AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 14 no 40
Lapa 14 no 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3034. labais
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3036. vai ku àtri es varu kàdu palaist garàm manai rindas vietai. man te nebija noskanjojums apmeklét dzijas veikalus(jo dazhiem labiem ir problémas ar veseliibu)
Silkite- Estimable
3037. Silkit, es uztaisīšu bildītes rīt gaismiņā Parādīšu kādas man sanākušas
3038. ok, gaidiishu bildiites tev tik àtri iet ,takà fabrikà
Silkite- Estimable
3039. atvedu meiteneem garduminjus no kanaariju salaam.
Smird jau diezgan, laikam tapeec tik garshiigi :DD Man patiik ka tie cepuminji taadi miiksti, var viegli sadaliit un bus vieglaak trenneeties ar vinjiem
Sherija ir sajuusmaa un danco man pakalj
Smird jau diezgan, laikam tapeec tik garshiigi :DD Man patiik ka tie cepuminji taadi miiksti, var viegli sadaliit un bus vieglaak trenneeties ar vinjiem
Sherija ir sajuusmaa un danco man pakalj
3041. Labrīt visiem! Vāram kafiju, un mēģinam mosties lai sāktu beidzot nopietni strādāt
3042. Es nevaru izturēt vairs. Piesaku karu ziemai. Šodien -17 manā galā. Nju kad tā ziema vienreiz sāks domāt par promiešanu.
3044. Es ceru, ka nedēļas beigās nebūs tas solītais sniegs. Savādāk tas izjauks visas brīvdienas
3045. hihi buciit, nu gan tavs shoriit taa agresiivi noskanjots
Bet man ariiiiii ir aukstiiii seedu savu kafijas kruuziiti apkjeerusi un mostos mostos mostos meerkjis 9:00 saakt straadat
Bet man ariiiiii ir aukstiiii seedu savu kafijas kruuziiti apkjeerusi un mostos mostos mostos meerkjis 9:00 saakt straadat
3046. Dream veiksmiigi tev pamosties un sakt darbinu
es gan ieliidisu pagulet
es gan ieliidisu pagulet
3047. Nu Eliina, paldies, bet tas gan bija ljauni ja tu to izdariisi, es tev nepiedoshu
es arii gribu guleet
es arii gribu guleet
3048.
Elīn, tev uz skolu nav jaaiet???Buciit, a tu buusi izstaadee ar Tipiiiti??
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
3049. varu ari par tevi paguletDream rakstīja:3047. Nu Eliina, paldies, bet tas gan bija ljauni ja tu to izdariisi, es tev nepiedoshu
es arii gribu guleet
nu strada man ari jastrada un jadara savs darbs kamer mans sikais gul man ari jagul
Pēdējo reizi labojis Eliina Otrdiena Februāris 16, 2010 9:01 am; labots 2 reizes
3050. es neeju skola jau pabeidzuKitija rakstīja:3048.
tagd iestradaju un piesaktu vienu puisiiti, rudeni isu kaut kur talak maciities :)
3051. Nu labi, pierunaaji!! Labi nosnausties tev arii par mani par sevi un veel kadu miega peli kas nevar pamosties
3052. Gaidiisim Jelgavaa ... nu tu saprati kuraa fakultaateeEliina rakstīja: .... rudeni isu kaut kur talak maciities :)
3053. oj nee saubos :(
tu Dimantinu tur vari gaidiit 100% man nav tik stirpas ieksas lai macitos par vetu,bet kas zin varbut lidz rudenim kaut kas mainas
tu Dimantinu tur vari gaidiit 100% man nav tik stirpas ieksas lai macitos par vetu,bet kas zin varbut lidz rudenim kaut kas mainas
3054.
Man gan shodien jaaaizbrauc uz prakses vietu... jaaatraadaas ka es apmekleeju savu prakses vietu
Eliin, naac manaa vietaa pabeidz skolu... man tikai 2 gadi veel palikushi
Man gan shodien jaaaizbrauc uz prakses vietu... jaaatraadaas ka es apmekleeju savu prakses vietu
Eliin, naac manaa vietaa pabeidz skolu... man tikai 2 gadi veel palikushi
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
3055. Kitij, doma ir it kā sestdien uz LKF izstādi aiziet paskatīties Valmierā. Bet tas notiks tikai tad, ja nebūs lielo sniegu.
3056. Laba doma! Varbuut tev sakaanktu kaada fotorepotaazha ko mums paraadiit sheit! pati uz turieni nedoshos, tapeec buutu interesanti vismaz bildees apskatiit kas un kaa tur noticies
Lapa 14 no 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Lapa 14 no 40