Meitenes- ielūkojieties!!
+5
Sabinella
Lily
Eliina
acz
kristucis1
9 posters
Lapa 1 no 1
Meitenes- ielūkojieties!!
Tātad, es esmu gatava piedāvāt divus kostīmiņus... mana Kņopīte sākusi augt un nu jau pretendē uz S/M izmēru (atkarībā no firmas)!
Vispirms vēlos pateikt, ka es piedāvāju ne tikai iegādāties kombīšus, var sarunāt arī apmainīties, ja nav vēlēšanās pirkt- galvenais, lai der manam sunim :)
Pirmais kostīmiņš no Theo! Mīksta auduma ar noņemamu kapuci un biksītēm. XS
Man bija slinkums fočēt, tāpēc ievietoju no neta bildi, BET varu galvot kombītis ne ar ko neatšķiras, uzvilkts vien pāris reizes. Cena 15 Ls - pirku pa 28 Ls
Otrs kombītis ir man dikti, dikti mīļš... man žēl, ka Kņope no viņa izauga :( Viņš ir no ūdens necaurlaidīga materiāla un iekšā ir mīksts materiāls- Kombi var vilkt gan ziemā, gan rudens un pavasara lietainajās dienās!
Cena 20 Ls, pirku pa 42 Ls . ak... jaaa- kapucīte noņemama.
Apakšā taisās ciet uz kņopītēm, arī kapucis ir uz kņopītēm. izmērs S. uz muguras kabatiņa , arī ar kņopītēm aiztaisāma
Vispirms vēlos pateikt, ka es piedāvāju ne tikai iegādāties kombīšus, var sarunāt arī apmainīties, ja nav vēlēšanās pirkt- galvenais, lai der manam sunim :)
Pirmais kostīmiņš no Theo! Mīksta auduma ar noņemamu kapuci un biksītēm. XS
Man bija slinkums fočēt, tāpēc ievietoju no neta bildi, BET varu galvot kombītis ne ar ko neatšķiras, uzvilkts vien pāris reizes. Cena 15 Ls - pirku pa 28 Ls
Otrs kombītis ir man dikti, dikti mīļš... man žēl, ka Kņope no viņa izauga :( Viņš ir no ūdens necaurlaidīga materiāla un iekšā ir mīksts materiāls- Kombi var vilkt gan ziemā, gan rudens un pavasara lietainajās dienās!
Cena 20 Ls, pirku pa 42 Ls . ak... jaaa- kapucīte noņemama.
Apakšā taisās ciet uz kņopītēm, arī kapucis ir uz kņopītēm. izmērs S. uz muguras kabatiņa , arī ar kņopītēm aiztaisāma
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Meitenes- ielūkojieties!!
Cik cm ir muguras garums un krūšu apkārtmērs abiem???
acz- Prospect
- Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine
Tātad:
ja mēra no apkaklītes, kur ir piestiprināts kapucis, tad muguras garums ir 25 cm;
un platums visplatākajā vietā 32 cm
šie izmēri ir otrajam kombītim
ja mēra no apkaklītes, kur ir piestiprināts kapucis, tad muguras garums ir 25 cm;
un platums visplatākajā vietā 32 cm
šie izmēri ir otrajam kombītim
Pēdējo reizi labojis kristucis1 Trešdiena Marts 04, 2009 4:08 pm; labots 1 reizi
kristucis1- Profesional
nu ddikti dikti smuki kombinzoniji, man jau patiik rozaa zel gan ka mums neder
un pirmajam kombītim:
XS
23 garums
platums 30
XS
23 garums
platums 30
kristucis1- Profesional
kristucis1- Profesional
atkal jau muusu izmēri. Ai kaa gribās to visu :lol: Jau par daudz tās drēbes. :D Vecāki vairs neljauj pirkt bet gribaas tach! tāpat es to naudu saldumos iztērēju ja nenoperku kautko sunim :D :D
gribētu jau, bet nav ne jausmas cik manējā būs gara/liela.. Varbūt ātri izaugs vai kas cits..Katrā ziņā šitāda veida apmainīšanas utt ir laba lieta ;)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Smuki kostiiminji! Mees gan daudz ar kaajinjaam neneesaajam, jo chihiem iisaakas kaajas un gadaas ka izmaucaas un tad tik to vien dari kaa mauc atkal iekshaa :( Nee nu ir jau citi kas smuki turaas - bet tikai paaris mums taadu ir ( un paaris jau ar pa mazu palikushi ).
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Smuki kostiiminji! Mees gan daudz ar kaajinjaam neneesaajam, jo chihiem iisaakas kaajas un gadaas ka izmaucaas un tad tik to vien dari kaa mauc atkal iekshaa :( Nee nu ir jau citi kas smuki turaas - bet tikai paaris mums taadu ir ( un paaris jau ar pa mazu palikushi ).
pilnīgi noteikti-es galvoju- nekas neizmauksies no manis piedāvātā otrā kombīša- un vispār man no viņa šķirties negribas lai gan pielietot vairs nesanāks!!! :D
kristucis1- Profesional
kristucis1 rakstīja:
pilnīgi noteikti-es galvoju- nekas neizmauksies no manis piedāvātā otrā kombīša- un vispār man no viņa šķirties negribas lai gan pielietot vairs nesanāks!!! :D
ok - es tev ticu :D
Man arii ir maisinsh ar beebiishdreebiiteem - kas vairs neder - bet gruuti man shkjirties no vinjaam - dikti patiik un jaukas atminjas ar :D kaut gan man jau arii nebuutu ar ko daliities - ja nu vieniigi jaataupa treshajam :;D: :;D:
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:kristucis1 rakstīja:
Man arii ir maisinsh ar beebiishdreebiiteem - kas vairs neder - bet gruuti man shkjirties no vinjaam - dikti patiik un jaukas atminjas ar :D kaut gan man jau arii nebuutu ar ko daliities - ja nu vieniigi jaataupa treshajam :;D: :;D:
ar diviem jau par maz ja? :respect:
Jaa jaa juutu kaads te jau domaa atkal par bebiishiem, hihihi :love2: Nju ko Ruby, dreebiiteem nevar ljaut iesuunot :;p:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Ruby rakstīja:kristucis1 rakstīja:
Khi khi khi khi :)) Jaa jaa Ruby:)) Vajag tresho :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:kristucis1 rakstīja:
Khi khi khi khi :)) Jaa jaa Ruby:)) Vajag tresho :D
Hahaha...dažam labam te vēl otrais būtu jāiegādājas Bet nu jā...trešais...ar nav slikta doma
Liluci, tas bij maajiens ar slotas kaatu?? :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Liluci, tas bij maajiens ar slotas kaatu?? :D
Cik tu pareizi saprati!!! :respect:
Ronija- Moderator
Ak es vakar viiram tik taa izteicos ka nebuutu slikti panjmet naakosho puiku un tad piemeeram meegjinaat ko jaunu - iet uz izstaadeem - vinsh uz maniim taa paskatiijas un tad teicu - nee nee nu tas tikai kad buus mums beidzot maaja!!! Viirs kluusee ,bet smaida un man top skaidrs ka par katru manu mini suniiti vinjam tiks baseti :D :D Vinsh vinjus dievina!!! Nu paaris reizhu man jau ir draudeejis pulcinsh ar basetiem maajaas - bet es tik atrunaaju - baseti taksh lielaaki sunji - vinjiem vajag milziigu daarzu/mezhu kur pa dienu relaxeeties :D :D Taa kaa man draud ne tikai triis mini suniishi :D :D
Godiigi sakot - pagaidaam ruupju tieshaam pilniigi pietiek ar diviem - taa kaa nemaz veel tik nopietni par to nedomaaju!!!
Godiigi sakot - pagaidaam ruupju tieshaam pilniigi pietiek ar diviem - taa kaa nemaz veel tik nopietni par to nedomaaju!!!
Ruby- Estimable
Lapa 1 no 1