Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Audzētājs vai pārpircējs?

4 posters

Go down

Audzētājs vai pārpircējs? Empty Audzētājs vai pārpircējs?

Post  Ronija Trešdiena Marts 18, 2009 5:50 pm

Biezhi sastopamies ar sludinaajumiem dazhaados portaalos par kuceenu paardoshanu. Taatad, no kaa buutu jaauzmanaas, lai neiekristu paarpirceeju nagos. Dazhas paziimes, kas vareetu liecinaat, ka tas ir paarpirceejs.
Taatad, lai cik beediigi tas buutu, bet mans personiigais viedoklis ir shaads. Taa nav audzeetava - bet gan paarpirceejs. Par to liecina ljoti daudz kas.
1. Netiek raadiiti kuceena vecaaki.
2. Esmu ljoti daudz sunjus redzeejusi no shiis taa sauktaas audzeetavas, gan dziivee, gan bildees - un ljoti diivaini, bet neesmu redzeejusi, pat tuvu liidziibu shiem sunjiem, kas vispaar vareetu liecinaat par radnieciibu.
3. Shajaa audzeetavaa diivainaa kaartaa ir pieejami kuceeni gan ar, gan bez ciltsrakstiem!
4. Jebkuraa briidii no "audzeetavas" var iegaadaaties jebkuras kraasas, dzimuma un vecuma kuceenus. Nu nevar taa buut, lai cik liela audzeetava buutu, ka jebkuraa gada dienaa ir pieejami jebkaadi kuceeni.
5. regulaari tiek paardoti slimi kuceeni
6. Jaauzmanaas arii, ja audzeetaajs kategoriski atsakaas paraadiit vietu, kur kuceens ir audzis un meegjina sarunaat, kuceenu atvest pirceejam lai to paraadiitu, vai paardot to aarpus audzeetavas.

Pēdējo reizi labojis Ronija Trešdiena Marts 18, 2009 5:59 pm; labots 1 reizi
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Audzētājs vai pārpircējs? Empty Re: Audzētājs vai pārpircējs?

Post  lilucis Trešdiena Marts 18, 2009 5:55 pm

Vēl vajag uzmanīties no audzētājiem, kas kategoriski atsakās slēgt pirkšanas - pārdošanas līgumu!!!
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1223
Dzīvesvieta : Rīga

http://lv.uniteddogs.com/dog/ufo

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Trešdiena Marts 18, 2009 5:59 pm

lilucis rakstīja:Es nezinu, varbūt ir vērts visiem, kam ir pierādījumi, par to ka pārdoti slimi kucēni un visādas citādas krāpniecības bijušas, celt tomēr to visu gaismā un publiskot? Es arī nopirku slimu kucēnu, kuru pirmajā naktī aizvedu atpakaļ, diemžēl tā kā pie vetiem nebiju, tad nekādu pierādījumu par šo gadījumu man nav...bet citiem ir...vajag celt to visu gaismā, lai citi uzzina un neiekrīt :(

tā... man kaut kur mētājas papīrītis no veta- tur bija sarakstīts viss ko sunim darīja, kad tas pie sistēmas bija... tikai nezinu kur viņš ir..
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Trešdiena Marts 18, 2009 6:03 pm

kristucis1 rakstīja:
lilucis rakstīja:Es nezinu, varbūt ir vērts visiem, kam ir pierādījumi, par to ka pārdoti slimi kucēni un visādas citādas krāpniecības bijušas, celt tomēr to visu gaismā un publiskot? Es arī nopirku slimu kucēnu, kuru pirmajā naktī aizvedu atpakaļ, diemžēl tā kā pie vetiem nebiju, tad nekādu pierādījumu par šo gadījumu man nav...bet citiem ir...vajag celt to visu gaismā, lai citi uzzina un neiekrīt :(

tā... man kaut kur mētājas papīrītis no veta- tur bija sarakstīts viss ko sunim darīja, kad tas pie sistēmas bija... tikai nezinu kur viņš ir..

Nu re, jauki, ir jau pirmais pierādījums :!: Sameklē noteikti!!!
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Trešdiena Marts 18, 2009 6:03 pm

kristucis1 rakstīja:

Buutu labi, ja atrastu un sarakstiitu, protams arii, kaadaa vecumaa tas viss tika konstateet, jo laikam jau atkaartoshos, ir ljoti daudz cilveeku, kas muusu forumaa meklee info - pirms iegaadaajaas kuceenu. Tad nu shii diskusija buutu maza rokasgraamata, kam vajag pieveerst uzmaniibu OBLIGAATI. Un kaadas tam var buut sekas. Diemzheel...:(
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Trešdiena Marts 18, 2009 6:03 pm

es netā redzēju levretīšu pārdošanas sludinājumu-- lieki piebilst no kurienes-- ādaži
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Trešdiena Marts 18, 2009 6:17 pm

Lūk arī teksts, ar kuru viss šodien sākās:

Vēl ieteiktu visiem potenciāliem kucēnu gribētājiem turēties pa gabalu no (te bija minēts vārds- es izdzēsu) no Ādažiem,(...iela). Māja mudž no suņiem. Toiterjeri tiek krustoti ar čivauvām, iespējams vienkārši nekontrolējot suņu aktivitātes, bet iespējams tīšuprāt. Tālāk jau skatās, kam kucēns vairāk līdzinās, tādus arī godātais Favorīts ciltsrakstus "pielāgo". Par kaut kādām veselības pārbaudēm, piemēram, kā iedzimtu kāju locītavu vainu, kas noved pie neārstējama klibuma kucēniem, laikam vispār nav neko dzirdējusi. Lai gan tas principā nav iespējams, jo šī (vārds , uzvārds) ir licenzēta vetārste!
Neko nepērciet no šīs (... ielas) "pagrīdes audzētavas"!!! Cik zinu tur "štancē" ne tikai tojus, čivauvas, bet bīglus, labradorus un vācu aitu, bet visizplatītākie, protams, šībrīža modes suņi - toji un čivauvas!!!

vēl arī :
Mēs nopirkām toi-terjeru no(vārds, uzvārds) viņš ir divkārtējs Latvijas jaunais uzverētājs par izskatu un šķirnīgumu nesūdzamies bet ir tādda pati problēma par kājiņām!! Pirmo reizi kautko tādu redzu, sunītim pakaļkājas lec laukā no gūžām! :O un tas ir ļoti sāpīgi suns raud. Surprised

tad nu sāku arī es interesēties!!!
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sabinella Trešdiena Marts 18, 2009 6:37 pm

woouuch..a kā vispār Favorīts to visu pieļauj? nevar taču būt, ka šim klubam viss pie kājas? :aa:
Sabinella
Sabinella
Profesional
Profesional

Number of posts : 408

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Trešdiena Marts 18, 2009 6:47 pm

Mēs nopirkām toi-terjeru no ....... ........ viņš ir divkārtējs Latvijas jaunais uzverētājs par izskatu un šķirnīgumu nesūdzamies bet ir tādda pati problēma par kājiņām!! Pirmo reizi kautko tādu redzu, sunītim pakaļkājas lec laukā no gūžām! :O un tas ir ļoti sāpīgi suns raud. :O Vai jums arī ir tāpat?

Komentēja: Karolīna 28-11-2008 [nosūtīt e-pastu]

Bet varbūt mēs ķļudijāmies jo tas bija diezgan sen un tagad jau ilgu laiciņu nav manīts ka kājiņas sāpētu un varbūt es mazliet pārpīlēju jo suns tieši tad kad sāka sāpēt kājas spēlējās un kautkā neveiksmīgi nokrita no dīvāna malas un tad arī tas viss sākās un vēl pēctam vairākas reizes atsita kājiņas. Bet kautkā likās ka tas ar gūžām saistīts :( varbūt vienkārši sakritība :D Bet parlaimi tagad viss ir okei :)) Piedalamies izstādēs un gūstam labus panākumus :)

Komentēja: Karolīna 29-11-2008 [nosūtīt e-pastu]

Lily, tu gadījumā neesi šito komentu autore?

Citāti no : http://www.sudzibas.lv/complaints/favorit-amp-vuk-c5615.html
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Atpakaļ uz augšu