Līdzinieki :)
+4
Lily
Eliina
Ronija
Ruby
8 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Līdzinieki :)
Kaadu laicinju atpakalj atradu Pepiitei unikaalu liidzinieku, vinju sauc Keefer un vinsh dziivo Niiderlandee, es jau buutu tieshaam noticeejusi ka tas ir Pepiites braaliitis, bet dz.d. tomeer nav viens un tas pats. Keefer ir puisis un divus meeneshus jaunaaks par Pepi :)
Labu veiksmi atpaziishanaa, jo sheit ir neliels mix ar Pepes un Keefer bildiiteem :) Uz begaam jau paliek taa ka es pati vairs nevaru atpaziit (ja vien nepaziitu pati savas bildes) :)
Protams bilzhu ir daudz vairaak, bet es nespeeju vinjas visas ielikt un atrast katrai piemeerotu, laika truukuma deelj, bet gan jau kaadreiz buus turpinaajums...
Labu veiksmi atpaziishanaa, jo sheit ir neliels mix ar Pepes un Keefer bildiiteem :) Uz begaam jau paliek taa ka es pati vairs nevaru atpaziit (ja vien nepaziitu pati savas bildes) :)
Protams bilzhu ir daudz vairaak, bet es nespeeju vinjas visas ielikt un atrast katrai piemeerotu, laika truukuma deelj, bet gan jau kaadreiz buus turpinaajums...
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Re: Līdzinieki :)
Ruby, vieniigais, kas nodod, ka tie ir divi dazhaadi sunji ir zekjiites :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
ha jaa jaa Pepei labajaa ir "garaaks" zaabacinsh un Keefer kreisajaa ir garaaks :)
Aciiga gan tu esi
Aciiga gan tu esi
Ruby- Estimable
Vienkaarshi acs uztrenneeta, kad bij kolliju kuceeni - 2 nevareejaam atshkjirt , abi bija identiski, vieniigaa atshkjiriiba bija dazhaadaas zekjiites :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
aaaa arii labi :)
Ruby- Estimable
Es arii uzreiz zekiites ieveeroju bet bildes kur nav kajinu ir ta tiri pagruuti atpaziit kurs ir kurs
Shanelei esmu vairakus lidziniekus atradusi bus kada bilde japamekle,lai jus varetu palauzit galvas un paminet
Shanelei esmu vairakus lidziniekus atradusi bus kada bilde japamekle,lai jus varetu palauzit galvas un paminet
Jaa tur kur tikai taas "engjeljactinjas" redzamas tur pat man buutu gruuti atshkjirt
Ieliec Eliin bildiites :)
Ieliec Eliin bildiites :)
Ruby- Estimable
ha tikko paarbaudiiju viiru un deelu :) vislielaakaas probleemas vinjiem bija ar peedeejaam 4 bildeem, bet daudzas atpazina tikai peec somas,mashiinas,paklaaja - nu paziistamaam lietaam
Ruby- Estimable
mani arii izglaba tas redzetas bildes un lietas, dels es nevaru atrast nevienu normalu suni sobriid kas man skistu loti liidzigs ir daudzi lidzigi,bet tadu super lidzigu nevaru atrast lai ieliktu un paradiitu
Kad atradiisi tad ieleic :) buus interesanti :)
Ruby- Estimable
aaa neiespeejami Otrs sunjuks ir tumshaaks,ne?? Shaneles 3 vai 4???
Ruby- Estimable
Es neesmu paarliecinaata par pirmo bildi,paareejaas ta kaa aptuveni :)
Peedeejaa bilde ir vienkaarshi unikaala taa ir Shaneliite,ja??
Ir ir dikti liidziigas :) Vai tik nav radinieces?
Peedeejaa bilde ir vienkaarshi unikaala taa ir Shaneliite,ja??
Ir ir dikti liidziigas :) Vai tik nav radinieces?
Ruby- Estimable
nu nav jau nemaz tik gruti atpazit, uzātro kaut ko samekleeju...bet varbūt lai saglabātu intrigu nosūtīšu tev PM un citi lai pamin,varbūt kādam liksies savādāk.
Nu redz, es tomeer nokljuudiijos nemaz nebija tik viegli!!
Ruby- Estimable
Eliin- skaitot ar visu shaneli tur ir 5 sunjuki? :D
Ruby- vinji tieshaam ir baigi liidziigie bet tomer KAUTKAS ir tāds... :D tikai es nevaru saprast kas ir savādāks. Man liekas, ka Pepei smalkāks purniņš )
Ruby- vinji tieshaam ir baigi liidziigie bet tomer KAUTKAS ir tāds... :D tikai es nevaru saprast kas ir savādāks. Man liekas, ka Pepei smalkāks purniņš )
Odrijai un Lily ir atšķirība lāsumu krāsā, ausu lielumā un deguna garumā
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lily rakstīja:Eliin- skaitot ar visu shaneli tur ir 5 sunjuki? :D
tev vnk super ietrenneeta acs atskirt
Odrijai ir gaišāki lāsumi - kā smilškrāsa
Twixy- Profesional
- Number of posts : 267
Dzīvesvieta : Rīga
Jā viņia tādi nevis tīri lāsumi, bet tādi kremkrāsā bēšīgi
Sākumā jau es gribēju riktīgi tumšus lāsumus, bet tgd man pašai labāk iepatikās tā kā Odrijai
Bet Odrijai ar Lily dzīvē avr pamanīt ĻOTI daudz atšķirības, bet pa retam dažās bildēs viņas ir biš līdzīgas :)
Kā nekā 2. pakāpes māsīcas
Sākumā jau es gribēju riktīgi tumšus lāsumus, bet tgd man pašai labāk iepatikās tā kā Odrijai
Bet Odrijai ar Lily dzīvē avr pamanīt ĻOTI daudz atšķirības, bet pa retam dažās bildēs viņas ir biš līdzīgas :)
Kā nekā 2. pakāpes māsīcas
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Lily rakstīja:
Jaa jaa kaa jau puisim purninsh ir bishku bishku lielaaks, bet tajaas bildees kur no saana focheets nevar nemaz taa pateikt kursh purninsh smalkaaks kursh nee. Un plus vinjam ir taadi viegli viegli tumshaaki punktinji uz purninja un tas baltais plekjiitis uz zodinja Pepijai arii ir drusku lielaaks nekaa puikam. Dziivee vinsh arii ir lielaaks par Pepi, kaut kur 2,150 kg apmeeram - bet izskataas dikti dikti smalcinsh :)
Ruby- Estimable
Eliina rakstīja:Lily rakstīja:Eliin- skaitot ar visu shaneli tur ir 5 sunjuki? :D
tev vnk super ietrenneeta acs atskirt
jaaaaa vareetu buut ietrenneeta paldies, paldies
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2