Pārošana
+3
Māriņa
Ronija
wiive
7 posters
Lapa 1 no 1
Pārošana
Sveikas! :) manai meitenei pirmo reizi sākās mēnešreizes un cik esmu dzirdējusi tad tagad vēl nevar viņu pārot!?Gribēju jautāt kad var sākt pārot mazos tojiņus??? :) paldies jau iepriekš...
wiive- Newbie
- Number of posts : 28
Dzīvesvieta : Jūrmala
Re: Pārošana
Ne aatraak kaa 2. mekleeshanaaas reizee. Bet es personiigi tomeer ieteiktu tikai domaat saakot ar tresho
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Nju man liekas pareizi kaa man audzeetaaja kur Dzolliju pirku teica, ka apmeeram divu gadu vecumaa, kaut atljauts uz tresho mekleeshanos :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Kaapeec tu veelies paarot - ja nav nosleepums???
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Kaapeec tu veelies paarot - ja nav nosleepums???
es personigi ari apsveru so domu, jo man jau liekas ka vajadzetu vismaz vienu reiziti sunu meitenei dzemdet, bet man ir bail :|
Eliina rakstīja:
es personigi ari apsveru so domu, jo man jau liekas ka vajadzetu vismaz vienu reiziti sunu meitenei dzemdet, bet man ir bail :|
Eliin ja tu domaa to kaut kaada veida labumu tas sniegs tavai kuciitei - tad tas ir tikai un vieniigi ir VECU VECS MIITS - ka kucei vismaz vienreiz jaadzemdee!!! Iesaku tev palasiit info par to cik tas viss var izmaksaat ( iespeejams kjeizargriezines un komplikaacijas) un to ka mazajiem sunjukiem tas viss tieshaam var beigties beediigi - ne kuceenu ne kuciites :( vairs nebuus! Ja kuciite peec kjeizargrieziena piemeeram atsakaas no saviem beerniem - ai ai ai kas taas par mokaam buus! Visu shito palasot - man tieshaam savu sunjumeiteni negribeetos taa mociit - nu taas manas domas un labaak sagatavoties visaam iespeejamajaam sekaam!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:
Eliin ja tu domaa to kaut kaada veida labumu tas sniegs tavai kuciitei - tad tas ir tikai un vieniigi ir VECU VECS MIITS - ka kucei vismaz vienreiz jaadzemdee!!! Iesaku tev palasiit info par to cik tas viss var izmaksaat ( iespeejams kjeizargriezines un komplikaacijas) un to ka mazajiem sunjukiem tas viss tieshaam var beigties beediigi - ne kuceenu ne kuciites :( vairs nebuus! Ja kuciite peec kjeizargrieziena piemeeram atsakaas no saviem beerniem - ai ai ai kas taas par mokaam buus! Visu shito palasot - man tieshaam savu sunjumeiteni negribeetos taa mociit - nu taas manas domas un labaak sagatavoties visaam iespeejamajaam sekaam!!!
:pale: nu tu mani vel vairak sabiedeji, ja laikam gan ir jaaizdoma viss kartigi.
Eliina rakstīja:
:pale: nu tu mani vel vairak sabiedeji, ja laikam gan ir jaaizdoma viss kartigi.
Nu varbuut citiem ir citas domas - bet tieshaam ir jaapsver tieshi iemesls -kaapeec tu veelies paarot??? Un ja taa padomaa visus + un - tad vairs uz to jautaajumu nevar atbildeet :(
Ruby- Estimable
Tas nebuut nav viegli..........
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:
Manas draudzenes paziņai Čivava dzemdēja 6 bērniņus. Nezinu kas un kā bija, bet draudzene vienu dabūja, bet pārējie kopā ar māti vairs nav. :sad: Vai kāda slimība, vai sarežģījumi, bet saimniece palika bez mīluļa un bērniņiem, jo to vienīgo izdzīvojušo bija jau pārdevusi. Arī tā var gadīties. Tādēļ manas domas ir lai ar vairošanu nodarbojas tie, kas to pārzina. Citādi var gadīties negribot sagādāt ciešanas nevainīgām radībiņām. Un galu galā arī sev un pārējiem ģimenes locekļiem. Pieredzi jāiegūst pieredzējušu suņaudzētāju klātbūtnē, nevis eksperimentējot. Var būt sanāca paskarbi, bet labāk laicīgi aizdomāties, nekā pēcāk ļoti nožēlot. Piedod!
Nu jā es arī par to pašu veco mītu biju dzirdējusi un tādēļ arī jautāju!!! :)Ruby rakstīja:Kaapeec tu veelies paarot - ja nav nosleepums???
bet nu tagad palasot šos komentārus vairs nemaz nezinu ko darīt!!!?Bet mēs jau vēl maziņas mums p;ardomāt un izdomāt visu kārtīgi ir vēl laiks :D
Paldies par padomiem....
wiive- Newbie
- Number of posts : 28
Dzīvesvieta : Jūrmala
Mazais rakstīja:Ruby rakstīja:Eliina rakstīja:
Manas draudzenes paziņai Čivava dzemdēja 6 bērniņus. Nezinu kas un kā bija, bet draudzene vienu dabūja, bet pārējie kopā ar māti vairs nav. :sad: Vai kāda slimība, vai sarežģījumi, bet saimniece palika bez mīluļa un bērniņiem, jo to vienīgo izdzīvojušo bija jau pārdevusi. Arī tā var gadīties. Tādēļ manas domas ir lai ar vairošanu nodarbojas tie, kas to pārzina. Citādi var gadīties negribot sagādāt ciešanas nevainīgām radībiņām. Un galu galā arī sev un pārējiem ģimenes locekļiem. Pieredzi jāiegūst pieredzējušu suņaudzētāju klātbūtnē, nevis eksperimentējot. Var būt sanāca paskarbi, bet labāk laicīgi aizdomāties, nekā pēcāk ļoti nožēlot. Piedod!
Es domāju tad labāk pirmās reizes lai dzemdības pieņem ārsts un tad var asistēt un skatiities ja pēctam vēl bērniņus gribēsi tad jau zināsi kas un kā :):D
Neiet jau runa par pashaam dzemdiibaam kaa taadaam. Bet gan par to vai vispaar vajag paarot. Paarot paaroshanas peec ir muljkjiigi.
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Neiet jau runa par pashaam dzemdiibaam kaa taadaam. Bet gan par to vai vispaar vajag paarot. Paarot paaroshanas peec ir muljkjiigi.
Nē nu bet ja tiešām grib. Ja ir nolēmis pārot...
Nu ja ir noleemushi paarot, tad nekaadas muusu pljaapas neapturees:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nu ja ir noleemushi paarot, tad nekaadas muusu pljaapas neapturees:)
:D Nu ja es daudzmaz nezinātu kā tas tur viss notiek tad gan es būtu nobijusies no visām tām jūsu ''pļāpām'' par sava mīluļa un viņa pēcnācēju nomiršanu :(:D
Nav jau taa, ka mirst visi, bet nu, ar muusu mazajiem tomeer ir risks lielaaks nekaa ar lielajaam shkjirneem:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nav jau taa, ka mirst visi, bet nu, ar muusu mazajiem tomeer ir risks lielaaks nekaa ar lielajaam shkjirneem:)
Man gan liekas ka lielajām ir gandrīz viss tas pats risks. Nu protams nevajag jau pārot 1,2 kg smagu sunīti. Lielajiem arī bieži ir grūti dzemdēt u.t.t.
Lily rakstīja:Ronija rakstīja:Nu ja ir noleemushi paarot, tad nekaadas muusu pljaapas neapturees:)
:D Nu ja es daudzmaz nezinātu kā tas tur viss notiek tad gan es būtu nobijusies no visām tām jūsu ''pļāpām'' par sava mīluļa un viņa pēcnācēju nomiršanu :(:D
Nav jau teikts, ka visiem kaut kas nelāgs obligāti gadīsies. :roll: Bet ja kaut ko tādu nopietnu grib pasākt (turklāt izlemt otras dzīvas radības vietā), tad jāpārdomā visus "par" un "pret", lai nopietni izlemtu vai patiesi tā vēlēšanās ir pamatota. Var būt labāk mīlēt tāpat savu suncīti kā personību par to ka viņš vispār ir un ir VIENKĀRŠI FORŠS
Mans uzskats - ka paaroshana ir tikai un vieniigi nepiecieshama tieshaam tiem kas katrai attieciigajai shkjirnei var dot tik to labaako!!!! Un ar to lai nodarbojas profesionaalji!!! Uz katru nopirkto kuceenu - vismaz 2 suniishiem patversmees tiek pilniibaa atnjemta iespeeja jel kad ieguut gjimeni :(
Ruby- Estimable
Lapa 1 no 1