AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
maza-zvaigzne
irituska
minka200
Sanita
Ruby
Kitija
Māriņa
Ronija
ajame
Dream
Silkite
Buciitis
Eliina
sassaa
Lily
19 posters
Lapa 33 no 40
Lapa 33 no 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
1622. Šodien jūtos kā laimīgākais cilvēks uz zemes :D
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
1623. uhh, jūs, meitenes gan tālu tikušas, man būs grūti noskaidrot, kas te pa mēnesi ir sadarīts :D
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
1625. Sabinilla kur bijat pazudusas?
Liliy-mopsites vnk buriigas :)
oj nedaudz pastastisu ka mums gaja bijam mes skolinaa gaja loti gruuti,trenneriiti neapeeda,bet mani pagarsoja tagad jacinas talak,turiet visi luudzu par mums iikskus lai mums izdodas un kluusatm par paklausiigu un milu suniiti
Liliy-mopsites vnk buriigas :)
oj nedaudz pastastisu ka mums gaja bijam mes skolinaa gaja loti gruuti,trenneriiti neapeeda,bet mani pagarsoja tagad jacinas talak,turiet visi luudzu par mums iikskus lai mums izdodas un kluusatm par paklausiigu un milu suniiti
1626. Eliin tureeshu iikshkjus par jums abaam noteikti, bet es jau taapat zinu ka jums izdosies, bishkuciit vairaak ticiibas saviem speekiem un pozitiivisma un viss notiks :)
Lily- un shitaa vinji dara, atsuuta to paveesti piektienaa kad jaagaida visa nedeeljas nogale lai tiktu pie pakas man ar taa ir bijis un es vaaros dusmaas!! Jums tachu pasts sestdienaas nestraadaa,ne?
Mees riit dodamies uz jaunaakaas Vetklinikas Dublinaa atveerto durvju dienu, ceru ka buus interesanti - varees apskatiit operaaciju telpas,rengenus,sonograafus un visaadus citaadus aparaatus, plus apskatiis un palutinaas visus liidzpanjemtos maajdziivniekus un beernus
Lily- un shitaa vinji dara, atsuuta to paveesti piektienaa kad jaagaida visa nedeeljas nogale lai tiktu pie pakas man ar taa ir bijis un es vaaros dusmaas!! Jums tachu pasts sestdienaas nestraadaa,ne?
Mees riit dodamies uz jaunaakaas Vetklinikas Dublinaa atveerto durvju dienu, ceru ka buus interesanti - varees apskatiit operaaciju telpas,rengenus,sonograafus un visaadus citaadus aparaatus, plus apskatiis un palutinaas visus liidzpanjemtos maajdziivniekus un beernus
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
1627. Ruby, Strādā pasts mums arī sestdienā bet es visu sestdienu nebūšu pilsētā, būšu tikai nakamajā rītā un tad man sanāk gaidiit 1dienu :( :D Nekas, labs naak ar gaidiishanu )
1628. sonakt japagriez pulkstenis par vienu 1h atpakal,nebuutu skatijusies zinas nemaz nezinatu
1629. OOO Eliin paldies ka atgaadinaaji, noteikti buutu aizmirsusi :)
Klau Buciit un Lily (lielie Twilight fani lol) vai esat lasiijushas 5.graamatas uzmetumu? Es netiishaam vinju uzgaaju un tagad lasu :)
Klau Buciit un Lily (lielie Twilight fani lol) vai esat lasiijushas 5.graamatas uzmetumu? Es netiishaam vinju uzgaaju un tagad lasu :)
Ruby- Estimable
1630. Ruby, jā esmu izlasījusi. Man pat patika labāk kā pati "Krēsla"! Edvarda domas tiešām skan aristokrātiski un skaisti, un un un kā īstam "ideālam" vīrietiem.
1631. Ruby, re ku šeit ---> http://www.stepheniemeyer.com/pdf/nm_extras_rosalie.pdf var izlasīt, autores - Stefānija Meijere, uzrakstīto kā Rozālija paziņo Edvardam to, ka Bella nolekusi no klints.
1632. Buciit - paldies apskatiishos :)
Shonakt atkal maajaas notika kas jokains/mistisks. Pirmaamkaartaam Pepija ljoti agri no riita ieliida pie manis gultaa (no riita tas vinjaa atljauts) un visu laiku ruuca uz kaut ko!?!? Es protams vinju apsaucu, bet miegaa neaizdomaajos ka Pepe nemeedz ruukt uz ko nenoziimiigu,bet laukaa nezheeliigi puuta veejsh - varbuut vinjai iisti nepatika tas. Taalaak - guljam,visi protams dziljaa miegaa un peekshnji kaut kaada jociiga skanja - runaa kaut kaads viirietis un nenormaali skalji, peekshnji atopos ka tas ir lejaa, bet tik skalji cilveeks pats nevar runaat, tas nav iespeejams, atjeedzos ka tas ir TV uzgriezts uz MAX!!! Noeju lejaa - TV nav iesleegts, bet taa skanjas sisteema un sateliita kaste, Kaa jau rakstiiju - skaljums uz Max. Saaku domaat - ok sateliita kastei var uzlikt piemeeram modinaataaju lai iesleedzaas noteiktaa laikaa, ko varbuut kaads netiishaam izdariijis. Bet kaa ar to skanjas siteemu??? Izpeetiiju visas pogas - nav tur taada setinga par pashiesleegshanos!!! Kaut kaads murgs! Negribu buut beernishkjiiga, bet tas bija ljoti jociigi :) un esmu mazliet apmulsusi!
Kaadu laiku atpakalj,kaa jau te rakstiiju,no kumodes naktii peekshnji nogaazaas mans laptops - arii mistiski!?!?
Kas notiek???
Shonakt atkal maajaas notika kas jokains/mistisks. Pirmaamkaartaam Pepija ljoti agri no riita ieliida pie manis gultaa (no riita tas vinjaa atljauts) un visu laiku ruuca uz kaut ko!?!? Es protams vinju apsaucu, bet miegaa neaizdomaajos ka Pepe nemeedz ruukt uz ko nenoziimiigu,bet laukaa nezheeliigi puuta veejsh - varbuut vinjai iisti nepatika tas. Taalaak - guljam,visi protams dziljaa miegaa un peekshnji kaut kaada jociiga skanja - runaa kaut kaads viirietis un nenormaali skalji, peekshnji atopos ka tas ir lejaa, bet tik skalji cilveeks pats nevar runaat, tas nav iespeejams, atjeedzos ka tas ir TV uzgriezts uz MAX!!! Noeju lejaa - TV nav iesleegts, bet taa skanjas sisteema un sateliita kaste, Kaa jau rakstiiju - skaljums uz Max. Saaku domaat - ok sateliita kastei var uzlikt piemeeram modinaataaju lai iesleedzaas noteiktaa laikaa, ko varbuut kaads netiishaam izdariijis. Bet kaa ar to skanjas siteemu??? Izpeetiiju visas pogas - nav tur taada setinga par pashiesleegshanos!!! Kaut kaads murgs! Negribu buut beernishkjiiga, bet tas bija ljoti jociigi :) un esmu mazliet apmulsusi!
Kaadu laiku atpakalj,kaa jau te rakstiiju,no kumodes naktii peekshnji nogaazaas mans laptops - arii mistiski!?!?
Kas notiek???
Ruby- Estimable
1634. Ruby, Jaa es esmu iesaakusi lasiit ''Midnight Sun'' bet man tā švaki iet ar angļu valodu tapec tikai pirmo nodalju izlasiju :D
tiešām tev spokojas
tiešām tev spokojas
1635. Ruby tu esi noteikti ievakusies maja kur ir kads spocins/garins vai tur kads pirms jums dziivoja? vai ari ta ir jaunuzcelta maja? brrr.. ja godiigi man uzmetas zosaada :S kad mes ievacamies jaunaja dziivokli mums arii bija kads kurs te vel dziivoja un tad mamma gaja pie zilniecem un vins pazuda. mums bija manuprat kaķa spoks,jo loti biezi bija nudeesana un nagu asinasana.
Pēdējo reizi labojis Eliina Svētdena Oktobris 25, 2009 7:05 pm; labots 1 reizi
1636. es nez, kur biju pazudusi, kaut kā laiks nebija internetam :( skola, autoskola, vēl kkas..
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
1638. man iet jautri,internets atslédzàs ik péc 3-5 min un tà jau tresho dienu.... un tie gudriishi arii nevar atrast problému..
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
1639. beidzot man normàls interneta pieslégums!!!gurdriishi atrada problému...Bravo,bet kaut kà léni shiem daleca
Silkite- Estimable
1640. Kas ta bij noticis, Silkit?
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
1641. Ronija,Wi-Fi baroshanas bloks chakaréjàs ..shodien apmainiija+ filtru,bet iedeva neiisto .tad nàcàs braukt maniit atkal pret iisto.nu vismaz tagad pagaidàm ir ok.triis kàrtiigas dienas bez normàla piesléguma bija gruuti izdziivot
Silkite- Estimable
1642. Sodien nopirkam nomierinosu liidzekli sunim redzes vai paliidzes,kadam ir pierdze? vai kads ir lietojis? Šādu :)
1644. var pie uudens piejautk var ari pataino mute,bet mes pie uudens piejaucam,bet es saku domat cik vispar ilgi tads jalieto jo tur nav raksiits, neba no vienas piles suns kluus mierigaks/neizjutiss bailes un ta talak. loti girbetos dzirdet juusu viedoki vai kads ir lietojis ko liidzigu?
1645. kapec seit tads klusums ?? :( vai kads ir dzirdejis par meoriitu kas nokritis?! man tas liekas loti smiekliigi,ka kaut ko tadu var izdomat, izrakt bedri lai visi notic
1646. Jaa man tas liekas stulbi no tele2 puses, kautko tādu izdomāt :DDDD
Lapa 33 no 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Lapa 33 no 40