Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šņukstēšana vai raudāšana!?

+2
Lily
wiive
6 posters

Go down

Šņukstēšana vai raudāšana!? Empty Šņukstēšana vai raudāšana!?

Post  wiive Pirmdiena Janvāris 26, 2009 1:41 pm

Mums ir tāda lieta-mana sunīte ik pa laiciņam tākā šņukst vai es pat nezinu kā to nosaukt!!!Sākumā domāju ka varbūt tā ir astma, tad mana draudzene pateica,ka viņas suņuks tāpat dara, tad itkā nomierinājos....Bet vakar viņa bija bija savā vietiņā aizgājusi gulēt, mēs sēdējām citā istabā un tad pēkšņi Hannucis šņukstēdama atskrēja pie mums un nevarēja nomierināties....nesaprotu kas tas ir?Varbūt tiešām viņa tā raud???Jo sākumā viņa tā darija,aiz priekiem kad kāds no mums atnāca mājās!!!varbūt jums kādai arī tā ir ,jo tiešām vēlētos sevi nomierināt, ka tas nav nekas slikts!!!
wiive
wiive
Newbie
Newbie

Number of posts : 28
Dzīvesvieta : Jūrmala

Atpakaļ uz augšu Go down

Šņukstēšana vai raudāšana!? Empty Re: Šņukstēšana vai raudāšana!?

Post  Lily Pirmdiena Janvāris 26, 2009 1:51 pm

wiive rakstīja:Mums ir tāda lieta-mana sunīte ik pa laiciņam tākā šņukst vai es pat nezinu kā to nosaukt!!!Sākumā domāju ka varbūt tā ir astma, tad mana draudzene pateica,ka viņas suņuks tāpat dara, tad itkā nomierinājos....Bet vakar viņa bija bija savā vietiņā aizgājusi gulēt, mēs sēdējām citā istabā un tad pēkšņi Hannucis šņukstēdama atskrēja pie mums un nevarēja nomierināties....nesaprotu kas tas ir?Varbūt tiešām viņa tā raud???Jo sākumā viņa tā darija,aiz priekiem kad kāds no mums atnāca mājās!!!varbūt jums kādai arī tā ir ,jo tiešām vēlētos sevi nomierināt, ka tas nav nekas slikts!!!

Mūsējai bija vienu laiku tā kā līdzīgi kad ir astmas lēkmes takā visu laiku dziļie ieelpo,izelpo ieelpo izelpo bet ļoti strauji un tad izklausās itkā viņu kāds žņaugtu, vakar izstādē redzēju ka vien sunīts tā dara un tad citi cilvēki to ievēroja prasīja kas viņam ir saimniece uzrez tā neveikli paņēma rokās un pateica ka siksniņa žņaudz. bet man liekas ka tas nebija dēļ tā.

mum arī dažreiz tā ir bijis tikai nesapotu kas tas ir? :shock: 🇳🇴
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  wiive Ceturtdiena Janvāris 29, 2009 2:58 pm

Lily rakstīja:
wiive rakstīja:Mums ir tāda lieta-mana sunīte ik pa laiciņam tākā šņukst vai es pat nezinu kā to nosaukt!!!Sākumā domāju ka varbūt tā ir astma, tad mana draudzene pateica,ka viņas suņuks tāpat dara, tad itkā nomierinājos....Bet vakar viņa bija bija savā vietiņā aizgājusi gulēt, mēs sēdējām citā istabā un tad pēkšņi Hannucis šņukstēdama atskrēja pie mums un nevarēja nomierināties....nesaprotu kas tas ir?Varbūt tiešām viņa tā raud???Jo sākumā viņa tā darija,aiz priekiem kad kāds no mums atnāca mājās!!!varbūt jums kādai arī tā ir ,jo tiešām vēlētos sevi nomierināt, ka tas nav nekas slikts!!!

Mūsējai bija vienu laiku tā kā līdzīgi kad ir astmas lēkmes takā visu laiku dziļie ieelpo,izelpo ieelpo izelpo bet ļoti strauji un tad izklausās itkā viņu kāds žņaugtu, vakar izstādē redzēju ka vien sunīts tā dara un tad citi cilvēki to ievēroja prasīja kas viņam ir saimniece uzrez tā neveikli paņēma rokās un pateica ka siksniņa žņaudz. bet man liekas ka tas nebija dēļ tā.

mum arī dažreiz tā ir bijis tikai nesapotu kas tas ir? :shock: 🇳🇴
es arī domāju ka tā nevarētu būt siksniņs,jo pa māju mēs staigājam bez siksniņas....un pārsvarā viņa man šņukst mājās tad kad viņai nav siksniņas...
wiive
wiive
Newbie
Newbie

Number of posts : 28

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Ceturtdiena Janvāris 29, 2009 3:43 pm

Es to saucu par seekshanu!!! Maneejaa taa dara kad kaads atnaak maajaas - no priekiem - taapeec cenhamies nepieveerst vinjai tad uzmaniibu -lai nemaz nesaak!!! Ir jaanoveersh uzmaniiba - sasit plaukstas,piekluvee pie sienas!!!! ja nepaliidz - pamasee kaklinju vai aizspied naasis - lai ieelpo caur muti!!! iemesli varbuut dazhaadi - bet pamataa taa ir daudziem mazo skjirnju suniishiem!!! Vetam par to pastaasti - lai regulaari izklausaas un noveero sho lietu - lai neko nenokaveetu!!! Mees ejam izklausiities vismaz 1 reiz meenesii!!! Jaa no stingraakas siksninjas tas taa noteikti var arii uznaakt - jo saistiits ar tiem mazajiem elposhanas kanaalinjiem - tapeec biezhi ir jaaizmanto nevis kaklasiksninjas bet iemauktinji!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Pukjiitis Svētdena Februāris 08, 2009 11:19 am

Manejaa sunene taa kaa smilkst, taa kaa urkskj, bet winja to dara kad paliek viena, vai kad peksni uzraujas augsa no miega un skrien pie manis. Jo esmu noverojusi, ka vinjai raadas slikti sapnji. Bet uzreiz varu pateikt ka elposanas problemas taas nav.
Pukjiitis
Pukjiitis
Newbie
Newbie

Number of posts : 9

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Svētdena Februāris 08, 2009 2:20 pm

hehe... mums arī tāda pati problēma- nevis ar Kņopīti, bet ar Peciņu! Viņa sāk it kā elsuļoti, tā it kā gaisa pietrūktu... skaņas tāda, kā vecajiem smēķētājiem :| šomēnes vai nākammēnes sākumā iešu konsultēties par Peces sterilizāciju, tad arī apjautāšos kas ta par elsuļošanu... iespējams veiksim pārbaudes.
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Svētdena Februāris 08, 2009 4:44 pm

Pukjiitis rakstīja:Manejaa sunene taa kaa smilkst, taa kaa urkskj, bet winja to dara kad paliek viena, vai kad peksni uzraujas augsa no miega un skrien pie manis. Jo esmu noverojusi, ka vinjai raadas slikti sapnji. Bet uzreiz varu pateikt ka elposanas problemas taas nav.

Mazinjie taa dara - tak padomaa tikko no miiljaas mamiites un braaliishiem/maasinjaam atrauta :( Tad veel miegaa smilkst un rej,skrien , vai citreiz suuc kko :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Pirmdiena Februāris 09, 2009 10:09 pm

Ruby rakstīja:
Pukjiitis rakstīja:Manejaa sunene taa kaa smilkst, taa kaa urkskj, bet winja to dara kad paliek viena, vai kad peksni uzraujas augsa no miega un skrien pie manis. Jo esmu noverojusi, ka vinjai raadas slikti sapnji. Bet uzreiz varu pateikt ka elposanas problemas taas nav.

Mazinjie taa dara - tak padomaa tikko no miiljaas mamiites un braaliishiem/maasinjaam atrauta :( Tad veel miegaa smilkst un rej,skrien , vai citreiz suuc kko :D

ēm... nu jau pagājuši seši mēneši (es par Peci runāju) un tagad tas elpas trūkums pieaug.

Vai suņiem var būt astma? Kā tas izpaužas?
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Februāris 09, 2009 10:17 pm

Taa saucaas trahejas kolapss - raksturiiga mazo shkjirnju suniishiem. Nav mirstamaa kaite.

Pēdējo reizi labojis Ronija Otrdiena Februāris 10, 2009 8:41 pm; labots 1 reizi
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Otrdiena Februāris 10, 2009 1:20 pm

Ronija rakstīja:Taa saucaas trahejas kolapss - raksturiiga mazo shkjirnju suniishiem. Nav mirstamaa kaite.

Vai viņu var ārstēt?
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Februāris 10, 2009 5:08 pm

kristucis1 rakstīja:
Ruby rakstīja:

ēm... nu jau pagājuši seši mēneši (es par Peci runāju) un tagad tas elpas trūkums pieaug.

Vai suņiem var būt astma? Kā tas izpaužas?

Shis mans komentaars bija tieshi domaats Pukjiitim - jautaajums bija par mazinjo kuceenu kursh miegaa smilkst! Mans komentaars par seekshanu ir augstaak :)
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Februāris 10, 2009 5:37 pm

Ronija rakstīja:Taa saucaas trahejas kolapss - raksturiiga mazo shkjirnju suniishiem. Nav mirstamaa kaite.

Ronija - varbuut ir kaut kur kaads info - kur shito vairaak palasiit??? Google man neko nedod :(
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Otrdiena Februāris 10, 2009 8:22 pm

Labi, shodien sanjemshos un iztulkosho beidzot to rakstu:))))))))) Slinkums njem virsroku paar mani pilniibaa:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Februāris 10, 2009 8:24 pm

Ronija rakstīja:Labi, shodien sanjemshos un iztulkosho beidzot to rakstu:))))))))) Slinkums njem virsroku paar mani pilniibaa:)

Kaadaa valodaa tev vinsh ir??? Varbuut varu paliidzeet???
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Otrdiena Februāris 10, 2009 8:25 pm

Ruby rakstīja:
Ronija rakstīja:Labi, shodien sanjemshos un iztulkosho beidzot to rakstu:))))))))) Slinkums njem virsroku paar mani pilniibaa:)

Krievu:)) Ar sho valodu man nav probleemu, tik tas slinkums... :D
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Februāris 10, 2009 8:28 pm

Ronija rakstīja:
Ruby rakstīja:

Krievu:)) Ar sho valodu man nav probleemu, tik tas slinkums... :D

OOO nee!!! krievu tikai maaku runaat - lasiit,rakstiit - pilniiga nulle un kur nu veel tulkot :(
Tas buutu super - ja tu vareetu iztulkot!!!Paldies!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Otrdiena Februāris 10, 2009 9:31 pm

Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Atpakaļ uz augšu