Yorkshire terrier - AIKS
5 posters
Lapa 1 no 1
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Re: Yorkshire terrier - AIKS
man patiik slapjais Aiks
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
:lol: pie taas mazgaashanaas nodarbes vinsh ir taa pieradis, Yorkus taksh jaamazgaa katru nedeelju - uhhhh ir ar ko nodarboties :lol:
Ruby- Estimable
man drausmiigi patiik slapji jorki atgàdina uudens zhurkas(joks)
Silkite- Estimable
ha tad tev vajag vismaz naakosho garspalvaino chihu njemt ar taadaam garaakaam ausu spalvaam - arii meedz izskatiities kaa slapjas zhurkas :lol:
Samekleeshu kur Pepiite peec vannas kaa zhurka :lol:
Samekleeshu kur Pepiite peec vannas kaa zhurka :lol:
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja::lol: pie taas mazgaashanaas nodarbes vinsh ir taa pieradis, Yorkus taksh jaamazgaa katru nedeelju - uhhhh ir ar ko nodarboties :lol:
es zinu ļooti daudz cilveekus un audzētājus kas savus yorkus mazgaa 2x gadaa vai tikai tad kad sasmerejas un viss ir ok ;) Es tikai kad braucu ciemos pie vienas audētājas vienmēr viņai yorku izķemmēju, tā viņa nekad viņu nekjemmee. Es vel nezinu nevienu cilvēku kas katru nedēļu mazgātu savu suni :D man draudzenei yorks un viņa arī mazgā apmēram ik pēc diviem mēnešiem un man jau tas liekas diezgan bieži.... :roll:
iespéjams ka nàkoshais arii buus garspavainais,vinji ir tik dieviigi muusu draudzene garspalvainà chi aizbrauca(pàrvàcàs :( ),tagad katru dienu desa nesaprot kur shii ir,jo dziivoja pirmajà(0 stàvà) un vinjiem ir terase.tagad katru dienu vinjsh jaapchurà kruumu kas ir apkàrt terasei,bet atbildi tà arii nesanjem
Silkite- Estimable
OOOOOOOOOOOOO, Kas Aikim par ancuku :)) Nu iists viira labaakais draugs :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
jà,bet ne tik driiz :roll: diez vai ap sho gadu sanàks.....tad jau redzésLily rakstīja:Silkjiit- tev buus velviens chi???! :jumping: :love2:
Silkite- Estimable
Aikiits tiek mazgaats teoreetiski katru nedeelju, droshi vien kad taads aiznjemtaaks periods tad bishku retaak. Un arii atkariigs kaadaa garumaa ir vinja spalva, nu kaads griezums. Jo yorkiem jau nav spalva - vinjiem ir mati taapat kaa cilveekiem, taapeec jau yorki taa nespalvojaas un vinju kopshana ir tik intensiiva. Tur jaabuut gatavam uz biezhu kjemeeshanu,mazgaashanu u.t.t. Kur nu veel ja izstaadees piedalaas..... rullishi un speciaalaas kjemmes... tad tur ir vairaak to atribuutu kaa mees meitenes/sievietes savos matos liekam :lol:
Tie speciaalie shampuuni jau ir taadi ar kuriem biezhi var mazgaat,plus visi kodicionieri,maskas u.t.t. - bet taas cenas ir vienkaarshi nepaarspeejamas!!!
Nu ja es vareetu tad es Pepiju ziemaa arii biezhaak kaa vienreiz meenesii mazgaatu, bet negribu vinjai sabojaat aadu, tapeec to nedaru. Bet ja atradiishu piemeerotu shampuunu tad noteikti to dariishu. Yorku shampuuni te nedereetu, jo vinjiem ir tie mati nevis spalva kaa Chihiem.
Taadi nu ir tie Yorki - bantiishsunji :lol:
Tie speciaalie shampuuni jau ir taadi ar kuriem biezhi var mazgaat,plus visi kodicionieri,maskas u.t.t. - bet taas cenas ir vienkaarshi nepaarspeejamas!!!
Nu ja es vareetu tad es Pepiju ziemaa arii biezhaak kaa vienreiz meenesii mazgaatu, bet negribu vinjai sabojaat aadu, tapeec to nedaru. Bet ja atradiishu piemeerotu shampuunu tad noteikti to dariishu. Yorku shampuuni te nedereetu, jo vinjiem ir tie mati nevis spalva kaa Chihiem.
Taadi nu ir tie Yorki - bantiishsunji :lol:
Ruby- Estimable
Ruby,vél tu aizmirsi piebilst ka jorki der cilvékiem (kuriem ir alergjija pret spalvàm). :D
Silkite- Estimable
...tapēc es gribēju yorku jo man kādreiz bija alerģija :roll: Tagad tikai no kaķiem alerģija :) es vispar nespeju savu dzivi iedomāties bez šiem jaukajiem suniishiem :shock: , tas ir ļoti ļoti kaitinoši un stulbi ja ir alerģija.
Jaa man arii no kakjiem ir alergjija bet ne uzreiz, paraadaas apmeeram 6-8 stundu laikaa, ne aatraak. Taatad ja es ar kakji esmu kopaa mazu briitinju,tad mani tas neietekmee. Bet esmu tikusi galaa ar vairaakaam savaam alergjijaam, taa kaa domaaju ka kajku alergjija vareetu buut viena no taam :lol:
Braaleenam ir taads speciaals kakjis no kura nav alergjijas, bet es nezinu kas taa pa shkjirni, bet zinu ka vinsh ir puspliks :lol: un arii daargs!
Braaleenam ir taads speciaals kakjis no kura nav alergjijas, bet es nezinu kas taa pa shkjirni, bet zinu ka vinsh ir puspliks :lol: un arii daargs!
Ruby- Estimable
pusplikie un plikie kaķi man patiik
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
Lapa 1 no 1