku diena
2838. Lotiņai noņēma ģipsi :) Kājiņa viņai tagad ir uz pusi tievāka nekā veselā, jo nav vairs muskuļu. Dakteronkuls teica, ka vēl 2 mēn. viņai jābūt ļoti uzmanīgai, kamēr atkal pieradīs staigāt un kamēr izveidosies jauni musīši. :)
2839. ajame - preiks par jums ka viss iet uz labo pusi musu delinam ari jau gipsitis nonemts un jaiestaiga kaja,pati vel neesumu redzejusi bet man saka ka atri iejuties un atguvies pec gipsa un atgad turpina lekat un ardities pa maju un pec 2men bus operacija nems ara stienus...
Visiem kam inteerese ka man iet kursos, tad ziniet ka 2.ieskaiti EKSTERJERS esmu nolikusi tagad sakas GENETIKA, izskatas ka buss traki
Visiem kam inteerese ka man iet kursos, tad ziniet ka 2.ieskaiti EKSTERJERS esmu nolikusi tagad sakas GENETIKA, izskatas ka buss traki
[quote="Eliina atguvies pec gipsa un atgad turpina lekat un ardities pa maju un pec 2men bus operacija nems ara stienus... [/quote]
2840. Mums stieni izņēma jau šodien
2840. Mums stieni izņēma jau šodien
2841. aa nu skaidrs, tad jums atrak laikam saauga kauli,jo Lotei ar musu delini kaut ka viena laika salauza tas kepinas
2842. Šodien līdz 7.00 pagulēju rekordu izvirzīju sev! Tagad no mājās ārā un atkal iejūdzos darbos!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Eliina rakstīja:Visiem kam inteerese ka man iet kursos, tad ziniet ka 2.ieskaiti EKSTERJERS esmu nolikusi tagad sakas GENETIKA, izskatas ka buss traki
2843. ooos superr, malacis!!!!!!! Apsveicu!!!!!!!!
2844.
Eliin - super avsveicu ar ieskaites nolikshanu
Ajame - apsveicu mazo Lotinju ar gjibsha nonjemsahanu :) Prieks ka viss labi saaudzis un mazaa juutaas labi :)
Dream - Apsveicu jaunajaa moderaatora lomaa :)
Eliin - super avsveicu ar ieskaites nolikshanu
Ajame - apsveicu mazo Lotinju ar gjibsha nonjemsahanu :) Prieks ka viss labi saaudzis un mazaa juutaas labi :)
Dream - Apsveicu jaunajaa moderaatora lomaa :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2846. Prieks par jums Ajame.!
Shanel - Ooo apsveicu.!!
Shanel - Ooo apsveicu.!!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2847. Es beidzot esmu sākusi staigāt uz arstniecisko vingrošanu muguras taisnošanai un šodien ar mūsu vet dakterīti biju uz pilatēm pirmo reizi... uhh, pilnīgi liekas, ka izkustināju 100 gadus vecus kaulus Bet nodarbības cena gan man liekas astronomiska- 4ls par 45 minūšu nodarbību bet nu atsauksmes jau baigi labās.
2848. sassaa - paldies
Lily - eh labi ka vismaz tagad saki,bet baigi traki tev tavaa vecuma jau problemas
man ari jaiet uz tam vingorsanam,tagad bija laiks un nauda negaju,tagad nav laik un naudas ari nav nevaru iet
Lily - eh labi ka vismaz tagad saki,bet baigi traki tev tavaa vecuma jau problemas
man ari jaiet uz tam vingorsanam,tagad bija laiks un nauda negaju,tagad nav laik un naudas ari nav nevaru iet
2849. Lily - kas tad tew.?
sassaa- Hero
2850. Sassaa, te jau rakstiju, ka man kruushkurvja skolioze un deformeejies mugurkauls un vel kaudze probleemaam
2851. Ārprāts traki.! Ceru, ka būs viss kārtībā
Man jau ar kad skolā pārbaudīja teica, ka aukšgalā mugurkauls biš uz āru. Aizgāju pie ģimenes ārsta un viņa teica, ka ja nebūtu mugurkauls augšā uz āru tad cilvēks nemaz pakustētie snevarētu
Foršas mums tās māsiņas skolā
Man jau ar kad skolā pārbaudīja teica, ka aukšgalā mugurkauls biš uz āru. Aizgāju pie ģimenes ārsta un viņa teica, ka ja nebūtu mugurkauls augšā uz āru tad cilvēks nemaz pakustētie snevarētu
Foršas mums tās māsiņas skolā
sassaa- Hero
Ruby- Estimable
Ruby Apsveicu ar mazo ģimenes locekli!
Eljusik- Profesional
- Number of posts : 187
Dzīvesvieta : Rīga
2853. jéééééééééééééé super ,apsveicam!!!!gaidiisim bildes kà sauc?puika vai meitene???buchas siicim
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2584. Paldies meitenes :) Vaardinja mums veel nav, dikti aktiiva un dziivesprieciiga meitinja :) Domaaju ka buus gaishi gaishi bruuna ar melno masku kad izaugs.
Man veel triic rokas un es neko nesapratu, viirs ir traks, galiigi traks!!! Trakaakais jau ka mums ir veelviens kuceens pieteikts LOL
Man veel triic rokas un es neko nesapratu, viirs ir traks, galiigi traks!!! Trakaakais jau ka mums ir veelviens kuceens pieteikts LOL
Ruby- Estimable
2855. priecàjies,kad nomierinàsies ieliec kàdu bildiiti jums vél buus kàds kucéns plusà ????
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2856. SUPER!!!!
Asveicu ar gimnes pieaugumu
lai mazuliite aug liela un stipra
Liels, liels prieks par tevi
Ko tavas meitenes par mazo brinumu saka?
Gaidam ar nepacietiibu vel bildiites.
Asveicu ar gimnes pieaugumu
lai mazuliite aug liela un stipra
Liels, liels prieks par tevi
Ko tavas meitenes par mazo brinumu saka?
Gaidam ar nepacietiibu vel bildiites.
2857. Nu superīgi.!!!
Gaidu bildītes.!!
Gaidu bildītes.!!
sassaa- Hero
2858. Ruby, sveicu ar ģimenes pieaugumu !
Būs jāaizsūta mans draugs pie Ruby vīra, lai Ruby vīrs iemācītu kādas dāvanas jādavina dzimšanas dienā!
Būs jāaizsūta mans draugs pie Ruby vīra, lai Ruby vīrs iemācītu kādas dāvanas jādavina dzimšanas dienā!
Lūk pareizā dāvana!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Lapa 6 no 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Lapa 6 no 40