Mūsu mazo ķepaiņu bildes
+20
kristucis1
sirsninja
Laurinja
minka200
acz
Mazais
Eliina
wiive
Lily
Ruby
Sanita
Elīna
lilucis
chupinja
Māriņa
Ronija
Dream
Silkite
Admin
Lindita
24 posters
Lapa 33 no 40
Lapa 33 no 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Mūsu mazo ķepaiņu bildes
Super, tās sejas izteiksmes ir ko vērtas :)
starpcitu vai nav Desam nācis svars (apetite) klāt līdz ar kastrāciju vai kaut kads kuutrums, vai kaut kas tamlīdzīgs?
Izskatas jau dikti slaids (mes ar vienkarsshi tadu domu apsveram).
starpcitu vai nav Desam nācis svars (apetite) klāt līdz ar kastrāciju vai kaut kads kuutrums, vai kaut kas tamlīdzīgs?
Izskatas jau dikti slaids (mes ar vienkarsshi tadu domu apsveram).
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
starpcitu vai nav Desam nācis svars (apetite) klāt līdz ar kastrāciju vai kaut kads kuutrums,
rijiigs vinjs ir bijis vienmér,nevajag atljaut gulét visu laiku,bet ir jakustàs un jaskraida.Ljoti daudzi domà ka péc kastréshanas suns paliks pa apalju bumbuliiti ,bet diemzhél tà nav.manai pazhinjai ir kastréts chi un jau 3 gadu laikà nav pàrvérties par buldogu :D tikpat siicinjsh kà bija (ap 1,750 kg). Desas uzvediibà nekko tàdu neesmu manijusi kas buutu mainijies :shock: iznjemot kad patika vakar ar spilventinju njemties
RUBY- ja tu to skatu buutu redzéjusi ar savàm aciim ,no smiekliem nezinàtu kur liksties.iipashi kàdas skanjas nàca àrà no desa mutes
rijiigs vinjs ir bijis vienmér,nevajag atljaut gulét visu laiku,bet ir jakustàs un jaskraida.Ljoti daudzi domà ka péc kastréshanas suns paliks pa apalju bumbuliiti ,bet diemzhél tà nav.manai pazhinjai ir kastréts chi un jau 3 gadu laikà nav pàrvérties par buldogu :D tikpat siicinjsh kà bija (ap 1,750 kg). Desas uzvediibà nekko tàdu neesmu manijusi kas buutu mainijies :shock: iznjemot kad patika vakar ar spilventinju njemties
RUBY- ja tu to skatu buutu redzéjusi ar savàm aciim ,no smiekliem nezinàtu kur liksties.iipashi kàdas skanjas nàca àrà no desa mutes
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Mazais izvirtulis!!!!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Khi khi khi , sejas izteiksmes izsaka visu:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ak nejaukaa tu !!!
Shitaadus miiljpurninjus apbizho
Shitaadus miiljpurninjus apbizho
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Purninji jau ir ljoti apmierinàti man tas rozà lietusmételiitis drausmiigi patiik un vinja labi izskatàs
Silkite- Estimable
Jā, man arī rozais patīk! Arī Peces labs, jo var vilkt gan ziemā (ar rāvējslēdzēju ieliekama silta ziemas odere), gan lietainā laikā (oderi izņemam). Tik žēl, ka tā miroņgalva zaudē spīdīgos akmentiņus...
kristucis1- Profesional
Kristuci 1 --- tie ka akmentinji izkriit nevajadzétu iipashi bédàties.man arii no viena krekla dazhi ir izkritushi,bet es devos uz veikalu un nopirku tos ar gludekli ko var pielipinàt-kristàlinjus un dzelziishus utt .zinu ka ir visàdi veidi un kràsas,Rigà noteikti arii ir.un dàrgi arii nemaksà. :D
Silkite- Estimable
nabadziites. man ari tas roza dikti iepatikas meteliitis. Sumkinjas tevas damas ir Shanele sodien ari nebija laimiga kad vedu vinu ara astiiti nolaidusi gaja kartot savas darisnas
paldies, paldies es arī tās savas meitenes mīlu.
Man jau liekas, ka visus suņus mīļu skatos šeit un uniteddogā uz Jūsu suņiem un priecēju acis
Man jau liekas, ka visus suņus mīļu skatos šeit un uniteddogā uz Jūsu suņiem un priecēju acis
kristucis1- Profesional
ak dievs, sen nebiju tā smējusies labaiz bilžuks :icon91:[/quote]
prieks ka varéju(desa) uzjautrinàt
prieks ka varéju(desa) uzjautrinàt
Silkite- Estimable
Silkite- Estimable
Ai smukulis :)
Desa nav tumshaaks palicis bishku?? Iesauljojies
Desa nav tumshaaks palicis bishku?? Iesauljojies
Ruby- Estimable
Desa nav tumshaaks palicis bishku?? Iesauljojies [/quote]
àda izskatàs gan,bet spalva gan gaishàka liekas :shock: :scratch:
àda izskatàs gan,bet spalva gan gaishàka liekas :shock: :scratch:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:àda izskatàs gan,bet spalva gan gaishàka liekas :shock: :scratch:
adu buus nosauljojis
Pepijai ar aada paliek dikti tumsha,taa bija arii pagaashvasar,taa kaa domaaju ka no jaukaas sauliites :)
Ruby- Estimable
adu buus nosauljojis
Pepijai ar aada paliek dikti tumsha,taa bija arii pagaashvasar,taa kaa domaaju ka no jaukaas sauliites :)[/quote]
laikam tà buus :roll: visu savu briivo laiku pavada uz balkona(kur saule spiid no 15 liidz 21 vakarà).bet nesen vetàrste teica par pigmentàciju, tagad mégjinu tikt skaidriibà :suspect: :scratch:
Pepijai ar aada paliek dikti tumsha,taa bija arii pagaashvasar,taa kaa domaaju ka no jaukaas sauliites :)[/quote]
laikam tà buus :roll: visu savu briivo laiku pavada uz balkona(kur saule spiid no 15 liidz 21 vakarà).bet nesen vetàrste teica par pigmentàciju, tagad mégjinu tikt skaidriibà :suspect: :scratch:
Silkite- Estimable
Shodien papeetiju atkal kaartiigi Pepiju - nu vinja pilniibaa maina aadas kraasu - viss veeders,elkonji,kakls paliek ar vien peleekaaks - izskataas kaa netiirs (pat meegjinaaju paarbaudiit mazgaajot),bet nav netiirs - tas tad arii buus tas pigments :)
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Shodien papeetiju atkal kaartiigi Pepiju - nu vinja pilniibaa maina aadas kraasu - viss veeders,elkonji,kakls paliek ar vien peleekaaks - izskataas kaa netiirs (pat meegjinaaju paarbaudiit mazgaajot),bet nav netiirs - tas tad arii buus tas pigments :)
tu mani sasmiidinàji ar to mazgàshanu.nekaunos-man pashai arii bija ienàcis pràtà varbuut nomazgàt nedaudz nomierina ka neesam vieniigie kam mainàs àdas kràsa :scratch: jo no sàkuma domàjàm ka nav kàrtiibà kas,bet redz, jums arii tas ir..
Silkite- Estimable
beidzot atradu skaidrojumu "netiiro veederu sindromam" :D Vasaras meeneshos,it iipashi kad chi saak sauljoties - vinjiem dabiski,lai pasargaatu aadu no saules,nomainaas pigments uz peleeki netiiru toni -tajaas vietaas kur mazaak spalvas :D Tas ir tiem kam ir tie balti/rozaa punciishi :)
Nu re,uztraukumam nav nekaada pamata!!! Ak un tagad mekleejot info secinaaju ka neesam vieniigaas,kas to meegjinaajushas nomazgaat :)
Nu re,uztraukumam nav nekaada pamata!!! Ak un tagad mekleejot info secinaaju ka neesam vieniigaas,kas to meegjinaajushas nomazgaat :)
Ruby- Estimable
Liels paldies Ruby par skaidrojumu :flover: tagad esam mieriigàki,kaut man tas cuucinj rozà tonis véderinjam ljoti patika nu nàksies gaidiit rudeni :roll: .kà man vetàrste teica pigments un nekas drausmiigs tas neesot,bet tavs izkaidrojums bij labàk saprotams tà pat siikais jàliek driiz vanna un nemégjinàshu berzst to jociigo toni nost vél reiz" PALDIES" :icon67:
Silkite- Estimable
nav par ko :)
prieks ka nodereeja :)
prieks ka nodereeja :)
Ruby- Estimable
Mums ar. bet vai tad uz ziemas sezonu paliks atpakalj saartins?
Michely- Profesional
- Number of posts : 195
Lapa 33 no 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» mazo briinumu diivainiibas :D
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» bijaam iepirkties ar mazo princesi :P
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Nu re, klāt ir arī mūsu diena.