Konkurss #3 Lieldienas
+5
Sabinella
Silkite
Eliina
lilucis
Ronija
9 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Konkurss #3 Lieldienas
Miiljie foruma biedri!
Izsludinu jaunu konkursu. Teema Lieldienas.
Bilzhu ievietoshana galerijaa liidz 25. martam.
Balsojums saakaas 26. martaa. Balsojuma peedeejaa diena - 8. apriilis.
Katru dienu, kaa jau ieprieksheejaa konkursaa, tiek dotas 4 balsis.
Balsojumu suutiit man uz PM.
Ja kaadaa dienaa ir aizmirsies nobalsot - ar atpakaljejoshu datumu balsojumi netiks pienjemti!!!!!!!!!!!!!!!
Izsludinu jaunu konkursu. Teema Lieldienas.
Bilzhu ievietoshana galerijaa liidz 25. martam.
Balsojums saakaas 26. martaa. Balsojuma peedeejaa diena - 8. apriilis.
Katru dienu, kaa jau ieprieksheejaa konkursaa, tiek dotas 4 balsis.
Balsojumu suutiit man uz PM.
Ja kaadaa dienaa ir aizmirsies nobalsot - ar atpakaljejoshu datumu balsojumi netiks pienjemti!!!!!!!!!!!!!!!
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Re: Konkurss #3 Lieldienas
Atgaadinu, ka konkursa bildes var ievietot veel nedeelju!!!!!!
Ronija- Moderator
lilucis rakstīja:Cik bildes no katra forumieša? Pa vienai? Vai no katra suņa pa vienai?
Hmmmmmmmm, labs jautaajums. Ja nevienam nekas nav pret - tad taisam, no katra sunja:)
Ronija- Moderator
cik sunu tik bildiishu :D mes jau gatavojamies konkursma :bunny: palenaam!
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Cik bildes no katra forumieša? Pa vienai? Vai no katra suņa pa vienai?
Hmmmmmmmm, labs jautaajums. Ja nevienam nekas nav pret - tad taisam, no katra sunja:)
man nav nekas pret,pat patiktu kad saimnieki kuriem divi vai vairàki sunjuki ir katram sava bidiite
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
heh..es piedalīšos nākošā konkurā, piemēram, jāņu pagaidām nav vēl modele :bunny:Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Cik bildes no katra forumieša? Pa vienai? Vai no katra suņa pa vienai?
man nav nekas pret,pat patiktu kad saimnieki kuriem divi vai vairàki sunjuki ir katram sava bidiite
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Atgaadinaajums !!!! Konkursa fotograafiju ievietoshanas terminjsh tuvojas beigaam!!!!!!!!
Ronija- Moderator
hmmm nezinu kaa citi domā, bet man šķiet ka to bilžu ievietošanu vajadzētu pagarināt ... vismaz līdz pirmajām Lieldienām :) Jo Lieldienu nedēļas nogalē mēs aktīvi krāsosim olas un veidosim Lieldienu dekorus un citus darbiņus ... līdz ar to arī daudz interesantu bilžu varētu tapt ar mūsu mazajiem palīgiem :roll:Ronija rakstīja:Atgaadinaajums !!!! Konkursa fotograafiju ievietoshanas terminjsh tuvojas beigaam!!!!!!!!
Hmmmm, bet tad izpaliks jauna bilde muusu foruma aukshgalaa, jo peec Lieldienaam jau nebuus inchiigi suns ar olaam :D
Ronija- Moderator
arī taisnība :roll: bet tagad man krāsot olas toč nevelkRonija rakstīja:Hmmmm, bet tad izpaliks jauna bilde muusu foruma aukshgalaa, jo peec Lieldienaam jau nebuus inchiigi suns ar olaam :D
vajag tad mums vienoties. mums bus bilde lidz 26 obligati, bet ja bus maza konkurenece nebus jau interesanti :(
Nu no manis noteikti bildes būs, es tik nogaidu, jo varbūt pēdējā dienā šadomāšu ko labāku nekā tagad ir peiejams :lol:
Klau - man te tagad apstraadaajot bildiites radaas taads jautaajums - ja Lurdesinja man ir Chi jaukteniite - vai es arii vinjas bildiiti varu pievienot konkursam??? Vai juus veelaties tikai tiirasinju Chi un Toyus? Izsakiet savas domas luudzu :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Klau - man te tagad apstraadaajot bildiites radaas taads jautaajums - ja Lurdesinja man ir Chi jaukteniite - vai es arii vinjas bildiiti varu pievienot konkursam??? Vai juus veelaties tikai tiirasinju Chi un Toyus? Izsakiet savas domas luudzu :)
skaitaas jau cihu un toy forums, bet mess tachu jau esam iemiilejusas juss visas ar visiem juusu suniisiem un man personiigi nebuutu nekas pret ja pievienotu arii Lurdesas bildiiti ;)
Ruby rakstīja:Klau - man te tagad apstraadaajot bildiites radaas taads jautaajums - ja Lurdesinja man ir Chi jaukteniite - vai es arii vinjas bildiiti varu pievienot konkursam??? Vai juus veelaties tikai tiirasinju Chi un Toyus? Izsakiet savas domas luudzu :)
Es jau domāju, ka Lurdesiņa apvainotos, ja tu neliktu viņas bildīti ar :) Vismaz man iebildumu nav :)
Nu nu, Ruby, kas ta taas par runaam:)) Vinja tak ir muusu barinjaa, liec tik iekshaa:)) Chi tak asiniis vinja ir:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nu nu, Ruby, kas ta taas par runaam:)) Vinja tak ir muusu barinjaa, liec tik iekshaa:)) Chi tak asiniis vinja ir:))
nu taa jau ir ..............un vinja ljooooti centaas :D
Labi apsolu liidz 12.00 kad mainiisies datums uz 26.03 visu sagatavot un bildiites ielikt ( nu man tas notiek divas stundas veelaak nekaa jums :D )
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:Nu nu, Ruby, kas ta taas par runaam:)) Vinja tak ir muusu barinjaa, liec tik iekshaa:)) Chi tak asiniis vinja ir:))
nu taa jau ir ..............un vinja ljooooti centaas :D
Labi apsolu liidz 12.00 kad mainiisies datums uz 26.03 visu sagatavot un bildiites ielikt ( nu man tas notiek divas stundas veelaak nekaa jums :D )
super,gaidu ar nepacietiibu Lurdesas un Peppi bildes,Lurdesai buus pirmais konkurs
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies visaam, kas pieteikushas savus miiljumus konkursam. No riitdienas saakaas balsojums!
Ronija- Moderator
Visiem bildiites vienkaarshi kolosaalas!!! Malaciishi!!! Un veelu visiem veiksmes :)
P.S. paldies arii organizaatoriem/ei par iespeeju piespiesties un ieguut daudzas jaunas skaistas savu sunuchu bildiiites :D
Klau bet vai Vikijai kaadu reiziiti negribeetos piedaliities konkursaa,ko???
P.S. paldies arii organizaatoriem/ei par iespeeju piespiesties un ieguut daudzas jaunas skaistas savu sunuchu bildiiites :D
Klau bet vai Vikijai kaadu reiziiti negribeetos piedaliities konkursaa,ko???
Ruby- Estimable
Nu es jau taa kaa peec nolikuma nevaru Vikiju konkursot :)))) Nebuutu godiigi pret jums, ka es i balsis skaitu un apkopoju, i ar savu siiko piedalos:))
Ronija- Moderator
Urrraaaa:)) Pirmie balsojumi jau ie sanjemti:))
Man luugums liels, veidojam balsojumu peec shaada parauga :
Shanele
Snifs
Desa
Ufo
Chiepa
Peppi
Lurdesa
Mona
Un tad katram pretii varam ievilkt attieciigo punktu skaitu, cik nu sirds kaaro:)) (Nu ne vairaak par 4 dienaa, ja? :D )
Man luugums liels, veidojam balsojumu peec shaada parauga :
Shanele
Snifs
Desa
Ufo
Chiepa
Peppi
Lurdesa
Mona
Un tad katram pretii varam ievilkt attieciigo punktu skaitu, cik nu sirds kaaro:)) (Nu ne vairaak par 4 dienaa, ja? :D )
Pēdējo reizi labojis Ronija Ceturtdiena Marts 26, 2009 9:03 pm; labots 1 reizi
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nu es jau taa kaa peec nolikuma nevaru Vikiju konkursot :)))) Nebuutu godiigi pret jums, ka es i balsis skaitu un apkopoju, i ar savu siiko piedalos:))
var jau kaadu reiziiti samainiities ar kaadu - nu kursh plaano nepiedaliities taajaa reiziitee :D lai tad tas skaita taas balsis :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:Nu es jau taa kaa peec nolikuma nevaru Vikiju konkursot :)))) Nebuutu godiigi pret jums, ka es i balsis skaitu un apkopoju, i ar savu siiko piedalos:))
var jau kaadu reiziiti samainiities ar kaadu - nu kursh plaano nepiedaliities taajaa reiziitee :D lai tad tas skaita taas balsis :D
Mees padomaasim:)
Ronija- Moderator
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Konkurss #5 - NOSALUSHIE!
» KONKURSS #6 Ziemassvētki!
» KONKURSS#7 BE MY VALENTINE
» Konkurss #3 - rezultaati!
» KONKURSS #4 - vasara:)
» KONKURSS #6 Ziemassvētki!