Cik liela slodze drīkst būt?
+3
lilucis
Elīna
sirsninja
7 posters
Lapa 1 no 1
Cik liela slodze drīkst būt?
Cik daudz taadu mazu suniiti war noslogot? Driikst winja iet garajaas pastaigaas uz kaadaam stundaam 2,pieņemsim,jo es ar lielajiem suņiem eju un winju negribas maajaas atstaat? Nebuus tas winjai par daudz? Patiesiibaa winjai wispaar nepatiik taa iipashi staigaat pashai,tikai ar auto braukt un kleepii seedeet,wai winjai nenaaks par ljaunu taada paarslodze? Mums pie maajas ir mezhs,mani milzenji regulaari iet izskrieties warbuut winjai buus stimuls staigaat wairaak,kad redzees,ka arii lielie dauzaas,jo winja tik pa kleepi wien dziiwojas? Un kjepas nenosals,jo weel naw zaabacinju!
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Re: Cik liela slodze drīkst būt?
sirsninja rakstīja:Cik daudz taadu mazu suniiti war noslogot? Driikst winja iet garajaas pastaigaas uz kaadaam stundaam 2,pieņemsim,jo es ar lielajiem suņiem eju un winju negribas maajaas atstaat? Nebuus tas winjai par daudz? Patiesiibaa winjai wispaar nepatiik taa iipashi staigaat pashai,tikai ar auto braukt un kleepii seedeet,wai winjai nenaaks par ljaunu taada paarslodze? Mums pie maajas ir mezhs,mani milzenji regulaari iet izskrieties warbuut winjai buus stimuls staigaat wairaak,kad redzees,ka arii lielie dauzaas,jo winja tik pa kleepi wien dziiwojas? Un kjepas nenosals,jo weel naw zaabacinju!
Es ar savu vasarā eju arī 2h staigāt, viņam patīk un viņš man nenogurdināms, pēc tādas pastaigas mājās vel bumbiņa jāmētā! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Nu ja suņuks nav pieradis pats staigāt, tad būs gan par daudz tā uzreiz tik garas pastaigas. Uz garākām pastaigām vajag palēnām pieradināt...ar katru reizīti arvien nedaudz ilgāk un ilgāk staigāt...mana meitene arī negrib reizēm staigāt pati, bet ja man nav jāsteidzas, tad es viņu neņemu klēpī, bet gan kaut kur pastāvam uz vietas, pasēžam uz soliņa un atpūšamies un tad ejam tālāk...
Laikam taa buus jaadara ar piippauzeem jaastaigaa,ja naw k-kur jaaskrienlilucis rakstīja:Nu ja suņuks nav pieradis pats staigāt, tad būs gan par daudz tā uzreiz tik garas pastaigas. Uz garākām pastaigām vajag palēnām pieradināt...ar katru reizīti arvien nedaudz ilgāk un ilgāk staigāt...mana meitene arī negrib reizēm staigāt pati, bet ja man nav jāsteidzas, tad es viņu neņemu klēpī, bet gan kaut kur pastāvam uz vietas, pasēžam uz soliņa un atpūšamies un tad ejam tālāk...
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Mēs ar Lily vasarā bieži pat līdz apmēram 7 stundām staigājam. Viņa nekad neizrāda ka ir nogurusi (vai vienkārši nav) viņa tikai kad atnāk mājās tad uzreiz iet gulēt. Bet tā parasti nekad opā neprasās tikai ja es piedāvāju :lol:
Mēs ejam garās pastaigās jau no paša sākuma, ejam visur cilvēkos,uz jūru, pļavās. Tapēc arī laikam viņa izstādēs nebaidās un smuki iet un ir droša arī kad apkārt ir daudz cilvēku.
Mēs ejam garās pastaigās jau no paša sākuma, ejam visur cilvēkos,uz jūru, pļavās. Tapēc arī laikam viņa izstādēs nebaidās un smuki iet un ir droša arī kad apkārt ir daudz cilvēku.
Manai Vikijai nedod eest - ka tik laukaa tiek:)) Muusu rekords ir 20 km vienaa dienaa. Tik tie 20 km bija man, vinja jau veel man apkaart dragaaja entaas reizes, taa, ka vinjai bija stipri vairaak:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Hihihi mums vasaraa ar pastaigas patiik, izskrieties gar juurinju vai ja esam maajaas pastaigaat pa dambiiti gar Daugavas malu ar meiteneem. Mazaa Dzollija tad ir isturiigaaka pastaigu zinjaa, Vive citreiz tik teelo piekususho princesi..... :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Es domaaju ka 2 stundas nav par daudz - tikai tev pamazaam jaapieradina pie taada pastaigas garuma - un tagad buus vieglaak jo vinja veel jauninja 5-6 meeneshi. Shaadaas reizees lieliski arii noder sunju paarneesaajamaa soma - tad tu vinju vari ielikt tur kad nogurst! Mums ar patiik garas pastaigas - briivdienaas tad uz visaam 2-3 stundaam nozuudam kalnos. Bet tad kad Pepijai bija nelielas veseliibas probleemas un vajadzeeja ierobezhot nedaudz vinjas aktivitaates - tad gaajaam taapat laukaa bet es njeemu peec briitinja vinju somaa, tad pastaigaajaamies taadaa veidaa :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 1 no 1