LKA Starptautiskā izstāde ķīpsalā 19.-20.09.2009.
+11
Māriņa
Buciitis
Dream
Pelenz
Eky
Eliina
Ronija
Lily
zimano
Mazais
sassaa
15 posters
Lapa 5 no 7
Lapa 5 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: LKA Starptautiskā izstāde ķīpsalā 19.-20.09.2009.
ahahaha vel kaut kas ko atcerejos, bet nezinu vai to te ta var teikt, bet nu labi.... ta sieviete kas parbaudija sunu poshu pases pie sunu ieejas bija galigi pilaaa
hihihi nu bet sveetki un sviniibas tak shodien visiem sunjiniekiem bijEliina rakstīja:.... bija galigi pilaaa
hahahahaha :DDDDD labais Eliin! :DDD Nu kam negadaas? :D
Veiksmi, veiksmi Odrijai rīt! Un Dodžeram arī :) Viņš startēs vienā klasē ar Loras brālīti.. kā saprotu... Es bushu paparaci
Pareiz, pareiz
Odrijas pusbrālim Dodžeram arī veiksmi.!!!!
Odrijas pusbrālim Dodžeram arī veiksmi.!!!!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Kā gāja shodien tiem kuri piedalījaas izstaadee???
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
visi ta pargarusi ka neviens nav foruma vel radijies Elfs ar Oriju tika uz bestu un tur abiem neka,jo tiesnesim nepaitk mazas sunu skirnes
Eliina rakstīja:visi ta pargarusi ka neviens nav foruma vel radijies Elfs ar Oriju tika uz bestu un tur abiem neka,jo tiesnesim nepaitk mazas sunu skirnes
mees vakar arii taa saprataam, ka labaak nepalikt uz bestu :)
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
nu bestā bija tā , kāds pagadījās eksperts. Mazuļu bestā bija normāls tiesnesis, kurš deva vietas arī mazo šķirņu suņukiem , bet junioru grupā, kurā bija Odrija , atkal pagadījās tas maza auguma onkulīts, kurš izvirzīja tikai lielo šķirņu suņus, mazos pat īpaši neskatoties.......bēdīgi
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lilijas dēliņam šodien 2.vieta :)))) Bildes bus tikai rit....
Dodžeram 2.vieta, bet Loras brālīti neredzēju :( jo junioru ringā bija tikai trīs sunji :(
Dodžeram 2.vieta, bet Loras brālīti neredzēju :( jo junioru ringā bija tikai trīs sunji :(
Jā jā visi bija pārguruši :D
Odrija pat man klēpī vairākas reizes aizmiga un mašīnā arī mēs abas gulējām, jo abas bijām pargurušas gaidot to bestu ;D
Jā bestā ats onkulis izvēlējās tikai lielos suņukus...žēl, bet nu ko darīt :)
Mums jau pietiek ar to, ka esam LJU [latvijas jaunais uzvarētājs] un man jau liekas, ka vienai dienai jau būtu par daudz gan LJU gan uzvarēt bestā :D
Odrija pat man klēpī vairākas reizes aizmiga un mašīnā arī mēs abas gulējām, jo abas bijām pargurušas gaidot to bestu ;D
Jā bestā ats onkulis izvēlējās tikai lielos suņukus...žēl, bet nu ko darīt :)
Mums jau pietiek ar to, ka esam LJU [latvijas jaunais uzvarētājs] un man jau liekas, ka vienai dienai jau būtu par daudz gan LJU gan uzvarēt bestā :D
sassaa- Hero
Tik Sassaa, nopeerciet Odrijai ringa siksninju!!!!
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronij - jau nopirkām izstādē :)
Melnā krāsā :)
Ar to viņa gāja vēl labāk nekā balto :)
Melnā krāsā :)
Ar to viņa gāja vēl labāk nekā balto :)
sassaa- Hero
kàda tad siksna bija agràk odrijai??? :shock:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
lily mums aizdeva vienu ādas siksniņu, jo man bija pašai sava, bet diemžēl saplīsaun ar flexi iet nedrīskt tāpēc pajautāju Lily, bet beigās mums iedeva izstāžu siksniņu un uz best in show mēs paši nopirkām.
sassaa- Hero
BILDES :large:
ENZO FERRARI JURDO šodien dabuja 2.vietu :))))))
Ir bik liidziigs Lilijai ne? :)
Ronija ar Dodžeru
Mazais Vincents
2.vieta Dodžers---1.vieta uzvareetaajs :lol:
Sassaa ar Odriju
HA- piekjerti nozieguma vietaa!!! Vot kapeec sassaa uzvareeja :DDDDDD
Odrija salīdzinās ar puisīti
Elfiņš
Heijā pusbrāli:) Starpcitu, vai varat pateikt, ka vinjam māte ir īsspalvaina? :shock: Vinjam ir ljoooti gara spalva, nekad nevaru beigt apbrīnot
TI-FIO SARAUJ!
Hehe, tiesnesis aizņēmās tiesājamo :lol: tāds jauks tiesnesis boja šodien :)
ZEFĪR SARAUJ! (pacik man neviens suns nepiedalijās tad es par Zefīru fanoju un pardziivoju kaa par saveejo)
Zefīrs saliidzinaashanaa ar meiteni... Un kaa jums liekas kas uzvareeja?
Protams.LJUDA-ZEFIR-LJUDA-ZEFIR!!!! (Ļuda-Šerijas audzētāja)
Es pat applaudēju
Awww, vai nav mīļi? :(:D
Maarinja ar Pepijas dubultnieci :)
GLORIJA TI-FIO
Ronijs
Audzētavu šovs.
TI-FIO!TI-FIO!TI-FIO!
TI-FIO SARAUJ!
Tojiņš kucēnu bestā
ENZO FERRARI JURDO šodien dabuja 2.vietu :))))))
Ir bik liidziigs Lilijai ne? :)
Ronija ar Dodžeru
Mazais Vincents
2.vieta Dodžers---1.vieta uzvareetaajs :lol:
Sassaa ar Odriju
HA- piekjerti nozieguma vietaa!!! Vot kapeec sassaa uzvareeja :DDDDDD
Odrija salīdzinās ar puisīti
Elfiņš
Heijā pusbrāli:) Starpcitu, vai varat pateikt, ka vinjam māte ir īsspalvaina? :shock: Vinjam ir ljoooti gara spalva, nekad nevaru beigt apbrīnot
TI-FIO SARAUJ!
Hehe, tiesnesis aizņēmās tiesājamo :lol: tāds jauks tiesnesis boja šodien :)
ZEFĪR SARAUJ! (pacik man neviens suns nepiedalijās tad es par Zefīru fanoju un pardziivoju kaa par saveejo)
Zefīrs saliidzinaashanaa ar meiteni... Un kaa jums liekas kas uzvareeja?
Protams.LJUDA-ZEFIR-LJUDA-ZEFIR!!!! (Ļuda-Šerijas audzētāja)
Es pat applaudēju
Awww, vai nav mīļi? :(:D
Maarinja ar Pepijas dubultnieci :)
GLORIJA TI-FIO
Ronijs
Audzētavu šovs.
TI-FIO!TI-FIO!TI-FIO!
TI-FIO SARAUJ!
Tojiņš kucēnu bestā
Pēdējo reizi labojis Lily Otrdiena Novembris 17, 2009 12:38 pm; labots 2 reizes
Paldies pa jaukajàm bildém....
nonàcu pie secinàjumiem:
1.Apsveicu visus ar ieguutajàm vietà :icon67:
2.he he he Ronija labà,ja man vajadzétu hendleru gribétu ,lai vinja mani pagodina,patika tava stàja super
3.ooo,laikam jàsàk skatiiities uz Shérijas audzétàjas pusi!!!! jo smuki garspalvainie+ ieskaitot pashu sheriju,tas tà...uz nàkotni...
nonàcu pie secinàjumiem:
1.Apsveicu visus ar ieguutajàm vietà :icon67:
2.he he he Ronija labà,ja man vajadzétu hendleru gribétu ,lai vinja mani pagodina,patika tava stàja super
3.ooo,laikam jàsàk skatiiities uz Shérijas audzétàjas pusi!!!! jo smuki garspalvainie+ ieskaitot pashu sheriju,tas tà...uz nàkotni...
Silkite- Estimable
Pa shiim abam dienam no Ti-Fio pavisam kopaa piedalijaas tieshi 10 chihuahuas +4 jorki, 4 šnauceri un 2 mopsiishi, kas zin varbut vel kads no vinjas berninijiem piedalijas :lol: es shodien audzetajai tada saku, ka daudz gan no jums te ir salasiijushies sunju un vinja atbild ''Viņiem ir ko rādīt :)''
Takaa Silkjiit, kad buusi latvijaa aizbrauc ciemos :lol: ja kaaadam interesee, vinjai driiz buus kuceeni :lol:
Takaa Silkjiit, kad buusi latvijaa aizbrauc ciemos :lol: ja kaaadam interesee, vinjai driiz buus kuceeni :lol:
Pēdējo reizi labojis Lily Svētdena Septembris 20, 2009 10:29 pm; labots 4 reizes
Lily, uz nàkotni plànoju otro chi un it kà noslieces ir vairàk uz garspalvaino..délj tà mekléju labus audzétàjus.un Lv jau nebuus shkjérslis braukt pakalj vieniigais ,lai kucéns labs un audzétava ar labu reputàciju ;) bet tas vél tikai uz nàkotni :!:
Silkite- Estimable
Ew Lily baigi labas bildes domaju ka es ar savu runashanu tev trauceju, bet bildes riktigi labas sanakshuas baigais malacis
ehh,bet kapec es neieliidu kada kadraa
ehh,bet kapec es neieliidu kada kadraa
nu tu jau neprasiji lai nofocheju :roll: vajadzeja LIIST kadraa
Māriņa rakstīja:nu bestā bija tā , kāds pagadījās eksperts. Mazuļu bestā bija normāls tiesnesis, kurš deva vietas arī mazo šķirņu suņukiem , bet junioru grupā, kurā bija Odrija , atkal pagadījās tas maza auguma onkulīts, kurš izvirzīja tikai lielo šķirņu suņus, mazos pat īpaši neskatoties.......bēdīgi
Otrajā dienā uzzināju, ka tam solīdajam tiesnesim, kas Sassaaa turējās pie muguras..., normālajā uzvalkā Bob Brampton pieder Anglijā garspalvaino Čivavu audzētava, tādēļ BESTā tika paņemti arī mazi un pūkaini citu šķirņu pārstāvji, bet īsspalvainos viņš diemžēl neredz. Bet tas otrs ar veco, izļurkāto uzvalku, kur bikses izskatās jau kā vecas treniņbikses un viņam vēl bija ausu pastiprinātāji, lai dzirdētu visus, vienkārši neredz mazos suņukus, lai gan otrajā dienā riktīgi spalvainos kādu tomēr izvēlējās.
Elfiņš abas dienas dabūja 1.vietu, arī salīdzināšanā. Tagad mums ir jau 5 LJU lapiņas, gandrīz jākārto divus Junioru čempionus... :lol:
Kitija rakstīja:Kā gāja shodien tiem kuri piedalījaas izstaadee???
Mums gāja labi, Dodžers izgāja lieliski, bet visu lieliskumu sabojāja "zobiņu parādīšana" ekspertam... Droši vien tāpēc arī dabujām godpilno otro vietu, labi vēl ka tā, mēdz arī Dodžers pirkstiņus pažļembāt :D Prieks par Odriju, pirmajā reizē pirmā vieta - kas var būt ideālāks :)
Pelenz- Prospect
- Number of posts : 56
Silkite rakstīja:
Silkiit, uzlikshu tev kakla siksnu uz izstaadishu :D
Bet vispaar, ir jau smukiem jaabuut abiem i sunjam - i hendleriitim :) Ujjjj, tas dod papildus bonusa punktus :) Man jau viena toja saimniece diica, lai palieku uz profesionaalo hendleru konkursu vakaraa, bet kaut kaa nebij noskanjojuma.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Silkiit, uzlikshu tev kakla siksnu uz izstaadishu :D
Bet vispaar, ir jau smukiem jaabuut abiem i sunjam - i hendleriitim :) Ujjjj, tas dod papildus bonusa punktus :) Man jau viena toja saimniece diica, lai palieku uz profesionaalo hendleru konkursu vakaraa, bet kaut kaa nebij noskanjojuma.[/quote]
es jau labpràt,bet man jau neviens godalgas nedos,kaut vai par skaistàm aciim Tà tik turpini,super :icon67:
Bet vispaar, ir jau smukiem jaabuut abiem i sunjam - i hendleriitim :) Ujjjj, tas dod papildus bonusa punktus :) Man jau viena toja saimniece diica, lai palieku uz profesionaalo hendleru konkursu vakaraa, bet kaut kaa nebij noskanjojuma.[/quote]
es jau labpràt,bet man jau neviens godalgas nedos,kaut vai par skaistàm aciim Tà tik turpini,super :icon67:
Silkite- Estimable
Lapa 5 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 13.-14.06. STARPTAUTISKA SUNU IZSTADE 2009
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE 11.06. un 12.06.
» Starptautiskā izstāde „Zooekspo’2008”, Rīga 15/16.11
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’09”
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’2011” 12. - 13. martā, Rīgā
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE 11.06. un 12.06.
» Starptautiskā izstāde „Zooekspo’2008”, Rīga 15/16.11
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’09”
» STARPTAUTISKĀ ŠĶIRNES SUŅU IZSTĀDE “LATVIJAS UZVARĒTĀJS ’2011” 12. - 13. martā, Rīgā
Lapa 5 no 7