ka var pasutit?
4 posters
Lapa 1 no 1
ka var pasutit?
sweiki sunu ipasnieces! pastasties ka jus sutat no sis lapas dogdug.com
kada maksa ir par to ka suta uz latviju?cik atri atsuta? un jamaksa ir kad pasuta vai kad atsuta uz pastu?pastasties ludzu
kada maksa ir par to ka suta uz latviju?cik atri atsuta? un jamaksa ir kad pasuta vai kad atsuta uz pastu?pastasties ludzu
zero- Newbie
- Number of posts : 1
Re: ka var pasutit?
Sveiki!
Nu jāmaksā pasutot preci, (es maksāju caur Paypal ), atsūtīja 5 dienu laikā apmēram. Par sūtīšanu maksa atkarīga no pasūtījuma svara, tā summa parādās jau pasūtījumu formējot un redzēsi, cik jāmaksā par sūtīšanu.
Nu jāmaksā pasutot preci, (es maksāju caur Paypal ), atsūtīja 5 dienu laikā apmēram. Par sūtīšanu maksa atkarīga no pasūtījuma svara, tā summa parādās jau pasūtījumu formējot un redzēsi, cik jāmaksā par sūtīšanu.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
man ar atnāca kkur 5-6 dienu laikā, kaut teica, ka būšot 2-3
es arī maksāju caur paypal..īstenībā jau diezgan vienkārši pasūtīt, tik jādara, ko viņi prasa un viss notiksies.. galvenais, lai angļu valodu saprot ;) bet nu patiesībā nav grūti, tāpat kā jebkurā citā intereneta lapā apmēram ;)
es arī maksāju caur paypal..īstenībā jau diezgan vienkārši pasūtīt, tik jādara, ko viņi prasa un viss notiksies.. galvenais, lai angļu valodu saprot ;) bet nu patiesībā nav grūti, tāpat kā jebkurā citā intereneta lapā apmēram ;)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Vai derēja viss pēc izmēriem? Ko labu iepirkāt?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
ai, man pedejaa laikaa pc karaas un es nevaru pat bildi sheit nomainiit :D diezgan stulbi.. un nee, mums pilniigi viss bija par lielu, visu nacaas ieshuut, lai nekriit vismaz nost...
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 1 no 1