Par muuziku.
+4
Eliina
Ronija
Ruby
sirsninja
8 posters
Lapa 1 no 1
Par muuziku.
Wai kaadam sunjuks gaudo liidzi ierakstam wai klawiereem? :lol: :lol: Warbuut ir kaada muuzika,kaads izpildiitaajs,kuru kaads sunjuks wai saimnieks wislabpraataak klausaas? :music: :party:
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Re: Par muuziku.
Mans kokerspaniels meedz dziedaat kad beerniibaa es speeleeju uz klaviereem :oops: :oops: Bet dziedaaja vinsh tikai vienreiz dienaa - vairaak nekad!!! Par to vienmeer devaam vinjam kaarumus - atbalstiijaam vinja dziedaashanu.
Youtube ir interesanti video - uzliec mekleetaajaa singing Chihuahua vai ko liidziigu. Paarsmieties var!!!
Youtube ir interesanti video - uzliec mekleetaajaa singing Chihuahua vai ko liidziigu. Paarsmieties var!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Vikija man nedzied gan, bet miil piedaliities sarunaas:)) Mees ar mammu sarunaajamies un vinja runaa liidzi:))
Vienreiz braucot vilcienaa, pretiimseedoshais viirietis sievietei iemineejaas - ra kaads meitenei mazs suniits - peleens, Vikija tajaa briidii guleeja, bet ureiz bija kaajaas ar klusu vau vau, taa it kaa vinjam teiktu - es neesmu mazs peleens:))) Taa nu aculiecinieki smeejaas, kaa Vikija nolika viirieti pie vietas:))
Vienreiz braucot vilcienaa, pretiimseedoshais viirietis sievietei iemineejaas - ra kaads meitenei mazs suniits - peleens, Vikija tajaa briidii guleeja, bet ureiz bija kaajaas ar klusu vau vau, taa it kaa vinjam teiktu - es neesmu mazs peleens:))) Taa nu aculiecinieki smeejaas, kaa Vikija nolika viirieti pie vietas:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Vikija man nedzied gan, bet miil piedaliities sarunaas:)) Mees ar mammu sarunaajamies un vinja runaa liidzi:))
Malacis Vikija :D - vajag par sevi pastaaveet - kaut vai mazinsh peleens :D :D
Mums Lurdesa "runaa" kad ir neapmierinaata vai kad neljauju vinjai riet - tad vajag iestarpinat kaut ko - jo zin es nejokoju - ja ries - tad no kleepja aaraa un uz zemes - bet kaut kaa to savu neapmierinaatiibu taksh jaaizraada :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nu ja:)) Kaa ta savaadaak:)) Vikijai ar nepatiik, kad vinju apsauc, tad njurd un purpina sev zem deguna neapmierinaati:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Maneejaa lielaa sune gaudo liidzi klawiereem wai arii ja kaads dungo,bet Bona kad dzirs interesantu muuziku groza galwu,bet klusee!
sirsninja- Profesional
mums nav muzikaalas dzirdes abaam bet kad klausos muuziku shanelei nekas cits neatkliek ka klausiities kopa ar mani, bet nekad vel nav centusies dziedat liidzi
Mums ir taads disks maajaas kas saucas "es zinaaju ka nebuus garlaiciigi"tur ir bikinj paarweidotas paziistamas melodijas domaatas sunjiem ar saimniekiem,tur ir ietwertas arii taadas skanjas ko dzird tikai sunji! :music: :party:
sirsninja- Profesional
Pārbaudījām mašīnā braucot, ka manai Monai patīk saldās dziesmas. Kā skan kkas trakāks vai ātrāks, tā sāk grozīties, ņurdēt un mierīgi vairs klēpī neguļ.. :D
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
romantikje... :DSanita rakstīja:Pārbaudījām mašīnā braucot, ka manai Monai patīk saldās dziesmas. Kā skan kkas trakāks vai ātrāks, tā sāk grozīties, ņurdēt un mierīgi vairs klēpī neguļ.. :D
sirsninja- Profesional
Ronija rakstīja:Nu ja:)) Kaa ta savaadaak:)) Vikijai ar nepatiik, kad vinju apsauc, tad njurd un purpina sev zem deguna neapmierinaati:))
.. Pece man dikti komiska... viņai dažkārt uznāk rejamais un es tad aizrādu! Man nekad nepaliek pēdējais vārds! Es pasaku "kuš", viņa pieklusina toni, es atkal "kuš", viņa vēl nedaudz pieklusina :D un tā līdz knapi sadzirdamai purpināšanai, bet vienmēr viņai būs pēdējā teikšana... neesmu mēģinājusi turpināt un turpināt, bet domāju, ka tas viņu nokaitinātu- un viņa tik un tā teiktu savu beidzamo vārdu!
par mūziku:
man agrāk bija trīs putniņi- zēniņam patika fiksa mūzika, vecākajai meitenei- mierīga, bet jaunākajai meitenei nepatika vispār!!
bet suņiem- pat nemāku pateikt- nav vēl viņas pie manis tik ilgi, lai izpētītu mūzikas gaumi!
ā, nesen skanēja ļoti ritmiska mūzika- meitenes tās laikā dauzījās!!! mierīgo melodiju laikā viņas čuč...
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
nezinu vai patīk pašiem dziedāt, bet klausīties gan
https://www.youtube.com/watch?v=h5HEf1ugDkQ&feature=channel_page
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Tik smiekliigi to galwu groza,it kaa meklee no kurienes skan :DSabinella rakstīja:nezinu vai patīk pašiem dziedāt, bet klausīties gan
sirsninja- Profesional
mjā tas man ar likās riktīgi piemīlīgi :)sirsninja rakstīja:Tik smiekliigi to galwu groza,it kaa meklee no kurienes skan :DSabinella rakstīja:nezinu vai patīk pašiem dziedāt, bet klausīties gan
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Manai Odirjai ĻŌŌŌŌŌTI patīk armoņiku skaņas...
Esmu lasījusi un pati savām acīm arī redzējusi, ka lielākā daļa suņu reaģē uz armoņikām un gaudo tā teikt "dzied" līdzi.
Klavieres Odrijai arī iet pie sirds :)
Manai Odrijai patīk maiga mūzika, metālu vēl nēsmu mējģinājusi, jo pašai nmepatīk, bet domāju, ka Odrijai varētu nepatikt tāda veida mūzika
Esmu lasījusi un pati savām acīm arī redzējusi, ka lielākā daļa suņu reaģē uz armoņikām un gaudo tā teikt "dzied" līdzi.
Klavieres Odrijai arī iet pie sirds :)
Manai Odrijai patīk maiga mūzika, metālu vēl nēsmu mējģinājusi, jo pašai nmepatīk, bet domāju, ka Odrijai varētu nepatikt tāda veida mūzika
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lapa 1 no 1