Kombinzoninjs
+13
acz
lilucis
Mazais
Elīna
Lindita
minka200
Ruby
Sanita
Silkite
Lily
Eliina
Ronija
Māriņa
17 posters
Lapa 4 no 4
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kombinzoninjs
Eliina rakstīja:nezinu cik ilgi nak,tas ja jauta Bucitim. ir daudz letak un vel cik es sapratu piegada bez maksas es nemaku pasuutit tapec butu jauk ja kads pieteiktos un pasuutit kopa ar savu pasuutijumu
Mēģināšu tur visam izburties cauri :) Varbūt pat jāattaisa i-veikals :D
Kamiccc- Newbie
- Number of posts : 23
Dzīvesvieta : Jelgava
Man atnāca nedēļu pēc sūtījuma izsūtīšanas. Jāmaksā ir uzreiz par sūtījumu pie pasūtīšanas. Nav jau nekas sarežģīts. Ja ir vēlme sūtīt kaut ko Kaamiic, tad vajag laiciigi reģistrēties PayPal, jo tur paiet laiciņš kamēr PayPal reģistrē un autorizē Tavu bankas kontu.
Paypal jau man ir :) Tā kā nekas traks jau nav :)Buciitis rakstīja:Man atnāca nedēļu pēc sūtījuma izsūtīšanas. Jāmaksā ir uzreiz par sūtījumu pie pasūtīšanas. Nav jau nekas sarežģīts. Ja ir vēlme sūtīt kaut ko Kaamiic, tad vajag laiciigi reģistrēties PayPal, jo tur paiet laiciņš kamēr PayPal reģistrē un autorizē Tavu bankas kontu.
Kamiccc- Newbie
- Number of posts : 23
Dzīvesvieta : Jelgava
Nju tad tik uz priekšu Reģistrējies attiecīgajā portālā no kura vēlies pasūtīt drēbītes un tad tik pasūti Tas nemaz nav tik sarežģīti
Tafija - parasti, ja ir taadi izmeeri 8, 10, 12 u.t.t tad tas ir domaats muguras garums inchaas. Piem izmeers 10 buus 25 cm muguras garums, 12 izmeers buus apm 30 cm muguras garums u.t.t
Ir jokaini tie izmeeri jo nevar nekad zinaat cik buus apkaartmeers :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Tafija - parasti, ja ir taadi izmeeri 8, 10, 12 u.t.t tad tas ir domaats muguras garums inchaas. Piem izmeers 10 buus 25 cm muguras garums, 12 izmeers buus apm 30 cm muguras garums u.t.t
12 izmērs muguras garumā ir 25 cm un apkārtmērs 33 cm.
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Tad varbuut tas ir tieshi no taas weblapas kas shajaa teemaa? Jo es stabili zinu paaris firmas kam izmeeri ir taadi kaadus es pirms tam aprakstiiju.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Tad varbuut tas ir tieshi no taas weblapas kas shajaa teemaa? Jo es stabili zinu paaris firmas kam izmeeri ir taadi kaadus es pirms tam aprakstiiju.
Iespējams! Es saku par dogdug.com
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 4 no 4