LKA. 9. novembris "Rudens Favoriits 2008" Graudu iela 21
5 posters
Lapa 1 no 3
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
LKA. 9. novembris "Rudens Favoriits 2008" Graudu iela 21
Mees dosimies uz sho izstaadi
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Re: LKA. 9. novembris "Rudens Favoriits 2008" Graudu iela 21
Gribētos mums ar tikt, bet nezinu vai manai meitai noņems no kājas ģipsi......viņa parasti ved manas suņu princeses ringā. :x
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Gribētos mums ar tikt, bet nezinu vai manai meitai noņems no kājas ģipsi......viņa parasti ved manas suņu princeses ringā. :x
Gan jau nonjems, ja nee, pashai buus jaaiet:)
Ronija- Moderator
Njā cerēsim uz to labāko....... ja ne iesim ar Elīnu un viņas Fidgeraldu Filo :lol:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
njus ko meitenes, 9.novembris jau pavisam tuvu :) vai esat jau gatavas šai izstādeiRonija rakstīja:Mees dosimies uz sho izstaadi
:party:
Dream rakstīja:njus ko meitenes, 9.novembris jau pavisam tuvu :) vai esat jau gatavas šai izstādeiRonija rakstīja:Mees dosimies uz sho izstaadi
Man jau liekas, ka vairaak nee, nekaa jaa. Kad aaraa vinjai uzlieku izstaazhu siksninju, vinja nepamana, ka pie kaut kaa nepatiikama buutu jaapierod, maajaas gan breec kaa negudra:(( Nu gan jau atkal buus jaapakjer uz izbriinu:)
Ronija- Moderator
a tu siksninju uzliec maajaas un ... tad peec kaada laika ejiet laukaa :DRonija rakstīja:Dream rakstīja:njus ko meitenes, 9.novembris jau pavisam tuvu :) vai esat jau gatavas šai izstādeiRonija rakstīja:Mees dosimies uz sho izstaadi
Man jau liekas, ka vairaak nee, nekaa jaa. Kad aaraa vinjai uzlieku izstaazhu siksninju, vinja nepamana, ka pie kaut kaa nepatiikama buutu jaapierod, maajaas gan breec kaa negudra:(( Nu gan jau atkal buus jaapakjer uz izbriinu:)
Dream rakstīja:a tu siksninju uzliec maajaas un ... tad peec kaada laika ejiet laukaa :DRonija rakstīja:Dream rakstīja:njus ko meitenes, 9.novembris jau pavisam tuvu :) vai esat jau gatavas šai izstādeiRonija rakstīja:Mees dosimies uz sho izstaadi
Taa jau daram, bet vinja taa kaa ir jau sageerbta, tad nekas vairs neinteresee, kaa tikai aatraak tikt laukaa:)
Ronija- Moderator
hihi nu tad to ljauno siksninju uzliec pirms sagjeerbshanas kaadu laicinju :)Ronija rakstīja:Taa jau daram, bet vinja taa kaa ir jau sageerbta, tad nekas vairs neinteresee, kaa tikai aatraak tikt laukaa:)
Dream rakstīja:hihi nu tad to ljauno siksninju uzliec pirms sagjeerbshanas kaadu laicinju :)Ronija rakstīja:Taa jau daram, bet vinja taa kaa ir jau sageerbta, tad nekas vairs neinteresee, kaa tikai aatraak tikt laukaa:)
Man jau liekas, ka buus kaa ieprieksheejaa reizee - tik daudz sunju , tik daudz sunju, kaada tur siksninja:)) Par to nav jaauztraucaas:)
Ronija- Moderator
nu super, tad jau nav par ko satraukties vispaar ;)Ronija rakstīja:Man jau liekas, ka buus kaa ieprieksheejaa reizee - tik daudz sunju , tik daudz sunju, kaada tur siksninja:)) Par to nav jaauztraucaas:)
a manai mazajai ir taa ... tik daud sunju, tik daudz trokshnju, es viena pati nabadziite uz placha ... shausmas un tieshaam viena pate, bez saviem miiljajiem .... HELP ... glaabiet mani :angle2:
Ha, izklausās jautri...bet zini, man šķiet, ka ūpīšam būs tā...tik daudz suņu...tik daudz skatītāju...nē, es nekur tālāk nevaru iet, kamēr nebūšu visus kārtīgi nopētījis...un tam vajag vismaz pusstundu... HELP...nevelciet tak mani nekur prom...es tagad nevaruDream rakstīja:nu super, tad jau nav par ko satraukties vispaar ;)Ronija rakstīja:Man jau liekas, ka buus kaa ieprieksheejaa reizee - tik daudz sunju , tik daudz sunju, kaada tur siksninja:)) Par to nav jaauztraucaas:)
a manai mazajai ir taa ... tik daud sunju, tik daudz trokshnju, es viena pati nabadziite uz placha ... shausmas un tieshaam viena pate, bez saviem miiljajiem .... HELP ... glaabiet mani :angle2:
Nu mums bij veel trakaak, siikaa satika taadu pashu traku radiijumu, un kameer es noveersos no vinjas, njeema abi un sakaavaas, veesture, protams, klusee, kursh saaka, bet nu, iekshaas dabuuja abi:) Nezinu, varbuut konkurentus meegjina taa novaakt no celja:))
Ronija- Moderator
hihi nu ja vinjam tam lielajam procesam vajag stundu, tad tas noziimee, ka tev uz izstaadi jau jaaierodas ~ 2 stundas ieprieksh ;)lilucis rakstīja:Ha, izklausās jautri...bet zini, man šķiet, ka ūpīšam būs tā...tik daudz suņu...tik daudz skatītāju...nē, es nekur tālāk nevaru iet, kamēr nebūšu visus kārtīgi nopētījis...un tam vajag vismaz pusstundu... HELP...nevelciet tak mani nekur prom...es tagad nevaru
Cīņā par kroni visi līdzekļi labi :angle2:
aga, kaut visu nakti veerts negulētlilucis rakstīja:Cīņā par kroni visi līdzekļi labi :angle2:
Dream rakstīja:hihi nu ja vinjam tam lielajam procesam vajag stundu, tad tas noziimee, ka tev uz izstaadi jau jaaierodas ~ 2 stundas ieprieksh ;)lilucis rakstīja:Ha, izklausās jautri...bet zini, man šķiet, ka ūpīšam būs tā...tik daudz suņu...tik daudz skatītāju...nē, es nekur tālāk nevaru iet, kamēr nebūšu visus kārtīgi nopētījis...un tam vajag vismaz pusstundu... HELP...nevelciet tak mani nekur prom...es tagad nevaru
Khi khi khi - un tad, kad buus jaaiet ringaa, buus jau dikti saguris
Ronija- Moderator
Jā, bet 2 stundas iepriekš tak var vēl nebūt visi tie skatītāji, un no tā skatu punkta(ringa) točna nebūs redzēti Vispār, es domāju, moška lielo mammu palūgt, to zvēru pirmajās reizēs ringā savaldīt :oops:Dream rakstīja:hihi nu ja vinjam tam lielajam procesam vajag stundu, tad tas noziimee, ka tev uz izstaadi jau jaaierodas ~ 2 stundas ieprieksh ;)lilucis rakstīja:Ha, izklausās jautri...bet zini, man šķiet, ka ūpīšam būs tā...tik daudz suņu...tik daudz skatītāju...nē, es nekur tālāk nevaru iet, kamēr nebūšu visus kārtīgi nopētījis...un tam vajag vismaz pusstundu... HELP...nevelciet tak mani nekur prom...es tagad nevaru
njaaaa... nu taa jau ir ar tiem puishiem ... saakumaa bailiigi, tad baigi varoniigie vechi un peec tam vienaldziigi pret tevi :lol:lilucis rakstīja:Jā, bet 2 stundas iepriekš tak var vēl nebūt visi tie skatītāji, un no tā skatu punkta(ringa) točna nebūs redzēti Vispār, es domāju, moška lielo mammu palūgt, to zvēru pirmajās reizēs ringā savaldīt :oops:
:lol: :lol: :lol: ko lai dara - vecis paliek vecis :scratch:
Ronija, lielum lieli sveicieni LV čempiona kandidātei ar CAC saņemšanu un hendlerei ar veiksmīgo izstādīšanos :jump2: :jump2: :jump2:
Jā jā jā, vēlreiz un vēlreiz urrā urrā urrā... :party:
Paaaaaaaaaaldies:))) Paaaaaldies:)))) Esmu lepna par savu meitinju:)) Tik noveerteejumu no vaacu ekspertes gan nemaaku izlasiit:D Tik saprotu, ka visur gut :D
Ronija- Moderator
Nu jā es jau ar to vācu valodu esmu piemirsusi, citādi varētu palīdzēt ar iztulkošanu...nu ja nu vienīgi vārdnīcu ņemot palīgā varu :lol:Ronija rakstīja:Paaaaaaaaaaldies:))) Paaaaaldies:)))) Esmu lepna par savu meitinju:)) Tik noveerteejumu no vaacu ekspertes gan nemaaku izlasiit:D Tik saprotu, ka visur gut :D
Un ir ir tava meitiņa vis vis vislabākā... un tiiiiiiiik smalkiņa un smukiņaRonija rakstīja:Paaaaaaaaaaldies:))) Paaaaaldies:)))) Esmu lepna par savu meitinju:)) Tik noveerteejumu no vaacu ekspertes gan nemaaku izlasiit:D Tik saprotu, ka visur gut :D
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» LKA. 21. decembris "Ziemassveetku Favoriits 2008" - Sporta maneezhaa
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
» Kluba "Sirius" izstāde ar CAC titula piešķiršanu 18.04.2010.
» LKA. 25. janvāris "Grand Imperial 2009"
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
Lapa 1 no 3