VASu gjimeniite :))))
4 posters
Lapa 1 no 1
VASu gjimeniite :))))
Beidzot piespiedu vinjus nofotografeeties kopaa :D Man tas izdevaas ar kocinja paliidziibu :D
Luuk mana vilku gjimeniite :))))
Gledisa-Mersija-Tors-Zāra
Siikais Tors takā tāds pirdiens blakus lielajām :D
Un tagad katrs atseviskji-
Gudrā un nešpetnā vecvecmāminja Gledisa
Viņai ir niķis kost cilvēkiem dibenos, arī es vienreiz šo prieku izbaudīju :oops: :D
Viņai ir tikai viens saimnieks un viens cilvēks kam viņa uzticās- oma, visi pārējie vienkārši no viņas baidās. :lol:
Uzticīgā Zāra kas ar savām acīm hipnotizē
Jauniņā mūsu mājā, gudrā un nosvērtā Mersija kas visu laiku kaitina Gledisu :lol:
Un visbeidzot tirliņš, pirdiens Tors! :lol: viņš ir baigais aktīvists un ir ļoti smieklīgs jo visu laiku tirinās kā puņķis uz drāts :D
Luuk mana vilku gjimeniite :))))
Gledisa-Mersija-Tors-Zāra
Siikais Tors takā tāds pirdiens blakus lielajām :D
Un tagad katrs atseviskji-
Gudrā un nešpetnā vecvecmāminja Gledisa
Viņai ir niķis kost cilvēkiem dibenos, arī es vienreiz šo prieku izbaudīju :oops: :D
Viņai ir tikai viens saimnieks un viens cilvēks kam viņa uzticās- oma, visi pārējie vienkārši no viņas baidās. :lol:
Uzticīgā Zāra kas ar savām acīm hipnotizē
Jauniņā mūsu mājā, gudrā un nosvērtā Mersija kas visu laiku kaitina Gledisu :lol:
Un visbeidzot tirliņš, pirdiens Tors! :lol: viņš ir baigais aktīvists un ir ļoti smieklīgs jo visu laiku tirinās kā puņķis uz drāts :D
Re: VASu gjimeniite :))))
Nee nee, izlasi kaartiigak. Musu majas tikai TORAM miiljvaardiņš ir pirdiens :D Tas bija pirmais ko mamma pateica viņu ieraugot :D
Tors ir tas mazais, nu tas kas pēc pirdiena izskatās!
Viņam iisteniibaa ir trīs vārdi: Tors, Pirdiens un Dunay's (dokumentos)
Tors ir tas mazais, nu tas kas pēc pirdiena izskatās!
Viņam iisteniibaa ir trīs vārdi: Tors, Pirdiens un Dunay's (dokumentos)
ļoti skaisti suņi, bet man arī no šitiem bail.....bērnībā arī izbaudīju kā ir ka iekož dibenā
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lily, Tu varētu sarakstīt pasaciņu :arrow: "Mazā purkšķa Tora, lielie piedzīvojumi" :large:
Jaukas bildes :) Man Vasi ljoti iepatikushies peedeejaa laikaa :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Buciit, es jau zinu kas apmeeram buutu šajaa staastaa - ''Un tad es tirinājos kā puņķis uz drāts un visi par mani smējās... Tad es uztirinājos virsū Mersijai un šī iekoda man ausī. Au.. un es jau atkal tirinājos un ļempatoju pa sētu ''
hahaha pārsmējos lasot 2009. gada ierakstus Mūsu VASu ģimenītes sastāvs gan jau ir mainijies pa šo laiku.. Gledisas vairs nav, bet mazais tireklītis Tors nedzīvo ar mums, tāpat kā Mersija. Toties no Lietuvas ir atceļojusi kucīte ar vārdu Cita Garliavietis un mājās tiek saukta par Citu. cilvēki ļoti bieži nevar saprast kāds tad ir suņa vārds... ''Cita, cita, cita''
Un viņas ļoti kaitinošā un aktīvā draudzene, Cindarella Bona Mente, nākusi tepat no Latvijas. Mājas vienkārši- Sindija
Abas kopā
Un viņas ļoti kaitinošā un aktīvā draudzene, Cindarella Bona Mente, nākusi tepat no Latvijas. Mājas vienkārši- Sindija
Abas kopā
Lapa 1 no 1