Veterinārā aptieka!
+2
Leila
Lindita
6 posters
Lapa 1 no 1
Veterinārā aptieka!
Vai zinat aptieku, kur var izgatavot zāles pēc receptes? ārste mums teica, ka kaut kur pie Āgenskalna tirgus, bet neviens 1188 neatrod :(?
Re: Veterinārā aptieka!
Lindita rakstīja:Vai zinat aptieku, kur var izgatavot zāles pēc receptes? ārste mums teica, ka kaut kur pie Āgenskalna tirgus, bet neviens 1188 neatrod :(?
Zinu,ka tur ir,bet adresi gan nezinu.Tur vēl netālu,gandrīz blakus ir kafejnīca mūķene,man tā liekas,ka tā saucas,ja zini tādu.Vēl zāles izgatavo uz dzirciema ielas stomotoloģijas institūtā,aptiekā.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Apskatījos netā,tā kafejnīca atrodas uz Nometņu 58,bet aptieka uz Nometņu 60. :lol:
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
paldies, es jau arī atradu - biju tikai sastresojusies, ka man vajaga veterināro aptieku, bet izrādījās, ka vajag parasto aptieku :)
Lindita rakstīja:paldies, es jau arī atradu - biju tikai sastresojusies, ka man vajaga veterināro aptieku, bet izrādījās, ka vajag parasto aptieku :)
Hei, bet kaapeec jums zaaliites vajag?? Kas Snifam nooticies??
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Lindita rakstīja:paldies, es jau arī atradu - biju tikai sastresojusies, ka man vajaga veterināro aptieku, bet izrādījās, ka vajag parasto aptieku :)
Hei, bet kaapeec jums zaaliites vajag?? Kas Snifam nooticies??
Šorīt pamostoties ievēroju, ka vienu actiņu Snifs never līdz galam vaļā, bet tā pa pusītei - aizskrējām pie veta un izrādās radzenes trauma - laikam ar Tiku spēlējoties vai mazums kkur parkā pat uz vecas smilgas tādu varot uzdabūt, bet viss ir ārstējams un pēc nedēļas jābūt oki!
Tag tikai spēlēšanās ir aizliegta - par cik viņam tur asaro actiņa!
Tad nu mums iedeva recepti pilieniem un vēl paņēma asinis bik un jāpilina tas serums, kas nostājas virs asinīm!
Snifs dabūja uzpurni pie veta par savu "skaisto" uzvedību!
Khi khi khi , vetu meegjinaaja apeest saakot ar rokaam??:)))
Veseljojaties!
Veseljojaties!
Ronija- Moderator
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Paldies, diemžēl nevienā no LV aptiekām nav kkāds preperāts, līdz ar to pilienus izgatavot neizdevās, tādus kā paredzēts :(
Lindita rakstīja:Paldies, diemžēl nevienā no LV aptiekām nav kkāds preperāts, līdz ar to pilienus izgatavot neizdevās, tādus kā paredzēts :(
Hmmmm, baigi diivaini, kas tad tas par taadu iipashu preperaatu, kas muusu aptiekaas iztruukst??
P.S. Cerams, ka vets Snifam garshoja :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Lindita rakstīja:Paldies, diemžēl nevienā no LV aptiekām nav kkāds preperāts, līdz ar to pilienus izgatavot neizdevās, tādus kā paredzēts :(
Hmmmm, baigi diivaini, kas tad tas par taadu iipashu preperaatu, kas muusu aptiekaas iztruukst??
Atrofīna sulfāts (Atrofini sulfati) .Uzzināju, ka ir aptieku uzziņu dienests un tur man tā arī pateica
, ka nav nevienā LV aptiekā šobrīd...un kad jautāju, vai var pasūtī, tad bija - nu laikam, ka nē
Lindita rakstīja:Ronija rakstīja:Lindita rakstīja:Paldies, diemžēl nevienā no LV aptiekām nav kkāds preperāts, līdz ar to pilienus izgatavot neizdevās, tādus kā paredzēts :(
Atrofīna sulfāts (Atrofini sulfati) .Uzzināju, ka ir aptieku uzziņu dienests un tur man tā arī pateica
, ka nav nevienā LV aptiekā šobrīd...un kad jautāju, vai var pasūtī, tad bija - nu laikam, ka nē
Hmmmm, man gan vienreiz aptieku uzzinjaas pavisam nesen teica, ka vinji var tikai par Riigu pateikt, kas kur ir, un tad veel ne visu. Nu neko dariit.
Ronija- Moderator
Varbūt tas bija pa Rīgu...hmm, nu tag ir no vienkāršotām sastāvdaļām pilieni!
hmmm interesanti ka vets izraksta zaales/pilienus kas Latvijas aptiekaas nav pieejami
Vai es pareizi sapratu?
Vai es pareizi sapratu?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nu izrakstīja recepti, kur viena sastāvdaļa nav. Vets arī bija pārsteigts pār šādu faktu!Ruby rakstīja:hmmm interesanti ka vets izraksta zaales/pilienus kas Latvijas aptiekaas nav pieejami
Vai es pareizi sapratu?
Snifucim, veseliibu:))))))) Turaties un aarsteejaties brashi :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lapa 1 no 1