Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

R.I.P Michael Jackson

4 posters

Go down

R.I.P Michael Jackson Empty R.I.P Michael Jackson

Post  Admin Sestdiena Jūnijs 27, 2009 12:36 am

Ceturtdien no sirdslēkmes miris par popmūzikas karali dēvētais mūziķis Maikls Džeksons, ziņo «NBC News».

Neatliekamās medicīniskās palīdzības apkalpe apgalvo: ierodoties Džeksona mājās, viņi konstatējuši, ka mūziķis ir bez samaņas, turklāt neelpo. Pēc pirmās palīdzības sniegšanas nogādājuši viņu uz 12 minūšu brauciena attālumā esošo Losandželosas UCLA medicīnas centru, kur tika konstatēta 50 gadu vecā dziedātāja nāve. Par nāves iemeslu tika minēta sirdslēkme smagā formā, taču precīzs nāves iemesls tiks noteikts pēc sekcijas veikšanas.

Ziņu aģentūra «LETA» ziņo: kā pavēstīja ģimenes jurists Braiens Oksmens, Džeksons lietojis recepšu medikamentus, cenšoties atgūt formu pirms nākamajā mēnesī paredzētā atgriešanās koncerta Londonā. Gatavojoties koncertiem, viņš guvis vairākas traumas, kas licis viņam ķerties pie medikamentiem, lai arī visas savas 40 gadu ilgās karjeras laikā Džeksons cīnījies ar atkarību no recepšu medikamentiem.

Oksmens raidorganizācijai «CNN» paziņoja, ka viņam bijušas bažas par Džeksona pieķeršanos medikamentiem un daži viņa pavadoņi esot bijuši «piegādātāji». Oksmens Džeksona nāvi salīdzināja ar bijušās «Playboy» modeles Annas Nikolas Smitas nāvi no nejaušas zāļu pārdozēšanas 2007. gadā.

«Maikla lietoto zāļu dēļ rezultāts nav kaut kas negaidīts,» paziņoja Oksmens. «Viņu pavadošie cilvēki bija piegādātāji. Ja jūs domājat, ka Annas Nikolas Smitas lietā bija pārmērības, tad tas nav nekas salīdzinājumā ar to, ko mēs esam redzējuši Maikla Džeksona dzīvē. Es nezinu, cik daudz medikamentu viņš lietoja, taču līdz ģimenei nonākušās ziņas liecināja, ka ļoti daudz.»

Savukārt Džeksona bijušais publicists Maikls Levins paziņoja, ka viņu popmūzikas karaļa nāves nepārsteidz: «Man jāatzīstas, ka šīs dienas traģiskās ziņas mani nepārsteidz,» aģentūrai «AFP» nosūtītā e-pasta vēstulē norāda Levins. «Maikls ir gadiem ilgi bijis neiespējami grūtās un bieži vien pašiznīcinošās turnejās. Viņa talants nav apšaubāms, taču ir neapšaubāms arī viņa diskomforts ar pasaules normām. Cilvēks vienkārši nevar izturēt tādu ilgstoša stresa līmeni.»

«showbizspy.com» vēsta, ka Madonna, uzzinot bēdu vēsti, esot emocionāli sagrauta un paziņojusi: «Es nevaru beigt raudāt par šo bēdīgo vēsti. Es vienmēr esmu apbrīnojusi Maiklu Džeksonu. Viņš bija viens no pasaules varenajiem — viņa mūzika dzīvos mūžīgi. Mana sirds ir pie viņa trim bērniem un pārējiem ģimenes locekļiem. Lai Dievs svētī...»

3. jūlijā ar koncertu Londonā bija paredzēts sākt Maikla Džeksona vispasaules atgriešanās turneju, kas ilgtu līdz nākamā gada martam. Pēdējos divus mēnešus dziedātājs aktīvi nodarbojās ar šova izstrādi. Lai arī pēdējo gadu laikā radās šaubas par popmūzikas karaļa veselības stāvokli, viņa producenti apgalvo, ka šogad martā Maiklam tika veikta veselības pārbaude, kuras rezultātā viņam tika ļauts gatavoties vērienīgajai vispasaules turnejai.

Visā Maikla Džeksona muzikālās karjeras laikā pārdots aptuveni 750 miljoni viņa ierakstu, kuriem pievienojot 13 «Grammy» balvas, viņš ir viens no visu laiku veiksmīgākajiem izklaides industrijas pārstāvjiem.

Pēc tam kad 2005. gadā Džeksons tika attaisnots apsūdzībās par uzmākšanos nepilngadīgajiem, dziedātājs noslēdzās no ārpasaules, izvēloties nošķirtību.
Info no apollo.
Kāda ir jūsu reakcija par šo smago notikumu? :(
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Number of posts : 117
Dzīvesvieta : LV

https://c-rtt.latvianforum.net

Atpakaļ uz augšu Go down

R.I.P Michael Jackson Empty Re: R.I.P Michael Jackson

Post  Eliina Sestdiena Jūnijs 27, 2009 12:39 am

Ja so te arii sodien uzzinaju, man nekadas reakcijas, nebiju vina fane, bet nu traki :| lai vai ka zel jau ir!
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874
Dzīvesvieta : Rīga

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Sestdiena Jūnijs 27, 2009 12:52 am

Vakarnakt kaiminjiene mani uzceela 2.00 naktii, es tad uzceelu viiru un veel mammu un veel paaris kaiminjus - taa nu mees visi seedeejaam pie televiizora naktii un sekojaam liidzi jaunaakajaam zinjaam!

Mana pirmaa reakcija bija - atkal kaarteejaas baumas - nu taa tak nevar buut.....

Rest in Peace....
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Admin Sestdiena Jūnijs 27, 2009 12:56 am

Es jau ar nēesmu nekāda dižā fane, bet tik un tā. Cilvēks ta viņš bija. Tas dēvējamais "King of Pop". Vieglas smiltis viņam.
Bērni viņam bija?
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Sestdiena Jūnijs 27, 2009 1:11 am

Jaa jaa beerni ir, cik man zinaams tad triis (divi puikas un meitene).

Es domaaju ka vinja muuzika katram no mums saistaas ar kaadaam atminjaam - jaukaam vai ne tik jaukaam bet taas melodijas katram zemapzinjaa iekshaa skan. Vinju zinaaja gan liels gan mazs :) Fans vai ne fans - bet darbs ko vinsh ieguuldijis savaa jomaa ir kas neaptverams - legjenda ne cilveeks!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Admin Sestdiena Jūnijs 27, 2009 1:12 am

Lai arī Džeksons ir miris, mūzika būs mūžīga.
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  sirsninja Sestdiena Jūnijs 27, 2009 11:03 am

Viņa dejotprasme bija fantastiska :paartyy:
sirsninja