Mainamies mantiņām?
+3
kristucis1
Ronija
Sabinella
7 posters
Lapa 1 no 1
Mainamies mantiņām?
Ir mantiņas, kuras patīk vieniem suņiem un nepatīk citiem un šīs mantiņas, kuras neizmanto tā arī noguļ savu mūžu kādā stūri..Kāpēc mēs nevarētu tās mantiņas, kas mūsējiem nepatīk piedāvāt kādam citam, kam tā iespējams kļūs par mīļāko rotaļļietu? mums taču krīze - jādomā par iespējām ietaupīt.. Cik tas ir reāli man nav ne jausmas :scratch:
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Mainamies mantiņām?
Hmmmmm, mums visas mantinjas tiek liktas lietaa:)) Ar visaam speeleejaas:))))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
man tā kaimiņos dara.. ja vienam kaut kas gluži neiet pie sirds, tad iedod otram kaimiņam un tas kaut ko vietā un visi happy :DRonija rakstīja:Hmmmmm, mums visas mantinjas tiek liktas lietaa:)) Ar visaam speeleejaas:))))
Sabinella- Profesional
mums ir krokodils, kas nevienai nepatīk :lol: :lol:
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
ieliec krokodiila bildiidi varbut kads atsauksies :lol: mums jau mantinu netruukst, bet kas zin vabut kadam tiesam vajag :)kristucis1 rakstīja:mums ir krokodils, kas nevienai nepatīk :lol: :lol:
heh es gan vēl nezinu, kas manējai patiks un, kas ne.. bet, ja kaut kas galīgi neinteresēs zināšu, kur piedāvāt :D
Sabinella- Profesional
Vispaar interesanta doma jums tur :)
Es nesen visas nepielietotaas mantinjas ,gultinjas, sedzinjas saliku lielaa maisaa un vediisim uz patversmi! Nav jau man te kam atdot - kad kaads atbrac ciemos tad sho to aizsuutu liidz - ja ir kaads njeemaajs! Bet gadaas taa ka tieshaam kaada mantinja neiekriit to sunuchu sirsninjaas un viss - taa vinja tur nomeetaajaas nepielietota!!
Es nesen visas nepielietotaas mantinjas ,gultinjas, sedzinjas saliku lielaa maisaa un vediisim uz patversmi! Nav jau man te kam atdot - kad kaads atbrac ciemos tad sho to aizsuutu liidz - ja ir kaads njeemaajs! Bet gadaas taa ka tieshaam kaada mantinja neiekriit to sunuchu sirsninjaas un viss - taa vinja tur nomeetaajaas nepielietota!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
mums arī ir zooveikalā pirkts- tik nedaudz savādāks. bet arī manām meitenēm neiet pie dūšas. lidojošos šķīvīšus nav vērts pirkt maziem suņiem- tie labāk kalpo vidēja un liela izmēra suņiem. ja grib laukā kaut ko mētāt un lai suņi skrien pakaļ, tad šim nolūkam 100 reize labāk kalpos bumbiņas!!
kristucis1- Profesional
Starpcitu... Pecei lielais sliktais krokodils tomēr iepaticies
kristucis1- Profesional
Man tie shkjiiviishi ir taadi 10 cm diametraa , bet meiteneem taapat iipashi pie sird neiet. Vinjam vispaar laukaa nav interese uz mantinjaam/bumbinjaam u.c. Skatos ka citi sunjuki atkal kaa traki skrien pakalj gan bumbinjaam gan shkjiiviishiem - tik inchiigi :)
Vienaa zinjaa tas ir ljoti labi jo suns ir pilniigi veersts uz saimnieku un sho rotalju un vinjam par apkaart notiekosho nav nekaadas daljas - lai tur vai kas.....
Vienaa zinjaa tas ir ljoti labi jo suns ir pilniigi veersts uz saimnieku un sho rotalju un vinjam par apkaart notiekosho nav nekaadas daljas - lai tur vai kas.....
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Snif uz kociņiem orientēts :D vnk nekas nav labāks kā skraidīt pēc kociņa un grauzt...bet šķīvīti būtu forši, ja mācētu noķert gaisā, ja tāds mazs :)
Man arī lielie suņuki īsti negrib ar tiem šķīvīšiem spēlēties,bet labāk ar pīkstošajām mantiņām,kādi 20 cm diametrā
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Lapa 1 no 1