LKA 10.10.09 specializētā ''krievu toi'' izstāde
5 posters
Lapa 1 no 1
LKA 10.10.09 specializētā ''krievu toi'' izstāde
Lorinjas pirmaa izstaade un pirmaa uzvara!!!
Lora uzvarēja savu klasi un ieguva LJU titulu, salīdzināšanā ar puisīti uzvarēja un ieguva Labākā Juniora un Jaunā Kluba Čempiona kandināta titulu!!!
Te Lorinja ar savu pirmo kausu un protams pudeli :lol: un Lietuviešu tāds kā nacionālais ēdiens ''šakotis'' (pacik esam Lietuviešu ģimene tad arī lietuviesu ēdieni :) )
Lora starp kausu un pudeli :lol:
Diemzheel bildes no ringa nav jo bija baigais uztraukums un nebija laika paprasiit lai nofochee :D Bet ringaa Lora uzvedaas vnk. LIELISKI!
Man taads prieks, ka tad kad vajadzeeja tad gaaja un staaveeja lieliski kaut iepriekš mēģinājām un nestāvēja no uztraukuma.... Kad mes uzvarējām salīdzināšanā mums applaudēja, un man tieshi tajaa briidi vajadzeeja nomest kausu zemee :oops: :roll:
Lorai peec izstaades nogurums :)
Paldies Laurai ar Vero kas stāvēja pie ringa un uzmundrināja mūs!!! Viņai tiešām bija taisniiba ''saliidzinaashanaa arii vinnēsiet!''
Diemzheel nepaliku tik ilgi lai redzeetu Vero chempionu klasee bet ganjau, ka kaarteejo CACu dabuja!! :)
Lora uzvarēja savu klasi un ieguva LJU titulu, salīdzināšanā ar puisīti uzvarēja un ieguva Labākā Juniora un Jaunā Kluba Čempiona kandināta titulu!!!
Te Lorinja ar savu pirmo kausu un protams pudeli :lol: un Lietuviešu tāds kā nacionālais ēdiens ''šakotis'' (pacik esam Lietuviešu ģimene tad arī lietuviesu ēdieni :) )
Lora starp kausu un pudeli :lol:
Diemzheel bildes no ringa nav jo bija baigais uztraukums un nebija laika paprasiit lai nofochee :D Bet ringaa Lora uzvedaas vnk. LIELISKI!
Man taads prieks, ka tad kad vajadzeeja tad gaaja un staaveeja lieliski kaut iepriekš mēģinājām un nestāvēja no uztraukuma.... Kad mes uzvarējām salīdzināšanā mums applaudēja, un man tieshi tajaa briidi vajadzeeja nomest kausu zemee :oops: :roll:
Lorai peec izstaades nogurums :)
Paldies Laurai ar Vero kas stāvēja pie ringa un uzmundrināja mūs!!! Viņai tiešām bija taisniiba ''saliidzinaashanaa arii vinnēsiet!''
Diemzheel nepaliku tik ilgi lai redzeetu Vero chempionu klasee bet ganjau, ka kaarteejo CACu dabuja!! :)
Pēdējo reizi labojis Lily Sestdiena Oktobris 10, 2009 4:18 pm; labots 4 reizes
Re: LKA 10.10.09 specializētā ''krievu toi'' izstāde
Paldies paldies Eliin! Es taa sapriecaajos ka uzreiz uzrakstiju tev sms
es loti preicajos kad izlasiju. drumo darba dienu uzlaboji
Lilijas deelinsh ieguva otro vietu no 3 jo bija baigais huligāns un gribēja skaidriit :lol:
SUPER Lily apsveicu un bucha Lorinjai! WOW es nemaz nezinaaju ka Lorinja arii izstaadees piedalaas :) Mazaa palaidniece-nebeedniece izraadaas ir arii skaituma karaliene Dikti jauki :)
Un bildiites arii super :D
Un bildiites arii super :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Paldies liels Ruby!!! jaa, luuk mans citaats "aij viņa jau izgāzīsies, viņa tač tizla neko nemāk.." ko es vakar teicu draudzenei tagad vinja man shito sejaa baazh par to ka es nenoveerteeju suni :respect: tagad zinu, ka Lorinja mani nepievils jo tieshi iistajaa briidii vinja visu darija perfekti :)
Iisteniibaa ar tiem hiperaktiivajiem taa ir, jo vinji ir ljoti ljoti gudri un to savu aktiivismu var izmantot lai samaaciitos visaadus briinumus ka pat saimniekiem mutes paliek valjaa :lol: :D Vinji dariis visu lai izpatiktu savam saimniekam :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Vot šodien man tā izskatijās... Itkaa Lora butu ar kaadu sadereejusi, ka labi uzvediisies :lol:
Super,Apsveicam :icon67:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ooo super, Lily! Sveicieni tev un mazajai Lorinjai:) Re kaa man bija taisnība - Lorinja ir ļoti gudra meitene:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Paldies meitenes ) Jaa Maarinj, laikam gan vinja saprot kaa iistajaa briidii jauzvedas :roll:
Similar topics
» LKA 28.02.09. Speciālizētā Krievu Toi izstāde
» 09.10.2010. Specializētā Krievu toi izstāde Rīgā
» 05.02.2011 "Favorīts plus" specializētā krievu toju izstāde
» 06.02.2010. Krievu Toi izstāde Favorītā
» 14.jūnijs izstāde Lapmežciemā
» 09.10.2010. Specializētā Krievu toi izstāde Rīgā
» 05.02.2011 "Favorīts plus" specializētā krievu toju izstāde
» 06.02.2010. Krievu Toi izstāde Favorītā
» 14.jūnijs izstāde Lapmežciemā
Lapa 1 no 1