Skandalozaa BBC filma - Peigree Dogs Exposed!
4 posters
Lapa 1 no 1
Skandalozaa BBC filma - Peigree Dogs Exposed!
Ja nu gadiijumaa kaadam ir veeleeshanaas noskatiities sho filmu,kas satrieca pasauli. Un izmainiija cilveeku domas par tiirshkjirnes sunjiem. Briidinu ka ir dazhi skumji skati (tiem ar vaajaakiem nerviem jaasagatavojas).
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=44215931
Par cik filma ir anglju valodaa varbuut kaadam buus gruutiibas saprast, tad ir pieejams raksts krievu valodaa(tulkojums),ja nu vajag! Zheel ka nav latvieshu :)
http://www.dogs.lv/board/viewtopic.php?f=1&t=12267&hilit=bbc+pedigree+dogs+exposed&start=30
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=44215931
Par cik filma ir anglju valodaa varbuut kaadam buus gruutiibas saprast, tad ir pieejams raksts krievu valodaa(tulkojums),ja nu vajag! Zheel ka nav latvieshu :)
http://www.dogs.lv/board/viewtopic.php?f=1&t=12267&hilit=bbc+pedigree+dogs+exposed&start=30
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Re: Skandalozaa BBC filma - Peigree Dogs Exposed!
Kaads noskatiijaas filminju?? Ko juus domaajat par to materiaalu??
Ruby- Estimable
ak dievs, es saku skatities :( shausmigi skati :((( tik zheel. Shodien vel runaju latvieshu valodaa runu uz atziimi par kinoloģiju un visu kas saistīts ar sunjiem.... a te redzu tadu materialu... pilnigi gribas skriet un palidzet tiem sunjiem...
man nav bijis laiks noskatiites,bet man par visu ko cilveki dara ar sunisiem selekcijas laika jau maca un stasta kursos un man klust skaidraks.
uz ko tik cilveks nav spejigs par to var tikai pabriniities... pilniigi karai skirnei ir kada novirze no normas,bet standaratos tas ir alauts.
VASi man loti nepatik ka izskatas ar tam pakaljkajam.. izstdes tikai ar zelu aci noskatos, ko cilveks ir izdarijis
uz ko tik cilveks nav spejigs par to var tikai pabriniities... pilniigi karai skirnei ir kada novirze no normas,bet standaratos tas ir alauts.
VASi man loti nepatik ka izskatas ar tam pakaljkajam.. izstdes tikai ar zelu aci noskatos, ko cilveks ir izdarijis
Pēdējo reizi labojis Eliina Otrdiena Decembris 01, 2009 11:46 pm; labots 1 reizi
arprats..... Eliin- iesaku noskatities! tur tieshi par tiem vacishiem ir
Jaa VASI kaa vardes palikushi, bet ja taa paskataas uz VAS darba sunjiem - tie kuri nepiedalaas skaistuma izstaadees, bet paklausiibas un visaas tajaas lietaas - arii chempioni :) pavisam cits skats uz vinjiem :) skaistulji!! pavisam cita lieta!!!
Filminja izraisa lielas dusmas un nozheelu!!! Es tur dazhus labus runaataajus pati savaam rokaam nomushiitu ja tiktu klaat
Filminja izraisa lielas dusmas un nozheelu!!! Es tur dazhus labus runaataajus pati savaam rokaam nomushiitu ja tiktu klaat
Ruby- Estimable
zel ka es slikti saprotu angliksi,tiku jau lidz vietai kur mopsis ar to briesmigo aci,tas laikam ir rezultas ka apaksejais pklakstins ar visam spalvam ieruleejies aci vai ari ta isa purnina ada ar spalvam ir tik tuvu ka riive aci.
Eliin - tur otrajaa linkaa ir krievu valodaa aprakstinsh par to filmu - taads kaa tulkojums :)
Tam mosiitim bija visas iespeejamaas kaites kaadas vien var iedomaaties :(
Tam mosiitim bija visas iespeejamaas kaites kaadas vien var iedomaaties :(
Ruby- Estimable
ok to rita skatisos,sodien jaiet gulet,jo esmu dabujusi darbinu jacelas jau 7
saku skatities velreiz.... nav vardu... vakaraa piespiedishu omu noskatities.... tagad es saprotu ko vinja staastija par ''veco tipu'' un ''moderno tipu'' VASinjiem..... tagad saprotu ar ko atskjiras shie vilcinji....
cik negodiigi ka man neraada to www.petnet.lv
Ruby- Estimable
Paradiju omai to video un bik patulkoju vinjai. Vinja nesaprašanā par to vilku, kas Crufts izstadē dabuja BestOfBreed.... tas suns kuram kajas ka vardei!! vinja teica, ja butu tiesnese tad tadu suni diskvalificetu! Tadus nedrikst vairot un vispar kas tas par CRUFTS tiesnesi, ka šītā titulus dod.....?? Vinjsh tachu kad iet tad kājas ļurkā uz visām pusēm, kas tas vel par BestOfBreed??
Lapa 1 no 1