28.11.2009- Rīga, LKA, CACIB.
+5
Mazais
Ronija
Kitija
Eliina
Lily
9 posters
Lapa 3 no 3
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: 28.11.2009- Rīga, LKA, CACIB.
Mums ari bija visos dokumentos tikai Undina Roxy un tad aprakstā un uz LJU diplominja pati izlaoboju bet uz diploma taa palika... Uz JCH sertifikaata paspeju pateikt lai pierakta VUK tad tas krievs uzrakstija MUK, es skaidroju, ka V burts un vinsh uzraksta BUK pectam oma skaidroja, skaidroja un tad vinsh saprata, ka latvieshu V
Man arī bija par vienu burtu mainīts uzvārds (pat nav labots, bet es nepārdzīvoju, jo n par m varu pārtaisīt, ja ļotivajag), bet Elfam uzvārds ar pildspalvu palabots no SMANTARES uz SHANTARES.
woowww, nu malachi meitenes, labi pastraadaajushas juus shodien !!! Apsveicu ,
YOHOOOO sveiciens visiem uzvareetaajiem, visi visi malachi un pelnijushi taadus rezultaaatus
Patiess prieks par jums
Patiess prieks par jums
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Es nesaprotu vienu lietu... Kaapeec favoriits pasaka ka papiiri no shiis izstaades varbuut nemaz nav deriigi... tad lai vinji uzraksta savaa maajas lapaa, kuras izstaades driiskt piedaliities un kuraas nee.... tas ir stulbums... es samaksaaju lielu naudu un beigaas sanaak taa, ka es to papiiru varu izmest laukaa, jo redz vinjiem neesot liiguma... vnk stuulbums...
Kur tad man tagad likt sho skaisto lapinju???
Kur tad man tagad likt sho skaisto lapinju???
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Uz sertifikaata rakstiits UCI,LKA,IKU... taatad favoriitam butu shis sertifikaats jaapienjem GAN lidz 1.01 gan peec shii datuma!
Sakiet lūdzu kā sauca tiesnesi, kas tiesāja šajā izstādē Tojus?
Vācam vērtējumus iesniegšanai Favorītā, bet nevaram aizpildīt iesniegumu, jo tā dāma ir iešņāpusi tikai parakstu visos trijos dokumentos, bet atšifrējuma ta nav...!
Lūdzu pasakiet, ka kādai gadījies vērtējums ar paraksta atšifrējumu!
Vācam vērtējumus iesniegšanai Favorītā, bet nevaram aizpildīt iesniegumu, jo tā dāma ir iešņāpusi tikai parakstu visos trijos dokumentos, bet atšifrējuma ta nav...!
Lūdzu pasakiet, ka kādai gadījies vērtējums ar paraksta atšifrējumu!
Mazais: man no shiis izstaades dokumentos rakstiits Irina Prāve.
Cik atceros tad mums tiesāja viena tiesnese!Bet uz sho jautājumu man liekas Lily labaak vareetu atbildeet!
Cik atceros tad mums tiesāja viena tiesnese!Bet uz sho jautājumu man liekas Lily labaak vareetu atbildeet!
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Kaut gan musu Ronija ari bija saja izstade un vinai butu jaatceras ka sauc launo tiesnesi
Ronija jau PM atbildeeja uz sho pashu jautaajumu :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Varu apliecinat ka atbildēja.
Gribējās šovakar sarkastīt iesniegumu un rīt aizvest, jo kamēr vēl sagaidīs priekšnieku, kas parakstīs, tikmēr atkal paies kādi 2 mēneši un būs klāt jau Lieldienas Ķīpsalā.
Gribējās šovakar sarkastīt iesniegumu un rīt aizvest, jo kamēr vēl sagaidīs priekšnieku, kas parakstīs, tikmēr atkal paies kādi 2 mēneši un būs klāt jau Lieldienas Ķīpsalā.
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 11.-12.04. - CACIB, Rīga, Ķīpsala ''lieldienas''
» 31.10 - 01.11.2009 - Starptautiskaas izstaades Riigaa (CACIB)
» LKF. Mopšu kluba izstāde, Rīga, 05.07.2009.
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» 04.12.2010.- Lietuva, Paņevežys (CACIB, IKU)
» 31.10 - 01.11.2009 - Starptautiskaas izstaades Riigaa (CACIB)
» LKF. Mopšu kluba izstāde, Rīga, 05.07.2009.
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» 04.12.2010.- Lietuva, Paņevežys (CACIB, IKU)
Lapa 3 no 3