Smieklīgie atgadījumi :)
+7
Mazais
Silkite
Lindita
Leila
jasmina
Eliina
sassaa
11 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Smieklīgie atgadījumi :)
Tā kā man tagad naw īpaši labs noskaņojums, jo mani smagi pievīla draudzenes, tad vēlos parunāties ar jums par mazajiem draugiem, lai uzlabotu sew noskaņojumu :)
Varbūt pastāstiet kādu smieklīgu atgadījumu, ko ir izdarījis jūsu mazais draugs.? :angle2:
Varbūt pastāstiet kādu smieklīgu atgadījumu, ko ir izdarījis jūsu mazais draugs.? :angle2:
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Re: Smieklīgie atgadījumi :)
sodien pastaigajoties ar shaneli pa mezu pirmo reizi piedabuuju vinai mute panemt kocinu un vina to tureeja preiksejos zobinos :lol: tas izskatijas loti smiekliigi. ceru ka saprotat ka tas ir, jo suni parasti kocinu panem taa dzilak pie ilkniem tuvak, nu ja kaut ka ta :D
Eliina rakstīja:sodien pastaigajoties ar shaneli pa mezu pirmo reizi piedabuuju vinai mute panemt kocinu un vina to tureeja preiksejos zobinos :lol: tas izskatijas loti smiekliigi. ceru ka saprotat ka tas ir, jo suni parasti kocinu panem taa dzilak pie ilkniem tuvak, nu ja kaut ka ta :D
P.S. zel ka nepaspju nobildet, jo tiesma bija loti smiekligi :lol2:
Eliina rakstīja:sodien pastaigajoties ar shaneli pa mezu pirmo reizi piedabuuju vinai mute panemt kocinu un vina to tureeja preiksejos zobinos :lol: tas izskatijas loti smiekliigi. ceru ka saprotat ka tas ir, jo suni parasti kocinu panem taa dzilak pie ilkniem tuvak, nu ja kaut ka ta :D
Jaa zinu :D
Maneejaa kad pirmo reizi panjema kocinju izdarija taapat :D
Tagad jaw tur normali :D
Odrijai arii dazreiz ir ta ka vinja kauko man gultaa grauz nu piemeram segu un es atnaku un vinja grauz un kad es ienaku uzreiz vinja izspljauj aaraa un skataas itkaa vinja neko nebutu darijusi un ka nekas te nenotiek, bet visa sega apsiekalota :D un parasti kad taa notiek tad ir taa, ka tad kad vinja uz mani apskataas vinjai no taa ka tiko izspljaava vinjai tas vaidzinjsh nu luupas ir pielipis taa kaa pie smaganas un vinjai taa sejas izteiksme TIIK smiekliiga :Des vnm censhos nofotografet, bet nekad nesanaak :D
sassaa- Hero
Kad Jasmīna paliek mājās uz ilgāku laiku, tad visu, ko vien var atrast un panest viņa sanes gūltā.Pat āra apavus un čības.Kad mēs nākam mājās, tad suņa protams nav, jo ir paslēpusies. Un tad kad saucam, tad to tik vajag redzēt - lien uz vēdera, un acīs viņai tāda vainas sajūta, ka jāsmejas.
jasmina- Newbie
- Number of posts : 17
jasmina rakstīja:Kad Jasmīna paliek mājās uz ilgāku laiku, tad visu, ko vien var atrast un panest viņa sanes gūltā.Pat āra apavus un čības.Kad mēs nākam mājās, tad suņa protams nav, jo ir paslēpusies. Un tad kad saucam, tad to tik vajag redzēt - lien uz vēdera, un acīs viņai tāda vainas sajūta, ka jāsmejas.
Ārrāc nekad vēl nebiju neko tādu dzirdējusi ;DDD
Jā īpaš sunītis
Manējā arī uz vēdera parasti pa paklāju lien tik smieklīgi izskatās :D
sassaa- Hero
ta parasti suniitis ludz piedosanu, jo zin ka blenas sadarijis. nu vismaz es parasti ta esmu redzejusi!
Jā manai Lorai arī patīk savilkt savā gultā visu kas pieder un kas nepieder viņai.It sevišķi viņai patīk zeķes un čības.Tā kā mans dēls gandrīz vienmēr nosviež zeķes kur pagadās un pec tam nevar atrast,tad mēs tagad jau zinam kur viņas var atrast,protams,ka Lora būs zeķes savākusi un aiznesusi uz savu guļvietu.
p.s. Ja kādam mājās pazūd zeķes griežaties pie Loras,viņa noteikti atradīs.(maza reklāma) :D
p.s. Ja kādam mājās pazūd zeķes griežaties pie Loras,viņa noteikti atradīs.(maza reklāma) :D
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Snifs ir izveidojis sev bunkuru mājās. Plīts man mājās ir starp diviem plauktiem un sanāk, ka apakšā pie plīts puses ir brīvs, un tur ir neerti kaut ko likt, bet nu Snifam tur ir paradīze, jo neviens tur tā netiek - šad tad iztīru un ko tik nevar atrast - lupatinjas nodiiraatas, kocinjus, mantinjas, papīrus, cimdus, zeķes nu vnk reizēm saucu par žurku midzeni :D tur viņš arī paslēpjas, kad negrib ēst biezpienu :D
Lindita rakstīja:Snifs ir izveidojis sev bunkuru mājās. Plīts man mājās ir starp diviem plauktiem un sanāk, ka apakšā pie plīts puses ir brīvs, un tur ir neerti kaut ko likt, bet nu Snifam tur ir paradīze, jo neviens tur tā netiek - šad tad iztīru un ko tik nevar atrast - lupatinjas nodiiraatas, kocinjus, mantinjas, papīrus, cimdus, zeķes nu vnk reizēm saucu par žurku midzeni :D tur viņš arī paslēpjas, kad negrib ēst biezpienu :D
vai tad Snifam negarsho biezpiens????? :shock:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Snifs ir izveidojis sev bunkuru mājās. Plīts man mājās ir starp diviem plauktiem un sanāk, ka apakšā pie plīts puses ir brīvs, un tur ir neerti kaut ko likt, bet nu Snifam tur ir paradīze, jo neviens tur tā netiek - šad tad iztīru un ko tik nevar atrast - lupatinjas nodiiraatas, kocinjus, mantinjas, papīrus, cimdus, zeķes nu vnk reizēm saucu par žurku midzeni :D tur viņš arī paslēpjas, kad negrib ēst biezpienu :D
Nē, negaršo gan. Tikai retos gadījumos. Vienu brīdi ēda tikai noteiktu, bet vairs tāds veikalā nav, tad nu viņš neēd. Cenšos iemānīt sabakstot sieru vai kko citu garšīgu!
Lindita rakstīja:Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Snifs ir izveidojis sev bunkuru mājās. Plīts man mājās ir starp diviem plauktiem un sanāk, ka apakšā pie plīts puses ir brīvs, un tur ir neerti kaut ko likt, bet nu Snifam tur ir paradīze, jo neviens tur tā netiek - šad tad iztīru un ko tik nevar atrast - lupatinjas nodiiraatas, kocinjus, mantinjas, papīrus, cimdus, zeķes nu vnk reizēm saucu par žurku midzeni :D tur viņš arī paslēpjas, kad negrib ēst biezpienu :D
Nē, negaršo gan. Tikai retos gadījumos. Vienu brīdi ēda tikai noteiktu, bet vairs tāds veikalā nav, tad nu viņš neēd. Cenšos iemānīt sabakstot sieru vai kko citu garšīgu!
skàde gan ,es tàdus labumus reti kad dabonu :shock: desa nemaz iistu biezpienu nav pagarshojis :suspect:
Silkite- Estimable
Lindita rakstīja:Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Snifs ir izveidojis sev bunkuru mājās. Plīts man mājās ir starp diviem plauktiem un sanāk, ka apakšā pie plīts puses ir brīvs, un tur ir neerti kaut ko likt, bet nu Snifam tur ir paradīze, jo neviens tur tā netiek - šad tad iztīru un ko tik nevar atrast - lupatinjas nodiiraatas, kocinjus, mantinjas, papīrus, cimdus, zeķes nu vnk reizēm saucu par žurku midzeni :D tur viņš arī paslēpjas, kad negrib ēst biezpienu :D
Man Elfiņš arī periodiski neēda kādu konkrētu biezpienu. Tagad sapratu, ka viņam garšo sveramies 9% Bauskas veikaliņa biezpiens. Kaprizējies vairs nav ne reizi, ēd abi ar kaķi. Citus gan brāķē un neēd vēl joprojām. :lol:
Nu mums līdzīgi, bija kādreiz tādā dzeltenzaļā bundžiņā Mājas biezpiens, tag ne RIMI ne Maximā nav manīts, jāiet uz tirgu, tur vienreiz tādu līdzīgu nopirku :)
maneja ed tikai biezpienu ar krejumu, jo bez krejuma vina to eed ar gariem zobiem un sauda meli ta itka negarsotu
Leila rakstīja:Jā manai Lorai arī patīk savilkt savā gultā visu kas pieder un kas nepieder viņai.It sevišķi viņai patīk zeķes un čības.Tā kā mans dēls gandrīz vienmēr nosviež zeķes kur pagadās un pec tam nevar atrast,tad mēs tagad jau zinam kur viņas var atrast,protams,ka Lora būs zeķes savākusi un aiznesusi uz savu guļvietu.
Jauka reklāmiņa :D
Mana Odrija arī ir vnk TĀDA zagle :D
Ja kautkur mētāsies kāda zeķe tad viņa arī savāks un pēc tam jāskrien pakaļ pa visu māju, lai dabūtu atpakaļ :D
Pirms skolas es parasti izņemu no atvilknes un nolieku uz gultas un nepaiet ne minūte kad zeķes vairs naw un suns arī kkur pazudis :D
sassaa- Hero
Lindita rakstīja:Snifs ir izveidojis sev bunkuru mājās. Plīts man mājās ir starp diviem plauktiem un sanāk, ka apakšā pie plīts puses ir brīvs, un tur ir neerti kaut ko likt, bet nu Snifam tur ir paradīze, jo neviens tur tā netiek - šad tad iztīru un ko tik nevar atrast - lupatinjas nodiiraatas, kocinjus, mantinjas, papīrus, cimdus, zeķes nu vnk reizēm saucu par žurku midzeni :D tur viņš arī paslēpjas, kad negrib ēst biezpienu :D
:D
Jā manai ir arī "žurku midzenis" zem rakstāmgalda kur dators stāv. Zem rakstāmgalda ir maza šķirba kur viņa var ielīst un tālāk ir brīvs jo tur ir siena un viņai arī tur ļoti patīk + vēl mēs sedziņu uzsedzām pa virsu vadiem, ja nu gadījumā izdomā grauzt un tad viņa bieži guļ uz tās sedziņas :D
sassaa- Hero
Eliina rakstīja:maneja ed tikai biezpienu ar krejumu, jo bez krejuma vina to eed ar gariem zobiem un sauda meli ta itka negarsotu
Jām manējā ēd visu ---> sākot no putekļiem un sūnām un beidzōt ar augļiem maizi un tādā garā :D
Vnk visu ēd ja viņai iedotu biezpienu viņa norītu ar visu paciņu :D
sassaa- Hero
Ha , atcereejos gadiijumu iz manu kolliju dziives. Maajaas bija kuceeni, atnaacaam no veikala, kad izkraameejaam iepirkumu maisus, saprataam, ka sviestu esam atstaajushas veikalaa pie kases:( Naakamajaa dienaa sviests atradaas. Tajaa laikaa sviestu pakoja tajaa sudrabainajaa papiiraa - kad kuceeni saaka sudraba kakas kakaat - tad bija skaidrs, kur tas sviests palika :D Taa, ka ja vajag - tad kuceeni arii ar iepakojumu var noeest visu :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
mums nesen bij taa. Kad vilks dzīvoja iekšā ar saviem bērniem (kuriem nujau 1,5 mēneši) viņš dzīvoja tajā istabā kur mums stāv ledusskapis un kad tā uz ātro aizcērt viņu viņš dažreiz arī neaiztaisās un atverās vaļā.... Pēc kāda laika skatamies ka no apakšējā plaukta pazudis krējums.. Visi uzreiz ''Oma!? tu apēdi manu krējumu??..'' ok, no apakšējā plauta pazuda vēl kas.. katru dienu ledusskapis pildījās ar produktiem bet tad vienu dienu apaksheejais plaukts bija pilnīgi tukšs. :D tad mēs vienu dienu pieķērām suni paēdušu un ledusskapi vaļā :D:D
Ronija rakstīja:Ha , atcereejos gadiijumu iz manu kolliju dziives. Maajaas bija kuceeni, atnaacaam no veikala, kad izkraameejaam iepirkumu maisus, saprataam, ka sviestu esam atstaajushas veikalaa pie kases:( Naakamajaa dienaa sviests atradaas. Tajaa laikaa sviestu pakoja tajaa sudrabainajaa papiiraa - kad kuceeni saaka sudraba kakas kakaat - tad bija skaidrs, kur tas sviests palika :D Taa, ka ja vajag - tad kuceeni arii ar iepakojumu var noeest visu :)
Normaali :D:D
sassaa- Hero
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Skatam tieshàm jàbuut labam,bet tu pati nepàrbijies(kà zinàms lielàkai daljai sievieshu ir bail no pelém)???? Mosh Monai uzdàvinàt peli kà rotalju draugu :Icon78:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Skatam tieshàm jàbuut labam,bet tu pati nepàrbijies(kà zinàms lielàkai daljai sievieshu ir bail no pelém)???? Mosh Monai uzdàvinàt peli kà rotalju draugu :Icon78:
Nepārbijos, pat paglaudīju pelīti. :D Vienu brīdi pele man līda pa kāju, tad gan spiedzu.. :D
Apsvērām tanī brīdī peles iegādi.. bet nē - pietiks ar Monu! :)
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Apsvērām tanī brīdī peles iegādi.. bet nē - pietiks ar Monu! :)[/quote]
més peles esam tik redzéjushi zooveikalà aiz vitriinas stikla(tà laikam saucàs) biju pacélusi desu augshà lai apskatàs,bet tà kà nebija nemazàkà interese vairs necelju un neràdu.
més peles esam tik redzéjushi zooveikalà aiz vitriinas stikla(tà laikam saucàs) biju pacélusi desu augshà lai apskatàs,bet tà kà nebija nemazàkà interese vairs necelju un neràdu.
Silkite- Estimable
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2