Mīluļu bērnība!
+14
Sanita
irituska
sassaa
Sabinella
sirsninja
kristucis1
Dream
Lindita
Lily
Eliina
Ruby
Māriņa
Silkite
Elīna
18 posters
Lapa 3 no 5
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mīluļu bērnība!
vareeji jau lielkas skasituliites Dzollijas bildiites nevar saskatiit japielien pie pasha monitora
hahaha man vinjas ir uz Ekorservera un pārliekot man tādas sanāca, jo es taisu bildes viņām caur Elkoru. Katrai ir savs bilžu albūms. tāpat , kad kucēnus atdevu jaunajiem saimniekiem - līdzi devu bildītes, kā auguši...man tas likās tā mīļi:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Pepiite arii taapat sveera :lol: bet vizuaali Dzollija izskataas beerniibas bildees siikaaka, varbuut taapeec ka Pepiite puukainaaka bija,jo garspalvaina :lol: !?! Tagad jau man ar liekaas ka vinjas auguma zinjaa ir daudz maz vienaadas :DMāriņa rakstīja: Viņa bija 3 mēnešus veca un svēra nieka 620 gramus.....
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
jaa es ar parasti kucenu jaunajiem saimniekiem piedavaju sasuutiit bildes :))) Mums pat viena audzetaja Bernietim veselu iisto albuumu iedeva liidzi ar komentariem zem bilditem :))
es ar tāpat devu līdz īstas jau izgatavotas fotogrāfijas :), matu gummijiņas, gardumus, bantītes un katrai līdz šim gadam Shitcu suņu kalendāru.
Māriņa- Estimable
Aha, Dzollija bija dikti sīciņa maziņa. Augumā jau tagad viņa ar nav liela tik viņa nav no tiem dikti kaulainajiem
Māriņa- Estimable
oo, super maarinj! Prieks par taadiem jaukiem, miiljiem audzetajiem :)) A oma atkal bija visas siksninjas VASiem sadevusi līdzi, ka vienu reizi gribot iet staigat atklajusi, ka nav siksninju ar ko iet
nujā , tās bija manas pirmās un laikam jau arī vienīgās mazās princesītes un tā kā es viņās ieliku visu savu sirdi un dvēseli, tad nu centos lai manām princesītēm viss tiktu , ko vien varu iedot:)
Māriņa- Estimable
Nu Viviitei jau sestais gads:), oar Dzolliju nezinu, bet pagaidām neplānoju , man bail....
Māriņa- Estimable
ooooo,lielas izmainjas kas jums griidu apziiméja( pédéjà bildé) ??????
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkiit, tur pie vainas mana siikaa maasa.... ziemassvētkos ''spēlējās'' zem galda un tieši ar nenomazgājamu marķieri :D
Superbildītes!!!!
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Skaista Astiite,Bucha vinjai
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
buchu noteikti nodošu ;)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Mazaa miiluliite :) vinja man dikti atgaadina vienu citu chihu, man pat taa izskatiijaas ka redzeeta sejinja, tikai nevaru tagad atcereeties kursh tas bija :(
Starp citu sunjiem arii ir liidzinieki, taapat kaa cilveekiem, es atradu vienu Pepiites kopiju, un nevaru vien nopriecaateis cik liidziigi vinii ir, vinsh ir puisis un dziivo Niiderlandee :)
Starp citu sunjiem arii ir liidzinieki, taapat kaa cilveekiem, es atradu vienu Pepiites kopiju, un nevaru vien nopriecaateis cik liidziigi vinii ir, vinsh ir puisis un dziivo Niiderlandee :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
man atkal Aste ljoti Desu atgādina :))) (musu foruma Desu nevis ledusskapja )
Un pepijai ir liidziniece arii latvijaa! :)
Glorija Ti-Fio
tikai vinjai laikam bik uzrauktaaks un iisaaks purninsh, bet kraasa taada pati :)
Un pepijai ir liidziniece arii latvijaa! :)
Glorija Ti-Fio
tikai vinjai laikam bik uzrauktaaks un iisaaks purninsh, bet kraasa taada pati :)
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 3 no 5