AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+12
ajame
Dream
Sabinella
sassaa
Silkite
Lily
Ronija
Māriņa
Michely
Buciitis
Eliina
Ruby
16 posters
Lapa 26 no 40
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
626. jà,zhandarmu
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
628. kapec diviem tik forsiem raidjiumiem jabut vienlaiciigi vismaz reklamas sogad viniem nav viena laika
630. nu nekko neteica,bija pàrsteigts un sméjàs. pastàstiishu kà notika:bijàm ciemos pie viira màsas un vinjas viirs ir zhandarms.visi zhandarmi dziivo kazarmàs(kopiigàs màjàs vai dziivokljos ar gjimeném).biju izgàjusi piipét àrà ar desu un pàréjiem. nàca garàm zhandarms(devàs uz darbu )Desu panjému rokàs,jo vinjsh neciesh vinja(zhandarmu) uniformas un lai nesàktu riet virsu,kà parasti tas gadàs.Bet shis nàk tik klàt un grib glaudiit.nu un paglaudiija :oops: Desa neréja,bet mirklii izshlàca struuklaku virsu(nedaudz man arii tika).pirmajà momentà bijàm visi mémi :shock: un tik tad sapratàm ka shim ticis tà kàrtiigi uz biksém un nedaudz uz vestes.nu nàcàs atgiezsties dziivokli un nomainiit bikses.dzheks bija liiks aiz smiekliem,pirmo reizi vinju bij apchuràjis chi nesen satikàm vinju,bet vairs nelien glaudiit,bet baida ka tagad ir vinju kàrta apchuràt desu :respect: paldies dievam,desa vairs tàdu briinumus nav darijis vairs un ceru,ka vairs arii nedariis :Icon78:
Pēdējo reizi labojis Silkite Pirmdiena Septembris 07, 2009 10:48 am; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
631. , es ir liiks no smiekliem :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
632. hahahaha aakk Desa :DDDD Tiešām jautri, nezinaaju, ka suns taa var izdariities :DD
633. redz Lily ,var gan to izdariit,tik suns jàpanjem pareizà poziicijà uz rokàm,lai pakalj kàjas nokaràjàs un lai buutu melnàdains zhandarms,pret baltajiem vinjsh ir nedaudz laipnàks :D
P.S.nu Ronija,tev vakaru vismaz uzjautrinàju
P.S.nu Ronija,tev vakaru vismaz uzjautrinàju
Silkite- Estimable
634. OOOOOOO, jaa, Silkiit:) Es atceros, kaa pirmajaa skolas nodarbiibaa Vikijai bailes atskreeja, kad trenneriite pienaaca klaaat, shi saaka spiiteeties i trenneriitei rokas piechuraaja :D
Ronija- Moderator
636. nee nav viss, vienkaarshi toreiz vinju pakjeera uz izbriinu, un vinja izdariija to pashu :)
Ronija- Moderator
638. A man Sherija biezhi no priekiem apčurājas, kādas dažas pilītes :D Piemeram kad es atnaku no skolas tad zinu, ka nevar uzreiz njemt rokaas, varbut vel izdomas pachuraat :DDD Zinu, ka arii Odrijai bija tapat :D Sassaa- Odrija vairs nechuraa no prieka?
639. més ieprieksh bijàm tik apchuràjushi un apkakàjushi vetam galdu,bet tas bija sen(kad siiks bija)nekad nebija ienàcis pràtà ka shis njems un struuklaku laidiis pa taisno uz cilvéku :oops: més vél tagad ik pa reizei gjimenes saietos smejamies,ka mums pieder chi kas apchurà zhandarmus(pagaidàm vél tik vienu,bet ar to arii pietiek) :D
Silkite- Estimable
640. ha labi ka Desu nearesteeja, ak jaa vinsh tak nepilngadiigs veel :lol: taa ka tas prieks tiktu tev Sikiit :lol:
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
641.Jēeeee riktīgi jautri palika izlasot Desa varoņdarbus:)))) Superpuika!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
642. Bàc,es slima :icon103: buus vien jàbrauc uz aptieku :shock:
Silkite- Estimable
644. ārprāts, stulbā pirmdiena, pat klienti šodien kaut kādi dīvaini........ :Icon30: :icon70:
Māriņa- Estimable
645. un man sāp vēderiņš.... :Icon64:
Māriņa- Estimable
646. Man ar punčuks sāp.. Un vēl tā trakā urbšana un klauvēšana aiz sienas :icon70:
647. man saap galva,kas noziimee ka iespeejams arii kaads viiruss tuvojaas :lol: bet aaraa tik smuks laiks beidzot nu vismaz pagaidaam :lol:
Ruby- Estimable
648. Es ar gribu ārā........... :Icon64: gribu mājās pie savām meitenītēm un iziet pastaigā......bet vēl 2,5 stundas
Māriņa- Estimable
649. Paldies Buciit :D atbraucu ar pilnu maisu zàlém,vél termometru nopriku,jo kaut kà jau gadu dziivoju bez(iepriekshéjais saluuza :D ) un varéju iztikt...par lielu briinumu man ir tikai 36,6c°,bet juutos kà buutu visi 39c° :icon103:
Silkite- Estimable
650. Silkiit kas tad nu?? Veseljojies :)
Ruby- Estimable
Lapa 26 no 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Lapa 26 no 40