AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 32 no 40
Lapa 32 no 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3431. Kristuci, gadijumā negribēji teikt 10 SEKUNDES? Šodien itkaa iznāk pilnais Eclipse treileris ;)
Ruby rakstīja:3411. Es vakar vienkaarshi skatiijos taas domugrupas galerijas un pati nesenaakaa galerija bija taa kur tas Odrija, beigaas ieskatiijos ka apakshaa sarakstiits Argucis
3432. Liels paldies pa paziņoji forumā un, ka vispār ieruadzīji.!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lily rakstīja:3431. Kristuci, gadijumā negribēji teikt 10 SEKUNDES? Šodien itkaa iznāk pilnais Eclipse treileris ;)
jā, sekunžu! heh.. nogurums dara savu! tulīt izlabošu!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
3435. Sassaa - vienmeer laipni :)
Klau - bet no taa trailera tak nekaa nav?? Nu tak nekaada action, baac nav interesanti :( Kas vispaar bija treshajaa graamataa?? Man jau piemirsies....
Klau - bet no taa trailera tak nekaa nav?? Nu tak nekaada action, baac nav interesanti :( Kas vispaar bija treshajaa graamataa?? Man jau piemirsies....
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3436. Man bija tieshi tas pats Ruby!!! Es pat peec treilera neko neatcereejos... vispar tads bezjeeziigs.... ka mana draudzene skaidroja (kopeju precizi ka vinja raksta :DD ) '' nu kas tur nesaprotams.. edvards apsola ka sargās un mīlēs forever, voltūri brīdina ka drīz viņa jāparvērš, edvards to negrib, bella jau lēnam atvadās no vecākiem, džeiks pasaka ka viņu mīl un grib lai viņa izvēles viņu un paliek cilvēks, tad uzrodas viktors un ir fight un džeiks taisās cīnīties par bellas love '' apmēram tā bija :D
3437. Labais :)
Taa taa taa kas bija Viktors??
Taa taa taa kas bija Viktors??
Ruby- Estimable
3441. Klau kad ir World Dog Show 2010 un kur tas notiks? Tagad skatos ka World Dog Show 2011 buus Francijaa!!! Siklit - gaidi muus visus ciemos LOL es gribeeshu izmantot Desas pakalpiujums krediitjautaajumos
Ruby- Estimable
2442. Sogad notiek Danija 24-27 junija.
oo jakaraj nauda un jabrauc ciemos pie Silkites un Desas un pie reizes uz to pasaules izstadi
oo jakaraj nauda un jabrauc ciemos pie Silkites un Desas un pie reizes uz to pasaules izstadi
3443. Ak pareizi Daanijaa, Dream tak teica piemirsu!! Uhh vareetu padomaat par to Daaniju, bet man liekas ka juunijs nebuus piemeerots man, veel buus jaaizdomaa, bet Franciju gan jau jaaieraksta "pierakstos" LOL
Ruby- Estimable
3444. super,buus kàdi paziistami purninji izstàdé
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
3446. Vai kāda var pastāstīt par suņa viltus grūtniecību, lūdzu? Kā tā izpaužas?
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
3447. Sanita, nedaudz par viltus grutniecību ir runāts šeit ... >>> https://c-rtt.latvianforum.net/veterinrija-f24/viltus-grsnba-t267.htmSanita rakstīja:3446. Vai kāda var pastāstīt par suņa viltus grūtniecību, lūdzu? Kā tā izpaužas?
Dream rakstīja:3447. Sanita, nedaudz par viltus grutniecību ir runāts šeit ... >>> https://c-rtt.latvianforum.net/veterinrija-f24/viltus-grsnba-t267.htmSanita rakstīja:3446. Vai kāda var pastāstīt par suņa viltus grūtniecību, lūdzu? Kā tā izpaužas?
3448. Paldies, Dream!
Sanita- Hero
3449. Nekas tāds tur nebija rakstīts, kas mani nomierinātu..
Tātad Mona ik pa laikam čīkst, kad ejam gulēt, uz gultu man atnes 4 mantiņas, tad nemitīgi ceļas - čīkst un atkal apguļas. Paši pēdējie pupiņi ir tādi kā lielākiem maisiņiem ar reni pa vidu. (nezinu vai tā jābūt). Visu dienu var teikt, ka kko meklē pa māju, nezin ko grib. Tgd guļ.
Ko tas varētu nozīmēt?!
Tātad Mona ik pa laikam čīkst, kad ejam gulēt, uz gultu man atnes 4 mantiņas, tad nemitīgi ceļas - čīkst un atkal apguļas. Paši pēdējie pupiņi ir tādi kā lielākiem maisiņiem ar reni pa vidu. (nezinu vai tā jābūt). Visu dienu var teikt, ka kko meklē pa māju, nezin ko grib. Tgd guļ.
Ko tas varētu nozīmēt?!
Sanita- Hero
3450. Sanit tas izklausas pec viltus grutiecibas, nesatraucies. panem vnk noslep visas mantas,lai vinai nav ko auklet un tad pec kadam paris dienam vina nomierinasies.
Eliina rakstīja:3450. Sanit tas izklausas pec viltus grutiecibas, nesatraucies. panem vnk noslep visas mantas,lai vinai nav ko auklet un tad pec kadam paris dienam vina nomierinasies.
3451. Arī mazās mantiņas noslēpt? Pilnīgi visas?
Sanita- Hero
3452. visas visas!! un maximaali daudz aktivitaates dod vinjai, lai nav laika domaat par beerniem!!!
Dream rakstīja:3452. visas visas!! un maximaali daudz aktivitaates dod vinjai, lai nav laika domaat par beerniem!!!
3453. Ok, pamēģināšu. Paldies!
Sanita- Hero
3454. Varbūt varu piedāvāt randiņu ar Tipīti? Mēs sestdienas pirmspusdienu būsim Valmierā, tā kā
Buciitis rakstīja:3454. Varbūt varu piedāvāt randiņu ar Tipīti? Mēs sestdienas pirmspusdienu būsim Valmierā, tā kā
3455. Un ja nu Tipīts Monai sajauks vēl vairāk galvu?!
Sanita- Hero
Lapa 32 no 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Lapa 32 no 40