Vai sunji speej runaat???
+6
Māriņa
Ronija
sirsninja
Eliina
Silkite
Ruby
10 posters
Lapa 1 no 1
Vai sunji speej runaat???
Ceru ka jums patiks!!! Taapat kaa man!!!!
Pēdējo reizi labojis Ruby Pirmdiena Februāris 23, 2009 3:18 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Re: Vai sunji speej runaat???
Super !!!!!!!!!!!!!!
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
aha!!!! Tas "histeeriskais" mopsis ir riktiigs malaciitis :D :D :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:aha!!!! Tas "histeeriskais" mopsis ir riktiigs malaciitis :D :D :D
jà,mopsis viss labàkais,bet pàreejie jau arii zemé nav metami jasàk savéjam màciit runàt :scratch:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:aha!!!! Tas "histeeriskais" mopsis ir riktiigs malaciitis :D :D :D
jà,mopsis viss labàkais,bet pàreejie jau arii zemé nav metami jasàk savéjam màciit runàt :scratch:
ha - bet kaa lai to izdara??? Tas tik taads siikums,ne??? Nu Kristucis sunenei traukus maaca mazgaat - kaartiiga saimniece buus - un kavalieri lai saka tik - i love you - tad buus pilns komplekts :D :D :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:aha!!!! Tas "histeeriskais" mopsis ir riktiigs malaciitis :D :D :D
ha - bet kaa lai to izdara??? Tas tik taads siikums,ne??? Nu Kristucis sunenei traukus maaca mazgaat - kaartiiga saimniece buus - un kavalieri lai saka tik - i love you - tad buus pilns komplekts :D :D :D
manéjais njaud,bet laikam ar to buus pa maz :roll: vél ja atljauj var iztiiriit ausis un deguna nasis arii bàrdas rugàjus aplaiziis
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
manéjais njaud,bet laikam ar to buus pa maz :roll: vél ja atljauj var iztiiriit ausis un deguna nasis arii bàrdas rugàjus aplaiziis
Siljkiit tas ir iepaziishanaas sludinaajums ??? Ta kaa nebuus par agru??? veel tak nepilngadiigs
Pēdējo reizi labojis Ruby Trešdiena Februāris 18, 2009 4:17 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:
Siljkiit tas ir iepaziishanaas sludinaajums ??? Ta kaa nebuus par agru??? veel tak nepingadiigs
sludinààjums ta kà butu,bet miilas rotaljàm gan nav deriigs.meklé tikai dailjavas platoniskàm attiecibàm
Silkite- Estimable
Pats peedeejais puukainais sunjuks arii labs! :lol:
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Khi khi khi :)) Cik paziistami:)) Man Vikija shitaa runaa:)) Un ljoti patiik purpinaat, ja kaut ko neljauju :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Khi khi khi :)) Cik paziistami:)) Man Vikija shitaa runaa:)) Un ljoti patiik purpinaat, ja kaut ko neljauju :D
Oho mums te taaaaaaadi talanti nolasiijushies
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:Khi khi khi :)) Cik paziistami:)) Man Vikija shitaa runaa:)) Un ljoti patiik purpinaat, ja kaut ko neljauju :D
Oho mums te taaaaaaadi talanti nolasiijushies
Buus jàtaisa augsha "Sunju talantu fabrika" :D
Silkite- Estimable
Njaa man ar Viviite runaajas.....hihihi tik smiekliigi :D un ja ko iipashi gribaas maak teikt mammmmm
Dzollite veel nav iemaaciijusies runaat :(
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
hihi interesantas un ljoti miiljas filminjasMāriņa rakstīja:Njaa man ar Viviite runaajas.....hihihi tik smiekliigi :D un ja ko iipashi gribaas maak teikt mammmmm
ļoti interesanti buutu ja katrs mees te tagad safilmeetu un saliktu savu mazo maakslinieku muzikaalos darbus ... ;)
Dream rakstīja:hihi interesantas un ljoti miiljas filminjasMāriņa rakstīja:Njaa man ar Viviite runaajas.....hihihi tik smiekliigi :D un ja ko iipashi gribaas maak teikt mammmmm
ļoti interesanti buutu ja katrs mees te tagad safilmeetu un saliktu savu mazo maakslinieku muzikaalos darbus ... ;)
Es varētu tikai nofilmēt kā Lily tēlo zvaniņu kad kāds pie durvīm klauvē :lol: :lol: Dziedāt mēs vēl neprotam :D Tikai tad kad es atnāku majās tad aiz priekiem rej un kauc! :)
khi, khi- es izlasīju tēmas nosaukumu un padomāju ko citu- nevis runāt pa cilvēcisko, bet pa sunisko!!! man šodien bija interesants atgadījums:
ārā spīdēja mīlīga saulīte, un zvirbulēni čivināja salīduši kuplos, lielos krūmos!! Mana Pece skatījās uz putniem (bija nenormāli sajūsmināta ) un nevis rēja, bet dažādās izloksnēs kaut ko runāja :D :D nez, varbūt viņa gribēja ar putniņiem pakomunicēt, jo šie tur dikti cītīgi cits caur citu čivināja :D :D
ārā spīdēja mīlīga saulīte, un zvirbulēni čivināja salīduši kuplos, lielos krūmos!! Mana Pece skatījās uz putniem (bija nenormāli sajūsmināta ) un nevis rēja, bet dažādās izloksnēs kaut ko runāja :D :D nez, varbūt viņa gribēja ar putniņiem pakomunicēt, jo šie tur dikti cītīgi cits caur citu čivināja :D :D
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Nu jaa mums te katru dienu kas jauns atklaajaas - viens njaud , otrs chivina :D
Lurdesai ar patiik runaaties - nu tur ar tad taadas skanjas!!! Pepiite atkal ir taada daaaaaaama ka tur nekas nav jaasaka - pashi visu sapratiisiet - ko tur lieki muti virinaat :D :D Mums maajas ir vinjaam iesaukas - pilseetas pele un lauku pele :D :D
Lurdesai ar patiik runaaties - nu tur ar tad taadas skanjas!!! Pepiite atkal ir taada daaaaaaama ka tur nekas nav jaasaka - pashi visu sapratiisiet - ko tur lieki muti virinaat :D :D Mums maajas ir vinjaam iesaukas - pilseetas pele un lauku pele :D :D
Ruby- Estimable
Lapa 1 no 1