AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 24 no 40
Lapa 24 no 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3352. Visiem nosuutiju jau, jacer ka atradisies saimnieki.
ja kads klausas radio tad pasakiet vai teica vai ne lai zinu
velreiz paldies Buciiti
ja kads klausas radio tad pasakiet vai teica vai ne lai zinu
velreiz paldies Buciiti
3353. Es ar ceru, ka uzradīsies saimnieki. Suņuks izskatās burvīgs un dēļ tādām acīm es kūstu vienkārši
3356. Vēl variants, bet tas, ja pēc radio nekas neizdosies. Aizrakstīt uz draugiem.lv administrāciju, vai nevar ielikt draugiem.lv ziņās. Suņuka bildi un aprakstu. Varbūt tā izdodas.
2257. nu it ka draugos jau ir mana albuma,runa draugi un draudzenes albuma ari domubiedros "suņi" . patversmee Jugla zina ka suns ir atrasts,ja kads zvanis un mekles tad dos man zinu. vienigi canderiem vel varetu uzvaniit vai aizraksiits
Twixy rakstīja:3339. O, forshi! Mes Dendiju ari nemam no Imantas un pashi ari Imanta dzivojam!!! No ka nemi kucenu?ajame rakstīja:3326. Njeemaam no Imantas. Melna ar spilgtiem laasumiem. Riktiiga smukuliite :)) bildes buus naakam sestdien ( varbuut pat piektdien). Maate kuceeniem no Lv, teevs no Krievijas.
2258. Twixy, tu audzētāju redzēji izstādē top-toy, tikai drosvien neatceries :D Ja tie ir tie kuceni ko domāju, tad te ir majaslapa- http://minitoji.narod2.ru/schenki_na_prodazhu/
Ajame, tava kucite bus radiniece Lilijas kuceniem jo mes Liliju parojaam ar tavas kucites tevu ;)
Lily rakstīja:Twixy rakstīja:3339. O, forshi! Mes Dendiju ari nemam no Imantas un pashi ari Imanta dzivojam!!! No ka nemi kucenu?ajame rakstīja:3326. Njeemaam no Imantas. Melna ar spilgtiem laasumiem. Riktiiga smukuliite :)) bildes buus naakam sestdien ( varbuut pat piektdien). Maate kuceeniem no Lv, teevs no Krievijas.
2258. Twixy, tu audzētāju redzēji izstādē top-toy, tikai drosvien neatceries :D Ja tie ir tie kuceni ko domāju, tad te ir majaslapa- http://minitoji.narod2.ru/schenki_na_prodazhu/
Ajame, tava kucite bus radiniece Lilijas kuceniem jo mes Liliju parojaam ar tavas kucites tevu ;)
3340. Jā, šī ir tā pati mana mazulīte
3341. Mēs ar Lotiņu laikam tūlīt sajuksim prātā- vēl nedēļa jāgaida līdz mazā draudzenīte būs pie mums..
Eliina- kā veicas ar saimnieka meklēšanu?
Eliina- kā veicas ar saimnieka meklēšanu?
3342. Ajame - pacieties maza vel ir mazina vinai girbas ari vel pie mammites padzivoties dabuusi tu vinu nekur nemazudiss, pacietiibu novelu tev sis nedelas garuma
saimnieki neuzrodas. zvaniju uz favoritu tur tada tetuvejum nr. neesot. vakara kad brauksu uz LKf bus tur jauzjautaa,bet tie kas atbild par pabradoriem strada tikai ceturdienas :( vai maz man kads tur vares atbildeet
saimnieki neuzrodas. zvaniju uz favoritu tur tada tetuvejum nr. neesot. vakara kad brauksu uz LKf bus tur jauzjautaa,bet tie kas atbild par pabradoriem strada tikai ceturdienas :( vai maz man kads tur vares atbildeet
3343. Elīnīt, varbūt uzzvani tam, kas LKF atbild par labrodoriem un sarunā satikties. Lai nav tā ka Tev pa velti sanāks iet vakarā uz LKF.
3343. Super!Lily rakstīja:Twixy rakstīja:3339. O, forshi! Mes Dendiju ari nemam no Imantas un pashi ari Imanta dzivojam!!! No ka nemi kucenu?ajame rakstīja:3326. Njeemaam no Imantas. Melna ar spilgtiem laasumiem. Riktiiga smukuliite :)) bildes buus naakam sestdien ( varbuut pat piektdien). Maate kuceeniem no Lv, teevs no Krievijas.
ja es pazistu sho meiteni, mes darzina kopa gajam
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
3345. man ta pat jabrauc uz LKF nebus par veltiBuciitis rakstīja:3343. Elīnīt, varbūt uzzvani tam, kas LKF atbild par labrodoriem un sarunā satikties. Lai nav tā ka Tev pa velti sanāks iet vakarā uz LKF.
un labradoru-retriveru kluba tie biedri LKF telpas ir tikai 4dienas, nedomaju ka pec mana liguma kads brauks taagd uz klubu lai mani satiktu... gan jau tie kas buus tur uz vietas vares kaut ka palidzet
ajame rakstīja:3344. Smieklīgi, ka visi viens otru pazīst :D
3346. sac pierast ta ir loti biezi
3347. bet ta ari ir - visi visus pazist izstades, pastaigas laika satiec kadu toju un iepazisties ar saimnieku cik skatos, toji parsvara Imanta dzivo
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
3348. Elīn, es domāju, ka pie tādas situācijas, ka suņuks pazudis, tad tiešām atsauksies un vajadzētu palīdzēt suņa mājas ātrāk atrast.
3349. Draudznes mamma pa radio dzirdejusi, to ka meklejam saimniekus, tikai nezinu pa kuru radio stacija. var but uz kadu no kreivu radio jauzrakta janu saimnieki kreiviski runajoshi ... tikai man klaviatuurai nav krievu burti
3351. Es gan no tā nekā nesaprotu, Elīn, bet to pēc suņa nevar redzēt? Piemēram, komandas varbūt māk tādas elementāras un saprot latviski? Tad zināsi, ka saimnieki latvieši.
3352. Eliin man prieks ka panjeemi sunjuku iekshaa un tagad paliidzi vinjam atrast saimniekus! Malacis, tev zelta sirds!!
Kur tu izliimeeji tos plakaatus (lapinjas), es kad atradu Lurdesu tad liimeeju vinjus piemeeram -vieteejaa pasta nodaljaa, policijas iecirknii, vieteejos veikalos, bankaa! Taadaas vietaas kur daudz cilveeku iet! Tavaa gadiijumaa veel tramvaja pieturaas un veel kaut kaadas pieturas tev tur ir un galapunkti! Apzvani visas zinaamaas patversmes un vai tu policijaa arii zinjoji?? Ir taada kategorija kaa vecie cilveeki, kuri neko par taadiem internetiem nezin un varbuut arii taas izliimeetaas lapinjas palaizh garaam, tie parasti iet uz policiju tur zinjot ka pazudis sunucis!
Starpcitu pagaashnedeelj 18, februaarii Lurdesa oficiaali un peec visiem likumiem un noteikumiem - beidzot ir mans suns!! Vajadzeeja tak gaidiit to 1 gadu un 1 dienu! Nu luuk sagaidiijaam
Kur tu izliimeeji tos plakaatus (lapinjas), es kad atradu Lurdesu tad liimeeju vinjus piemeeram -vieteejaa pasta nodaljaa, policijas iecirknii, vieteejos veikalos, bankaa! Taadaas vietaas kur daudz cilveeku iet! Tavaa gadiijumaa veel tramvaja pieturaas un veel kaut kaadas pieturas tev tur ir un galapunkti! Apzvani visas zinaamaas patversmes un vai tu policijaa arii zinjoji?? Ir taada kategorija kaa vecie cilveeki, kuri neko par taadiem internetiem nezin un varbuut arii taas izliimeetaas lapinjas palaizh garaam, tie parasti iet uz policiju tur zinjot ka pazudis sunucis!
Starpcitu pagaashnedeelj 18, februaarii Lurdesa oficiaali un peec visiem likumiem un noteikumiem - beidzot ir mans suns!! Vajadzeeja tak gaidiit to 1 gadu un 1 dienu! Nu luuk sagaidiijaam
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:
3353. Oo Ruby apsveicu! Nosvinējāt? Gandrīz kā atkal jauns suns
3354. nu itka saprot vins man un rasktiju jau ka mak komandu "sedi" un pats kepu dodBuciitis rakstīja:3351. Es gan no tā nekā nesaprotu, Elīn, bet to pēc suņa nevar redzēt? Piemēram, komandas varbūt māk tādas elementāras un saprot latviski? Tad zināsi, ka saimnieki latvieši.
3355. Ruby lapinas diem zel es pati nelimeju jo taja laika man bija ieskaite draudzene limeja. tu pie lielakajiem veikaliem ir salimets to es zinu parejas neiznu kur pie kaut kadiem sabiem jo mums ta pienemts aplimet stavus imanta
bet nu man jau ari leikas ka nepanis tas lapinas. es pati kontaktejos ar patversmeem un tur jau visi zina ka atradu suni un ari palidz meklet saimniekus.
Ruby tas jau man ir otrs suns kuru sita atrodu iepreikshejais bija zleta retirivers ari besigs.
oo apsveicu kapec tik ilgi bija jagaida? jums tur kaut kadi savi noteikumi ja?
bet nu man jau ari leikas ka nepanis tas lapinas. es pati kontaktejos ar patversmeem un tur jau visi zina ka atradu suni un ari palidz meklet saimniekus.
Ruby tas jau man ir otrs suns kuru sita atrodu iepreikshejais bija zleta retirivers ari besigs.
oo apsveicu kapec tik ilgi bija jagaida? jums tur kaut kadi savi noteikumi ja?
3356. Jaa noteikumi ir taadi, mazliet gan jociigi un nesakaartoti arii!!
Nee neko iipashi nesvineejaam - sataisiiju meiteneem vieniigais sunju saldeejumu beidzot, dikti jau garshoja :)
Nee neko iipashi nesvineejaam - sataisiiju meiteneem vieniigais sunju saldeejumu beidzot, dikti jau garshoja :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 24 no 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Lapa 24 no 40