Svari,kuros nosvērt mazos suņukus.
+5
Eliina
Silkite
sirsninja
Ronija
Ruby
9 posters
Lapa 1 no 1
Svari,kuros nosvērt mazos suņukus.
Kaa nosveriet savus miiluljus? Vai sveraties kad tikai pie vetaarsta,vai arii maajas apstaakjlos esat atradushi kaadu risinaajumu? Kaadu?
Es te izmisiigi censhos nosveert Lurdesu - nu nekaadiigi nesanaak :( Vieni virtuves svarinji ir liidz 5 kg - taadi ar bljodinju iekhsaa,kad seedinu Lurdesu - bljoda pa gaisu un nekaa! Otri virtuves svarinji ir taadi liidz 3 kg elektroniskie un dikti juutiigi,tur jaabuut kaut kam nekustiigam,kad uzlieku Pepiju(vinjai gan patiik sveerties jebkaados apstaakljos) tad cipari lec no 1,4 liidz 1,7 - ej nu uzmini cik tur iisti ir. Nu un Lurdesu nav iespeejams nosveert! Negribeetos tik deelj sveershanaas pie Veta braukt :( bet laiks mums attaarpoties un bez svara nezinu kaadu devu dot
:scratch: Ir kaadi risinaajumi?
Es te izmisiigi censhos nosveert Lurdesu - nu nekaadiigi nesanaak :( Vieni virtuves svarinji ir liidz 5 kg - taadi ar bljodinju iekhsaa,kad seedinu Lurdesu - bljoda pa gaisu un nekaa! Otri virtuves svarinji ir taadi liidz 3 kg elektroniskie un dikti juutiigi,tur jaabuut kaut kam nekustiigam,kad uzlieku Pepiju(vinjai gan patiik sveerties jebkaados apstaakljos) tad cipari lec no 1,4 liidz 1,7 - ej nu uzmini cik tur iisti ir. Nu un Lurdesu nav iespeejams nosveert! Negribeetos tik deelj sveershanaas pie Veta braukt :( bet laiks mums attaarpoties un bez svara nezinu kaadu devu dot
:scratch: Ir kaadi risinaajumi?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Re: Svari,kuros nosvērt mazos suņukus.
Es Vikiju arii virtuves svaros sveru, bet vinja no baileem taa saspringst, ka pat neelpo, un varam preciizi nosveerties:) Vieniigi esmu jau piekjeerusi, ka svari par 100 gramiem vairaak raada:) Vienu briidi veta lielie svari uz mums nereagjeeja
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Mums laikam pie veta specīli jaaiet,lai nosveertos :D
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
mans vets sver siikos sunjus ar bérnu elektriskajiem svariem(uz lielajiem svariem nemaz nav vérts kàpt ar desai :oops: nu vieniigais es viereiz uzkàpu zinjàres péc ) parasti desa nekustàs kad vinju sver mieriigs tàds. màjàs ir elektroniskie(liidz 3kg) ,bet kaut kà nav bijusi vajadziiba svért,jo tà kà biezhi esam bijushi pie veta tad obligàti tiekam nosverti,pirms ko dara ar vinju
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Bija man doma vienu briidi iegaadaaties beebiishu svarus,kas sver liidz 10-15 kg :D bet nu maksaa jau ar vinji nu taa padaudz un iipashi taa vajadziiba jau nav tik liela.
Meegjinaaju shodien visaadi un kaut kaa jau tomeer nosveeraamies, ieliku Lurdesu grozaa un uzliku ljoti uzmaniigi un leenaam uz tiem parastajiem virtuves svarinjiem :) Protams groza bija jaasamet siera shkjeeles,bet nu galvenais jau ka aptuveni dabuujaam to svaru kopaa :D
Ai mees gan pie Veta uz lielajiem svariem Pepiju sveeraam kad vinja bija arii nieka 600 grami :D Nu laikam man vajadzees tad pagaadaat uzreiz taadus - var gan lielos gan mazos nosveert!!!
Meegjinaaju shodien visaadi un kaut kaa jau tomeer nosveeraamies, ieliku Lurdesu grozaa un uzliku ljoti uzmaniigi un leenaam uz tiem parastajiem virtuves svarinjiem :) Protams groza bija jaasamet siera shkjeeles,bet nu galvenais jau ka aptuveni dabuujaam to svaru kopaa :D
Ai mees gan pie Veta uz lielajiem svariem Pepiju sveeraam kad vinja bija arii nieka 600 grami :D Nu laikam man vajadzees tad pagaadaat uzreiz taadus - var gan lielos gan mazos nosveert!!!
Ruby- Estimable
Mēs Elfiņu nosvērām Zooveikalā svaros, kuros izsver Sauso barību no lielajiem maisiem.
laba ideja tikai jasanemas dorosme pajauttat pardeveejais vai drikstetu nosver suni
Ha ha a, Mazais - labs variants:)
Ronija- Moderator
savējo svēru virtuves svaros.. nevarētu teikt, ka viņai patika, bet sēdēja mierīgi :)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Eliin - noteikti ka ir veikalos kuros paardot virtuves preces - pie elektronikas. Tikai iznjem aaraa no kastiites un papeeti cik vinji lieli,jo pavisam mazie kas sver liidz 3 kg meedz buutu taadi kaa plauksta - nu par mazu lai kaartiigi nosveertu. Bet ir taadi kaa graamata,tad tie ir ok.
Mazais - super ka taa var nosveerties! Zheel es nezinu nevienu veikalu kur paardotu sveramu sunju bariibu. Nu paartikas veikalaa arii negribaas iet,veel bija doma par pastu kur pakas sver - ujjj tie svari gan dikti preciizi :;D: :;D: luudzu nosveriet man sho kastiiti(kura kustaas un rej) cik man piemeeram maksaatu shaads suutiijums uz Latviju??? :;D:
Mazais - super ka taa var nosveerties! Zheel es nezinu nevienu veikalu kur paardotu sveramu sunju bariibu. Nu paartikas veikalaa arii negribaas iet,veel bija doma par pastu kur pakas sver - ujjj tie svari gan dikti preciizi :;D: :;D: luudzu nosveriet man sho kastiiti(kura kustaas un rej) cik man piemeeram maksaatu shaads suutiijums uz Latviju??? :;D:
Ruby- Estimable
Ruby- es parsmeejos par to tavu suutijumu uz LV tev nu gan labas idejas
:DDDDDDDDDD Ruby, man liekas tu dabuutu pamatiigu moraali noklausiities par rejosho suutiijumu :D
Ronija- Moderator
:;D: :;D: un tad kad es pateiktu patieso iemeslu kaapeec es to suni tai kastee liku (taapeec ka jaadod taarpu zaales) tad gan es domaaju ka vinji izsauktu man aatro paliidziibu!!!!
Ruby- Estimable
labàs tev gan idejas man liekas ka pasta darbiniekam trakonams buus garentéts,redzot shàdas lietas :scratch:
Silkite- Estimable
Aha, veelams ar trako kreklu :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Aha, veelams ar trako kreklu :D
trako kreklu es piesakos noadiit,kà nekà man labi padodàs péc spec pasuutiijuma arii sunjiem trako nama kreklinjus-jacinjas varu noadiit
Silkite- Estimable
Ir tachu parastie svari, kur juus pashas sveraties, tur arii snifu sveru.
bet uz parastajiem svariem, ja tie nav elektroniskie neva preciizi svaru uzzinat :|
Parastos arii meegjinaajaam. Man liekas ka tur taa kjluuda ir stipri lielaaka,bet nezinu cik. Mazajiem 3 kg svariem kljuuda ir 1 gr,tad tiem beebiishu savriem liidz 6 kg kljuuda ir 10-20 gr,tad tiem kas liidz 15 kg kljuuda ir 50 gr. Tad es padomaaju ka lielajiem cilveeku svariem kas meedz buut liidz 120-150 kg taa kljuuda vareetu buut uz 500 gr. Un ir baigaa starpiiba jo taarpu liimi ir jaadod uz 1 kg 1 ml,tad ja 1,5 kg - 1,5 ml u.t.t Negribu paardozeet un negribu arii par maz iedot!
Bet nu paariesim uz tableteem,jo vakar un shodien atkal bija taarpu liimes "lietus" - Pepija vinju taa izsmidzina pa visu istabu :sad3: Riitaa jau laiciigi lietussargs jaavelk aaraa!!!
Bet nu paariesim uz tableteem,jo vakar un shodien atkal bija taarpu liimes "lietus" - Pepija vinju taa izsmidzina pa visu istabu :sad3: Riitaa jau laiciigi lietussargs jaavelk aaraa!!!
Ruby- Estimable
Citi sveras uzkāpjot uz svariem ar suni un pēctam bez un tad sarēķinot starpību... Hmm, tada gadijumā Lily ir 1,9 kg. (man elektroniskie svari)
Pie veta svērāmies un lielajiem svariem (āgenskalna klīnikā) -1,9kg
Sveru vienu pašu uz elektroniskajiem svariem- 2 kg.
Sveru uz antikvāriem suņu svariņiem- 2,4 kg
bet cik tad ir īstenībā? :D
Pie veta svērāmies un lielajiem svariem (āgenskalna klīnikā) -1,9kg
Sveru vienu pašu uz elektroniskajiem svariem- 2 kg.
Sveru uz antikvāriem suņu svariņiem- 2,4 kg
bet cik tad ir īstenībā? :D
mes izmeginajam sversanos zooveikala uz svariem. bet nu jau man maajs pashai svari nopikru pa 6ls un sver lidz 5kg
Lapa 1 no 1