Peldēt iet piespiesti vai brīvprātīgi.?
+7
Sanita
sirsninja
Silkite
Sabinella
Ruby
Eliina
sassaa
11 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Peldēt iet piespiesti vai brīvprātīgi.?
Tiek lietota :) tikai tagad jāaudzē muskulīši! Brīžiem jau viņš piemirst un ceļ gaisā, bet tad ir komanda "kāja" :)
Ārdoties protams uz visām 4 bez pproblēmām drasē, arī lēni ejot, bet dazhreiz tipinot piemirst! Domāju,ka mums biezhaak jaapeld, jo tad jau arii kaaja jaaizmanto!
Ārdoties protams uz visām 4 bez pproblēmām drasē, arī lēni ejot, bet dazhreiz tipinot piemirst! Domāju,ka mums biezhaak jaapeld, jo tad jau arii kaaja jaaizmanto!
Nu malaciishi :)
Jaa peldeeshana arii tos muskuliishus visslabaak uzaudzees. Juus jau varat iegaadaaties sunjuglaabshanas vesti un maajaas siltaa uudentinjaa maajaas peldeeties. Pie taas vestes ir rokturis kur tu vinju vari tureet, nu sanaak ka vinsh uz vietas peld, bet taa ir taada super laba nodarbiiba tieshi tiem muskuliishiem.
Man bija ar taada doma, bet mums vannas nav pagaidaam!
Jaa peldeeshana arii tos muskuliishus visslabaak uzaudzees. Juus jau varat iegaadaaties sunjuglaabshanas vesti un maajaas siltaa uudentinjaa maajaas peldeeties. Pie taas vestes ir rokturis kur tu vinju vari tureet, nu sanaak ka vinsh uz vietas peld, bet taa ir taada super laba nodarbiiba tieshi tiem muskuliishiem.
Man bija ar taada doma, bet mums vannas nav pagaidaam!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Man ir duša ar vanniņu apakšā, dažas reizes esam mēģinājuši tur peldēt, es viņu turu, bet diezgan neērti.
Manas meitenes nebija jāspiež peldēt. Pece jau vairākus mēnešus atpakaļ atklāja sezonu, lecot pēc pīlītēm, Bet Kņopene nesen atpakaļ ieleca pēc kociņa. Jāsaka, ka viņas nebija gaidījušas, ka kājiņas iegrims
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2