Citu sunju kuriozi:D
+23
ajame
Eky
xerta
Pelenz
Eljusik
kristucis1
Michely
sassaa
Sabinella
Lily
Eliina
sirsninja
Mazais
Elīna
Sanita
Lindita
Ruby
Silkite
lilucis
Māriņa
chupinja
Dream
Ronija
27 posters
Lapa 1 no 20
Lapa 1 no 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Re: Citu sunju kuriozi:D
labaiss!!!!
chupinja- Prospect
- Number of posts : 74
Dzīvesvieta : DK.
Bet liidziigaa veidaa vienreiz cieta mans mobilais:)) Bet dziivi abi :D I suns i telefons:)
Ronija- Moderator
Ak dievs!!!!!!!!! ;)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
-shitais ljoti atbist bildei!!!! :lol: :lol: :lol:Māriņa rakstīja:Ak dievs!!!!!!!!! ;)
chupinja- Prospect
Ronija- Moderator
Atradu netaa,njaa kam patiik,kam fui.
chupinja- Prospect
hehe nu dziivee es sev taadu neko negribeetu, un ljoti shaubos ka taads ir :) bet bilde laba :Dchupinja rakstīja:Atradu netaa,njaa kam patiik,kam fui.
Dream rakstīja:hehe nu dziivee es sev taadu neko negribeetu, un ljoti shaubos ka taads ir :) bet bilde laba :Dchupinja rakstīja:Atradu netaa,njaa kam patiik,kam fui.
Nu bet protams,domaaju arii,ka taada nav,fotoshops,tapeec arii ievietoju pie kurioziem,domaaju ka buus inchiigi. :x
chupinja- Prospect
Ni ir ir inčīgi, tas ka man nepatīk neņem galvā...man starp citu daudz kas nepatīkchupinja rakstīja:Dream rakstīja:hehe nu dziivee es sev taadu neko negribeetu, un ljoti shaubos ka taads ir :) bet bilde laba :Dchupinja rakstīja:Atradu netaa,njaa kam patiik,kam fui.
Nu bet protams,domaaju arii,ka taada nav,fotoshops,tapeec arii ievietoju pie kurioziem,domaaju ka buus inchiigi. :x
nu par to patikshanu-nepatikshanu labaak i nerunaat ... es jau juudzos nosti kaa man "PATIIK" visi maajas lapai piedaavaatie dizaini... dulls var palikties :(lilucis rakstīja:Ni ir ir inčīgi, tas ka man nepatīk neņem galvā...man starp citu daudz kas nepatīkchupinja rakstīja:Dream rakstīja:hehe nu dziivee es sev taadu neko negribeetu, un ljoti shaubos ka taads ir :) bet bilde laba :Dchupinja rakstīja:Atradu netaa,njaa kam patiik,kam fui.
Nu jā ar tevis vispār ir galīgi trakiDream rakstīja:nu par to patikshanu-nepatikshanu labaak i nerunaat ... es jau juudzos nosti kaa man "PATIIK" visi maajas lapai piedaavaatie dizaini... dulls var palikties :(lilucis rakstīja:Ni ir ir inčīgi, tas ka man nepatīk neņem galvā...man starp citu daudz kas nepatīkchupinja rakstīja:Dream rakstīja:hehe nu dziivee es sev taadu neko negribeetu, un ljoti shaubos ka taads ir :) bet bilde laba :Dchupinja rakstīja:Atradu netaa,njaa kam patiik,kam fui.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ronija- Moderator
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ronija- Moderator
es gan neko taadu fui neredzu-nav jau nekaadi ieksheejie organi izstaadiiti apskatei,tad buutu fui dazhiem fui!lilucis rakstīja:Fui!!!
Tas ir fotoshops-bilde-jautriibai-joks-izklaidei-kuriozi!
chupinja- Prospect
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lapa 1 no 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20
Lapa 1 no 20