AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 15 no 40
Lapa 15 no 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3057. Nesolu, ka sanāks vai būšu. Jo ja tiešām būs tie trakie sniegi, tad neriskēsim un nebrauksim. Lāpstas mums ar draugu mašīnā nava
3058. nu jaaa, taisniiba! Un laapstas tak deficiits tagad, ka nekur atrast gribeeju shiichiem nopirkt, lai briivdienaas rokaas i cietokshnjus taisa - nekaa, nekur neatrast
3059. Eliina, nav tik traki! Ja jau tagad kursos tiec galaa tad naakamais solis ir tiirais siikums es jau tik vairaak par to lai apkaart buutu labi, uzticami un zinoshi cilveecinji tik ljoti noderiigajaa un nepiecieshamajaa profesijaa!Eliina rakstīja:3053. oj nee saubos :(
tu Dimantinu tur vari gaidiit 100% man nav tik stirpas ieksas lai macitos par vetu,bet kas zin varbut lidz rudenim kaut kas mainas
3060. Skatos, ka forumam apakša redz, kam tuvākajam jubileja. Tā gan ir forša fīča..
3061. jàataisa bizness,jàsùta làpstas uz Lv pàrodshanai mums te vinju ir daudz,bet sniega gan vairs nav
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3062. Silkit, droši Arī bērnu spēļu lāpstiņas, lai Dream bērniem ir ar ko alas un cietokšņus taisīt
3063. jà,nav slikta ideja,bérninjus nevajag aizmirst
Silkite- Estimable
3064. http://www.apollo.lv/portal/news/articles/194463 Būs jāsāk lamāties
3065. vél jau pastàv marts,tad varbùt buus iistais atkustnis
Silkite- Estimable
Buciitis rakstīja:3062. Silkit, droši Arī bērnu spēļu lāpstiņas, lai Dream bērniem ir ar ko alas un cietokšņus taisīt
3066. silkite, reaals bizness!!! Saac piedomaat nopietnaak!!! Veel paspeesi nepajokam apgroziijumu uztaisiit, jo sniegs veel te LV buushot nejeegaa daudz
Bucit, neies cauri shoreiz ar speelju laapstinjaam ... mani mazie beerninji jau lieli vechi
Eliina rakstīja:Lily - Sherija neapchurajas tevi ieraugot?
3067. triis reizes!!! Es tikai ar lupatu shai pakalj bet katru reizi kaa pieliecos pie vinjas taa peljkjiites
3068. Es pat lasīju, ka aprīlī vēl sola sniegu. Ja vien kāds aizvestu ceļojumā uz kādu bezsniega un siltuma vietiņu
3069.mums pa dienu sola +6°c,varéshu uz balkona sauljoties
Silkite- Estimable
3070. Laimīgā Silkite.. Mums ar spīd saule, bet priekš sauļošanās biki pa aukstu
3071. man jau arii +6 liekas auksti
Silkite- Estimable
3072. pie jums ir mùzhiigà sasalshanas zona
Silkite- Estimable
3073. Mātei dabai vienkārši piegriezās tās muļķīgās runas par globālo sasilšanu
3076. Super! Māriņ, apsveicu ... neticami aatri paskreejis shis gadiņšLily rakstīja:3075. Ei, Maarinjas Viviites kuceeniem shodien gadinsh?!
3077. oj aatri gan tas gads ir rinkiii...
Mili sveicieni Marinai, Viviitei, Nikijai un Nikolai
Mili sveicieni Marinai, Viviitei, Nikijai un Nikolai
3078. Silkitei taisniiba, mums arii jau kaadas divas nedeeljas zemaak par +5 nenokriit, nu apmeeram no +5 lidz +8 turaas, sauliite jauki spiid jau no 8.00 riitaa, bet ir AUKSTI!!! Es nezinu kapeec taa, bet laukaa juutaas kaa buutu kaadi 0 graadi, saulite veel nespeej piesildiit gaisu :(
Apsveicam Viviites beerninjus ar pirmo gadinju
Apsveicam Viviites beerninjus ar pirmo gadinju
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3079. Vakar tak bijaam ciemos pie Roksijas vecaakiem un audzeetaajas, gaaja super, vienkaarshi nevareeja mani dabuut vairs aaraa no turienes LOL Bildiites diemzheel nesataisiijaam, jo cilveeks peec taa nelaimes gadiijuma ir ljoti uzmaniigs palicies, pilniigi zheel noskatiities. Aizliegt jau neaizliedza focheet, bet es negribeeju uzbaasties, man ir ljoti zheel vinjas :( Ciemos varam braukt kad vien veelamies, peec divaam nedeeljaam vinjas shokolaades chi meitenei, buus kuceeni, un vinja uzstaaja ka man jaaredz tas un jaabrauc ciemos atkal LOL Sarunaajaam arii ja man bus briivs briitinsh, tad brauksim kopaa martaa uz CRUFTS izstaadi, neespeeju vien sagaidiit!! Un galvenais ko tagad apzinaajos, sanjemot Roksijas regjistraacijas sertifikaatu ka vinjas teetinsh ir no slavenaas BRAMERITA audzeetavas UK !!!! Tas visu muuzhu ir bijis mans sapnis ieguut kuceenu ar Brameritas senchiem, bet tagad pat nemanot tas ir noticis LOL!!! Veel jau jaagaida pilnais raduraksts no kluba un tad redzeeshu paareejos senciishus, aiii kaa gribas aatraak zinaat :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3080. prieks ka jums jauki ir gàjis!kà mamma uzvedàs,sabucoji?
Silkite- Estimable
Lapa 15 no 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Lapa 15 no 40