Par riešanu...
+20
Leila
irituska
Sanita
sassaa
jasmina
Māriņa
Lindita
Dream
Silkite
lilucis
Sabinella
sirsninja
Pukjiitis
Elīna
endoy
Mazais
Ruby
Ronija
Eliina
serluxx
24 posters
Lapa 3 no 5
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Par riešanu...
Nu tad taadas draudzenes pat klaat vinjai nelaid :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Bet Snifam nav traumēta psihe....man viņš ir uzkliedzis tikai tad, kad čuč un es viņu kaut kā izkustinu, kad viņš negrib kaut ko darīt. Vienmēr pēc iekliegšanās viņš taisnā ceļā skrien pie manis, klēpī sēdēt. Man visas draudzenes un draugi čubina viņu vienmēr, pa klēpjiem vien dzīvojas pārlaimīgs...
Domāju, ka tas ir tāpēc, ka viņš ir piefiksējis, ka ja iekliedzas, tad visi novāc rokas un mammīte samīļo. Uzskatu, ka mana vaina sākumā bija tā, ka ja viņš iesmilkstējās es ņēmos mīļot un žēlot.
Domāju, ka tas ir tāpēc, ka viņš ir piefiksējis, ka ja iekliedzas, tad visi novāc rokas un mammīte samīļo. Uzskatu, ka mana vaina sākumā bija tā, ka ja viņš iesmilkstējās es ņēmos mīļot un žēlot.
juusu suni arii rej, ja TV iezvanas durvju zvanas vai ari ja ejot pa veikalu iezvanas pazinojums vai kaut kas tamlidzigs? (ipasi maximas ir tada skana)
Eliina rakstīja:juusu suni arii rej, ja TV iezvanas durvju zvanas vai ari ja ejot pa veikalu iezvanas pazinojums vai kaut kas tamlidzigs? (ipasi maximas ir tada skana)
manéjais rej ,ja pa tv zvana pie durviim rej un slépjàs,rej un slépjàs :shock: bij trakums ka gàja(kàdu laiku jau atpaalj) reklàma kur dzirdams biezhi durvju zvans,tad bij biezhi rieshana un mégjinàshana vinjam ieskaidrot ka tas ir pa tv :suspect: arii ja dzird sunjus rejam pa tv ,spicé ausis vai atbild ar mazu réjienu ;)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:Eliina rakstīja:juusu suni arii rej, ja TV iezvanas durvju zvanas vai ari ja ejot pa veikalu iezvanas pazinojums vai kaut kas tamlidzigs? (ipasi maximas ir tada skana)
manéjais rej ,ja pa tv zvana pie durviim rej un slépjàs,rej un slépjàs :shock: bij trakums ka gàja(kàdu laiku jau atpaalj) reklàma kur dzirdams biezhi durvju zvans,tad bij biezhi rieshana un mégjinàshana vinjam ieskaidrot ka tas ir pa tv :suspect: arii ja dzird sunjus rejam pa tv ,spicé ausis vai atbild ar mazu réjienu ;)
Rokse arī rej un tv skaņām(durvju zvaniem,riešanu)Pat tad ja redz kādu cilvēku televizorā kad viņš sāk kaut ko rupju runāt Rokse sāk riet
njaa arii manaam meiteniiteem ljoti nepatiik durvju zvans, un protams ka arii pa TV ......bet jo iipashi nepatiik manas maasas telefona zvana signaals, jo tur arii kaa durvju zvans un tad runaa Kaupers laikam - Jums zvana,.....bla bla un tad nu shiis njemas riet
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Manējā šaušmīgi aprej visus cilvēkus, kad tikko izzejam ārā. Spalvas gaisā un zobi atņirgti, un rej līdz aizsmakum,pat cirteiz pariet vairs nevar - tad spiedz smalkā balstiņā.Pēc tam, it kā nekas nebūtu noticis- mierīgi pievēršas savai izpriecai - skrien, lēkā, ošņājas.
Ievēroju, ka jau biežāk man izdodas viņu apsaukt, vai arī redzot, ka viņa noskatījusi nākamo upuri apriešanai, saku, ka nedrīkst un viņa paklausa.Bet līdz ko kāds viņai pievērš uzmanību( un tādiem maziem jau pievērš), tā apriešana atsākas.Ceru, ka tas pāries!?
Ievēroju, ka jau biežāk man izdodas viņu apsaukt, vai arī redzot, ka viņa noskatījusi nākamo upuri apriešanai, saku, ka nedrīkst un viņa paklausa.Bet līdz ko kāds viņai pievērš uzmanību( un tādiem maziem jau pievērš), tā apriešana atsākas.Ceru, ka tas pāries!?
jasmina- Newbie
- Number of posts : 17
Lai kaa mees visi cereetu ka visi tie nikji un stikji paaries, kad izaugs sunjuki, bet tie diemzheel nepaariet Pie taa ir ciitiigi jaastraadaa un mums vinji jaamaaca labi uzvesties :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Man Snifs rej uz maziem bērniem, lieliem suņiem uz aizdomīgiem onkuļiem un bomžiem, kas sēž uz ielas, piemēram, tunelī vai vakar uz brīvības ielas. Bik neērti, cilvēks sēž, ubago naudu un kkāds suncis vēl šo norej :oops:
Ar manu ir tā, ka viņas balss naw kaitnoša [spalga] un no tā viņas balss nesāp galva, bet tomēr ja ilgi rej tas sāk kaitināt... :D
Mums mājai ir pagalms tāpēc laižam ārā pa pagalmu skriet bez siksniņas [bet protams kāds ārā pieskata]
Viņa mīlm uzturēties ārā un pirmais ko viņa dara izskirenot pa durvīm ir rej nuz gaisu :D
Neviens naw bet viņa vnk tāpat rej [smejamies, ka paziņo visam pagastam, ka viņa ir iznākusi ārā :lol:]
Arī viņa rej ja ir iekšā un dzird ka kāds putns ārā ja logi ir vaļā.
Un dažreiz sāk riet kad pie durvīm dzird kādu skaņu, bet rptoams, ka viņa VIENMER rej kad kāds nāk pa durvīm iekšā vai klauvē [sargsuns kā nekā :D]
Un rej arī spēlējoties :)
Mums ģimenē nepatīk, ka viņa rej neuzko ārā kad tiko iziet, bet kā mana mamma teica "jā katram sunim ir savi plusi un mīnusi" :lol:
Mums mājai ir pagalms tāpēc laižam ārā pa pagalmu skriet bez siksniņas [bet protams kāds ārā pieskata]
Viņa mīlm uzturēties ārā un pirmais ko viņa dara izskirenot pa durvīm ir rej nuz gaisu :D
Neviens naw bet viņa vnk tāpat rej [smejamies, ka paziņo visam pagastam, ka viņa ir iznākusi ārā :lol:]
Arī viņa rej ja ir iekšā un dzird ka kāds putns ārā ja logi ir vaļā.
Un dažreiz sāk riet kad pie durvīm dzird kādu skaņu, bet rptoams, ka viņa VIENMER rej kad kāds nāk pa durvīm iekšā vai klauvē [sargsuns kā nekā :D]
Un rej arī spēlējoties :)
Mums ģimenē nepatīk, ka viņa rej neuzko ārā kad tiko iziet, bet kā mana mamma teica "jā katram sunim ir savi plusi un mīnusi" :lol:
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lindita rakstīja:Man Snifs rej uz maziem bērniem, lieliem suņiem uz aizdomīgiem onkuļiem un bomžiem, kas sēž uz ielas, piemēram, tunelī vai vakar uz brīvības ielas. Bik neērti, cilvēks sēž, ubago naudu un kkāds suncis vēl šo norej :oops:
Jā manai Odrijai arī ļoti nepatīk mazi bērni [~3 gadus veci]
tagad lēnā garā sāk iepatikties, jo ar kaimiņu meitenīti iepazinās :drink:
Un jā Odirjai arī tāpat kā tavam sunītim ļoti nepatīk bomži un kad viņa viņus aprej man arī nērti :(
sassaa- Hero
Manai ir tāpat.. :(
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Mums bija tāds gadījums: snifs ar savu draudzenīti pagalmā skraida abi, nekas cits šiem nevajag tik dauzās! Netālu smilškastē spēlējas 2 mātes ar 2 meitiņām. Sunči paskrien paskrien, apguļās zālītē, paskrien, apguļās - nu nekāda saskare ar bērniem, viss mierīgi. tad viena mamma saka savai meitiņai: "aizej paspēlējies ar mazajiem sunīšiem". parasti es parkā brīdinu, ka Snifs var uzriet, bet nu šoreiz nedomāju, ka sīkā aizies! Bet nu šī tomēr iet pie tiem suņiem, bet ziniet kā bērns skrien klumpachojot. Kad šī jau par tuvu, Snifs ierejas, šī sabīstās un skrien atpakaļ, a to tik sunim vajaga! Šis skrien pakaļ, mazā pa priekšu un kliedz.
Es savācu Snifu, mamma meitiņu. uzreiz otrā māte! "Suņus vajag piesiet, kad mazi bērni blā blā īpaši jau mazos suņus!"
Tad nu neizturēju un pateicu, ka nejau suņi līda pie bērniem, bet bērns pie suņa, un kāpēc jālien klāt?!
Murgs!
Kāpēc vispār jāliek savam bērnam līst pie svešim suņiem!?
Tā mums iet ar riešanu uz bērniem...
Es savācu Snifu, mamma meitiņu. uzreiz otrā māte! "Suņus vajag piesiet, kad mazi bērni blā blā īpaši jau mazos suņus!"
Tad nu neizturēju un pateicu, ka nejau suņi līda pie bērniem, bet bērns pie suņa, un kāpēc jālien klāt?!
Murgs!
Mjā, šitā diezgan aktuāla problēma - cilvēki ierauga mazsunīti, un uzreiz sākas uķi-puķi, un tā bakstīšanās ar pirkstiem :roll: Diez vai viņi rotveileram arī tāpat degunā bakstītu? Suns man it kā adekvāti uzvedas, a mazums kas viņai uznāk? - un vainīga jau beigu galā būšu es un mans suns
irituska- Prospect
- Number of posts : 89
Dzīvesvieta : Ziedoņdārzs
Tā mums iet ar riešanu uz bērniem...[/quote]
Njaaa...mums sestdien ārā gāja ļoti līdzīgi. Staigāju ar savām sunītēm, pie kam saitē, iet garām māte ar bērnu un sīkā saka vai gribu paglaudīt tos sunīšus. atbildēju, ka nu nevajag ar rokām aiztikt, jo dzollei nepatīk mazi bērni, bet māte neapmierināta ko purpināja un nāca ar kašķīgo meitu tik virsū. Dzollija protams sāka rūkdama riet Māte sāka bļaut , ka nav ko staigāt tad ar tādiem suņiem,..........kaitināt mazus bērnus utt.....uz ko man bija viena atbilde - arī bērni diemžēl ir jāaudzina un ne viss ko redz ir jāiztiek ar rokām un ir dabūjams :x
Tā mums iet ar riešanu uz bērniem...[/quote]
Njaaa...mums sestdien ārā gāja ļoti līdzīgi. Staigāju ar savām sunītēm, pie kam saitē, iet garām māte ar bērnu un sīkā saka vai gribu paglaudīt tos sunīšus. atbildēju, ka nu nevajag ar rokām aiztikt, jo dzollei nepatīk mazi bērni, bet māte neapmierināta ko purpināja un nāca ar kašķīgo meitu tik virsū. Dzollija protams sāka rūkdama riet Māte sāka bļaut , ka nav ko staigāt tad ar tādiem suņiem,..........kaitināt mazus bērnus utt.....uz ko man bija viena atbilde - arī bērni diemžēl ir jāaudzina un ne viss ko redz ir jāiztiek ar rokām un ir dabūjams :x
Māriņa- Estimable
Man laikam draudīgs izskats, neviens nelien klāt!!!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Piekrītu :)Māriņa rakstīja:arī bērni diemžēl ir jāaudzina un ne viss ko redz ir jāiztiek ar rokām un ir dabūjams :x
Domā, ka suņuki kaut kādas mantiņas, ar ko var spēlēties, ir, bet, ja kaut kas nepatīk, tad uzreiz "savāc suni"!
Nu mums briivdienaas gaaja beediigi ne ar beerniem, bet ar stafu - gaajaam caur privaatmaaju rajonu, preteejaa ielas pusee puisis veera valjaa vaartus, lai ar mashiinu izbrauktu, lieki piebilst, ka stafs ieraugot Vikiju, ienjeema mednieka pozu un metaas virsuu, es jau trenneeta :D Paraavu siiko uz rokaam, bet mana mamma gan saaka breekt uz saimniekiem, kas rezultaataa sanaaca?? Stafa saimniece breeca pa visu ielu, ka nav ko vadaat visaadus vaukshkjus nepiesietus, un stafs redziet atradaas taalu no vinjas - tas ir 10 metrus, un neko nebuutu dariijis. Bet to, ka suns bija jau ienjeemis mednieka lekshanas pozu, kakjim zem astes. Lieki piebilst - Vikija tika vesta piesieta pavadinjaa.
Bet beerni mums reti gadaaas taadi, kas lien virsuu, parasti es censhos iet ar liikumu siichiem, jo vikijai patiik vinjiem uzriet, pat ja tie nenaak klaat, un siichi sabiistaas. Bet ja kaads naak klaat - tad saku ka kozh, jo tas, ja pasaku , ka rej, tik ljoti neiebiedee, bet, ja saka, ka kozh - tad gan raustaas.
Pirkstinjbaazeejiem esmu uzshaavusi pa birkstiem, bet ir doma noglaastiit vaigu tam pirkstinjbakstiitaajam un pajautaat, vai vinjam patiik :D Vienmeer tik, kaut kaa aizmirstaas:)
Bet beerni mums reti gadaaas taadi, kas lien virsuu, parasti es censhos iet ar liikumu siichiem, jo vikijai patiik vinjiem uzriet, pat ja tie nenaak klaat, un siichi sabiistaas. Bet ja kaads naak klaat - tad saku ka kozh, jo tas, ja pasaku , ka rej, tik ljoti neiebiedee, bet, ja saka, ka kozh - tad gan raustaas.
Pirkstinjbaazeejiem esmu uzshaavusi pa birkstiem, bet ir doma noglaastiit vaigu tam pirkstinjbakstiitaajam un pajautaat, vai vinjam patiik :D Vienmeer tik, kaut kaa aizmirstaas:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Nu mums bija tāds īpaši skaļš gadījums ar Monu Mežaparkā - gājām pastaigāties uz bērnu laukumu jeb vedu krustmeitu izklaidēties. Suns līdzi. Mona rēja uz visiem bērniem, kas tur bija - varētu teikt, ka bļāva vienā bļaušana. Nelīdzēja ne vārds "nedrīkst", ne mutes turēšana ciet, nekas.. Man jau kauns bija - visi cilvēki skatās, ka viens mazais dikti rej un es viņu strostēju. Noliku Monu klēpī guļus pozā ar kājām gaisā, tad uz mirkli bija miers, jo laikam nesaprata, ko tgd viņai darīšu. Bet tā traks pasākums.. :x
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
tik pat labi mazus beernus ari veretu vest pavada un nelaut dariit to kas ienak prata man arii kaitina mazi berni kas lien klat, es pat reizem nevaru paspet pateikt ka koz, jo shanele jau ir likusi par sevi maniit atrak :lol: no uzbaazigiem siisiem censos izvairiities, bet netruukst ari pieaugusu cilveku kuri jusminas par suniiti un bazas virsuu, itka lieli cilveki, bet reizem skiet ka
aaa pastastiisu pedejo no musu atgadijumiem :lol2: ahahha tik smiekliiggi bija braucam mes ar shanelei tranvaja viens zens pamatskolas vecuma apzezas mums netalu un rokas uz celiem salicis skatas uz shaneli kaut ko tur cukst nezinu ko isti vins darija, jo klausijos muziku un nemaz no sakuma nepamaniju.kad pamaniju pagriezu shaneli pret lotu, bet vina velak tik un ta pagriezas atpakal, negribejas tam puisim aizradiit jo neko jau vins launu nedarija tikai skatijas un vel mamma vinam blakus sedeja , tad pec kaut kada laika shanelei nervi neiztureja un uzreja, sis noraustijas un saka blaut :;D: varbut neizklausas tik smiekliigi ka bija patiesibaaa
aaa pastastiisu pedejo no musu atgadijumiem :lol2: ahahha tik smiekliiggi bija braucam mes ar shanelei tranvaja viens zens pamatskolas vecuma apzezas mums netalu un rokas uz celiem salicis skatas uz shaneli kaut ko tur cukst nezinu ko isti vins darija, jo klausijos muziku un nemaz no sakuma nepamaniju.kad pamaniju pagriezu shaneli pret lotu, bet vina velak tik un ta pagriezas atpakal, negribejas tam puisim aizradiit jo neko jau vins launu nedarija tikai skatijas un vel mamma vinam blakus sedeja , tad pec kaut kada laika shanelei nervi neiztureja un uzreja, sis noraustijas un saka blaut :;D: varbut neizklausas tik smiekliigi ka bija patiesibaaa
Lindita rakstīja:
Jaa vot shitais arii man besii cilveekos, ka pashi lien klaat un kad kautkas slikts notiek tad uzreiz visi citi vainigi :x
sassaa- Hero
Jaa izksatas, ka lielakajai daljai toju nepatiik siichi...
Tas varbut ari tapec, ka berniem ljoti straujas kustibas un sunji poashi nobistas bet Odirja gandriz vnm uzrej kadam sikajam kvai taa klusam ka nevar sikais dzirdet bet uzrej bishkit :oops: :D
Tas varbut ari tapec, ka berniem ljoti straujas kustibas un sunji poashi nobistas bet Odirja gandriz vnm uzrej kadam sikajam kvai taa klusam ka nevar sikais dzirdet bet uzrej bishkit :oops: :D
sassaa- Hero
Nu, Česteram par nelaimi pirmā tikšanās ar bērnu nebija veiksmīga, man liekas ka tādēļ arī tagad viņam nepatīk viņi! Varētu pat teikt, ka tā viņam bērnības trauma!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Elīna rakstīja:Nu, Česteram par nelaimi pirmā tikšanās ar bērnu nebija veiksmīga, man liekas ka tādēļ arī tagad viņam nepatīk viņi! Varētu pat teikt, ka tā viņam bērnības trauma!
Kas ta notika ,mīļajam puisītim Česteriņam? :shock:
Māriņa- Estimable
Nu manējai gan šausmīgi patīk bērni,kā ierauga kādu sīko,tā pa taisno skrien pie viņa,vari saukt viņu,viņa tāpat vairs neko nedzird,skrien atpakaļ nemaz neskatās. :jump2:
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 3 no 5