Pavasaris klāt!
+6
Elīna
Eliina
Lily
Ruby
Silkite
Sanita
10 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Re: Pavasaris klāt!
Pirmajà bildé lidojam skaista bildes :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Jaukas bildiites!!! Mazaa ar par pavasari dikti priecaajaas!!!
Ha tie diikji jau dikti interesee laikam sunjukiem, maneejaas abas arii ir meegjinaajushas tieshi taapat "liidz paduseem" ielekt bet taalaak gan laikam negrib un staav kaa sastingushaas : NAAC MANI GLAABT
Ha tie diikji jau dikti interesee laikam sunjukiem, maneejaas abas arii ir meegjinaajushas tieshi taapat "liidz paduseem" ielekt bet taalaak gan laikam negrib un staav kaa sastingushaas : NAAC MANI GLAABT
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Atklāju ka Lilijai ļoooti patīk skriet pakaļ čiekuram un nest man atpakaļ. :D Tādas bildes sanāk kad es mēģinu nofočēt kā Lily priecājas par pavasari :)
Tas melnais pleķis ir Lily :D
Lily paskrēja/aizskrēja man garām. :D:D:D
Kārtīgi meklējam čiekurus :):D
Tas melnais pleķis ir Lily :D
Lily paskrēja/aizskrēja man garām. :D:D:D
Kārtīgi meklējam čiekurus :):D
Lily skrien aatraak par veeju :D
mums tas pats - nemaaku laikam noreguleet fochuku vai nokjert to kadru - visas skreejeejbildes vienaa miglaa
mums tas pats - nemaaku laikam noreguleet fochuku vai nokjert to kadru - visas skreejeejbildes vienaa miglaa
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja: Lily skrien aatraak par veeju :D
man no sākuma visās skrējējbildēs bija tikai suņa dibens vai aste :D nepaspēju nofotografēt kad suns jau paskrējis garām
Lily rakstīja:
man no sākuma visās skrējējbildēs bija tikai suņa dibens vai aste :D nepaspēju nofotografēt kad suns jau paskrējis garām
OOOO jaa paziistama situaacija mums tas pats
Ruby- Estimable
Ai cik skaisti Zilaas pukjiites veselu muuzhiibu nav redzeetas!!! Otraa bildiite ir ljoti ljoti skaista - dikti patiik
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ai cik skaisti Zilaas pukjiites veselu muuzhiibu nav redzeetas!!! Otraa bildiite ir ljoti ljoti skaista - dikti patiik
jabrauc uz LV paldies :)
Smukulīte! :love2:
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Vai cik jauka un miiljas bildiites Un shanele tik skaista:)))
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
jaukas pukjainas bildiites man drausmiigi tà aitinjas jacijnja patiik
Silkite- Estimable
Pēdējajās trijās dienās ārā bija patīkami silti! Man patika- bet suņi jau pēc 10 minūtēm kāra mēli ārā, paziņojot ka viņiem ir karsti! Vajadzēja nopirkt ūdeni un dot to dzert no korķīša! Ir doma iegādāties pārnēsājamu ūdens pudelīti!
Cik sapratu, tad te ir vēl daži, kuri sunīšus ved garās pastaigās. Vai Jūs ņemat kaut ko dzeramu līdzi? Vai kādu speciālu krūzīti? :D
Te manas meitenes :
Pece mēģināja paglābties no karstuma, izrokot bedri un paslēpjoties tajā! Ar bedri dalīties nevēlējās :D
Cik sapratu, tad te ir vēl daži, kuri sunīšus ved garās pastaigās. Vai Jūs ņemat kaut ko dzeramu līdzi? Vai kādu speciālu krūzīti? :D
Te manas meitenes :
Pece mēģināja paglābties no karstuma, izrokot bedri un paslēpjoties tajā! Ar bedri dalīties nevēlējās :D
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Ha labaa bedre :D Vinja tev gan ciitiiga raceeja!!! Buus jau jums veel karstaak.............
Jaa taada pudeliite mums ir, viena lieta kas dikti nepatiik - kad ir uudens iekshaa pudele jaatur visu laiku staavus, jaatur taisni - ja nee tad uudens liis aaraa :( Taa jau visaadaa citaadaa zinjaa super, vinja mums staav mashiinaa - staavus :) Bet mazajiem arii var panjemt parasto mazo uudens pudeli un korkjiitii ieliet lai padzeraas, vai liet mazu struuklinju :)
Jaa taada pudeliite mums ir, viena lieta kas dikti nepatiik - kad ir uudens iekshaa pudele jaatur visu laiku staavus, jaatur taisni - ja nee tad uudens liis aaraa :( Taa jau visaadaa citaadaa zinjaa super, vinja mums staav mashiinaa - staavus :) Bet mazajiem arii var panjemt parasto mazo uudens pudeli un korkjiitii ieliet lai padzeraas, vai liet mazu struuklinju :)
Ruby- Estimable
jaukas meitnes tev man noderetu tada parnesajama udens pudel, cik ta maksa? parasti noperku udeni un dodu no korkiisa
Mums ir tāda, vieniigi vinja bik pil aaraa un ja ielej traucinjaa un suns neizdzer...tad jaalej aaraa, nav eerti,ja dod mashiinaa piem dzert. bet taa forshi....var panjemt liidzi :)
Es to traucinju jau lietoju kà gadu kad ejam àrà + mashiinà stàv mini bljodinja uudenim.lietoju péc saviem uzskatiem,bet ljoti noderiigs staigàshanà pa mezhu (garàm pastaigàm ):D mini bljodu lietoju tikai kad ejam ciemos.
Silkite- Estimable
Mums arii ir taada pudeliite, labi mashiinaa liidzi ja kur braucam :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Mēs ārā parasti ņemam līdzi to pudeli ar korķi, kuru pavelk uz augšu un var dzert. Mona ļoti labi piešāvusies tādai dzeršanai un garām viņas mēlei netek.. :D
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
mazina skaistuliite Odrija man loti patik vinas krasa - izteikti melnaa un krem krasa mmm... :love2:
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2