8.marts :)
+7
Māriņa
Silkite
Lily
Ruby
Ronija
Mazais
Eliina
11 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: 8.marts :)
Ronija rakstīja:Apsveicam Lily, ar labi padariitu darbinju:)) Lai mazulji aug brashi:))
Paldies paldies!
Apsveicu visas jaunās māmiņas!!! :flover: :flover: :flover: Lilijas bērniņi ir vinkārši superīgi!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Dream rakstīja:Māriņa, vismīļākie sveicieni tavām mazajām princesēm no mūsu saimes!!!Māriņa rakstīja:Jaa mums ir divas mazas miiljas shitcu meitinjas :D , shodien mums ir 3 nedeeljas. Aatraak kaa beerneljiem ir actinjas un daudzmaz patstaaviigas man negribeejaas publiskot, laikam esmu manjticiiga...
Miiljs miiljs paldies!!!!!!!!!!!!!! Un veelreiz milziigais pateiciens ....... :oops:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Braši gan, omai pacēlās asinspiediens no stresa un es aizgāju gulēt nogurusi 10tos vakarā :D:D:)
PALDIES!!!!
Jums trīskāršu pacietību un spēku auklējot visus jūsu jau pieaugushos un veel gaidaamos mazuljus!
Jaaa pacietiibas un uzmaniibas tas prasa milzum daudz.............
Māriņa- Estimable
man šķiet visgrūtāk sāks palikt tad kad kucēni sāks staigāt un skraidīt... aaaa.... tad tik būs jampadracis mājās! :DMāriņa rakstīja:Jaaa pacietiibas un uzmaniibas tas prasa milzum daudz.............
es jau šodien skolā sēdēdama domāju ka varētu nobastot kādu pēdējo stundu lai tik ātrāk tiktu mazos auklēt :D
Asveicu visas laimiigaas maaminjas un vinju saimnieces!!! Lily beebiishi dikti miiliigi - taadi purninji
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Mums milzīgs prieks par jums!!! Lai tavām mazajām skaistulītēm laba veselība un visjaukākie saimnieki!Māriņa rakstīja:Jaa mums ir divas mazas miiljas shitcu meitinjas :D , shodien mums ir 3 nedeeljas. Aatraak kaa beerneljiem ir actinjas un daudzmaz patstaaviigas man negribeejaas publiskot, laikam esmu manjticiiga...
lilucis rakstīja:Mums milzīgs prieks par jums!!! Lai tavām mazajām skaistulītēm laba veselība un visjaukākie saimnieki!Māriņa rakstīja:Jaa mums ir divas mazas miiljas shitcu meitinjas :D , shodien mums ir 3 nedeeljas. Aatraak kaa beerneljiem ir actinjas un daudzmaz patstaaviigas man negribeejaas publiskot, laikam esmu manjticiiga...
Paldies , paldies:))) Un galvenokaart milzu pateiciiba par lielo atbalstu iistajaa briidii :D
Māriņa- Estimable
Priekš tam jau mēs te esam, lai īstajā brīdī sniegtu atbalstu un gudru padomu!!!Māriņa rakstīja:Paldies , paldies:))) Un galvenokaart milzu pateiciiba par lielo atbalstu iistajaa briidii :D
Dream rakstīja:Priekš tam jau mēs te esam, lai īstajā brīdī sniegtu atbalstu un gudru padomu!!!Māriņa rakstīja:Paldies , paldies:))) Un galvenokaart milzu pateiciiba par lielo atbalstu iistajaa briidii :D
Tas gan... :oops:super jauks forums un veel superiigaakas meitenes
Māriņa- Estimable
Jā ko gan es darītu,ja nebūtu šī foruma.Un meitenes te ir vienkārši brīnišķīgas. :jump2:
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2