Slavenie Čihi un Toji
+5
sirsninja
Ruby
Silkite
Lindita
Admin
9 posters
Lapa 1 no 1
Slavenie Čihi un Toji
Šeit tēma par publikai pazīstamiem čihiem un tojiem. Kurš gan nepazīst Parisu Hiltoni un Tinkerbelu!? Varbūt kāds zin vēl kādu slavenu būtni ar dekoratīvo sunīti padusē?!
Re: Slavenie Čihi un Toji
nu varbut paduse nestaiga,bet francu prezidentam Sarkozy ir viens chi :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Madonna un Hillary Duff, ( abaam Chi-Chiquita). Latvieshu Ella ar Chi. Arii Marilyn Monroe ar savu ChooChoo. Osbourne un Hogan famiilijas ar saviem daudzajiem Chi.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Šerija Aziza Singer (Zuze)-Maijas Silovas sunītis (čivava) ;)
Agitas (Latvijas princeses) Funjtiks
Agitas (Latvijas princeses) Funjtiks
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
To Agitas Fuņķiku redzēju "Astē"... dikti komisks un mīļš :) :D
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
https://www.youtube.com/watch?v=9rH9rGgZaB8&NR=1 Parisas "paris" suniisi :shock: :shock: :shock: :shock:
Viņai esot 17Eliina rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=9rH9rGgZaB8&NR=1 Parisas "paris" suniisi :shock: :shock: :shock: :shock:
Tagad ganjau ka vairaak :D Vinju tachu iesuudzeeja tiesaa ka sunji maajaas pashi vairojas un taa no 8 savairojaas 17 o
Lily rakstīja:Tagad ganjau ka vairaak :D Vinju tachu iesuudzeeja tiesaa ka sunji maajaas pashi vairojas un taa no 8 savairojaas 17 o
tas ir par traku. es kaut kur lasiju ka vina mainija sunus tiklidz tas saka svert vairak par 1kg, jo vinai samgi staipit liidzi.
Eliina rakstīja:Lily rakstīja:Tagad ganjau ka vairaak :D Vinju tachu iesuudzeeja tiesaa ka sunji maajaas pashi vairojas un taa no 8 savairojaas 17 o
tas ir par traku. es kaut kur lasiju ka vina mainija sunus tiklidz tas saka svert vairak par 1kg, jo vinai samgi staipit liidzi.
kaa saprast ''mainija'' ?
es veel zinu taadu atgadiijumu ka viņa vienreiz aizbrauca pie vecaakiem un atbraucot mājas redzējusi ka suņu nav zvaniijusi policijai, saceelusi baigo brēku un tad izrādās ka viņa suņus aizmirsusi pie vecākiem. :D
\Lily rakstīja:Eliina rakstīja:Lily rakstīja:Tagad ganjau ka vairaak :D Vinju tachu iesuudzeeja tiesaa ka sunji maajaas pashi vairojas un taa no 8 savairojaas 17 o
kaa saprast ''mainija'' ?
es veel zinu taadu atgadiijumu ka viņa vienreiz aizbrauca pie vecaakiem un atbraucot mājas redzējusi ka suņu nav zvaniijusi policijai, saceelusi baigo brēku un tad izrādās ka viņa suņus aizmirsusi pie vecākiem. :D
pirka jaunu!
Nuu... man liekas ka tas vairs nav normali ka wini dabiga veida sak vairoties utt. ka vini ir tik daudz!!!
Pukjiitis- Newbie
- Number of posts : 9
Lapa 1 no 1