Help.... suniits slims :(
+4
Ronija
Silkite
Eliina
Kitija
8 posters
Lapa 1 no 1
Help.... suniits slims :(
Chau meitenes, cerams juus vareesiet paliidzeet!!!
Man Hugiitis ir saslimis... Kaadas teejas vai zaaliites var dot vinjam???
Vinsh visu laiku gulj zem gultas un nenaak aaraa... Kaa pasaku iesim laukaa, taa shis saak taa triiceet... un no riita kad vienmer pamodaamies taa shis bija klaat un buchas deva un priecaajaas, tad shoriit... nekaa, pieliecos pati pie vinja shis man pat zobus raadiija... uzreiz izleca no gultas un paliida zem gultas un deguntinsh mums arii saus... ees mees arii needam :(
Man Ronija teica, ka sunjukam var dot kumeliishu teeju, bet varbuut var kaut ko citu arii???
Man Hugiitis ir saslimis... Kaadas teejas vai zaaliites var dot vinjam???
Vinsh visu laiku gulj zem gultas un nenaak aaraa... Kaa pasaku iesim laukaa, taa shis saak taa triiceet... un no riita kad vienmer pamodaamies taa shis bija klaat un buchas deva un priecaajaas, tad shoriit... nekaa, pieliecos pati pie vinja shis man pat zobus raadiija... uzreiz izleca no gultas un paliida zem gultas un deguntinsh mums arii saus... ees mees arii needam :(
Man Ronija teica, ka sunjukam var dot kumeliishu teeju, bet varbuut var kaut ko citu arii???
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
Re: Help.... suniits slims :(
oj traki mazajam :( nezinu par ko ieteikt man ta nav gadiijies.
izvelc vinu ara no pagultes izcamdi vai kaut kas nesap, ja rita nav labak aizved vetam paradi.
turaties,bus labi noteitki
izvelc vinu ara no pagultes izcamdi vai kaut kas nesap, ja rita nav labak aizved vetam paradi.
turaties,bus labi noteitki
kà klàjàs?vai ir kàdi uzlabojumi ar Hugo?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
nju nekas labs nebija... bet ceru, ka beigsies labi un Ronija veel mani nomierinaaja... Es jau shodien nopinkshkeejos taa, ka tagad galva pliist pushsu.... :(
Kitija- Profesional
turaties
girbeju pajautat vai to plisumu var redzeet no arpuses vispar? vai vnk es to bili nesaprotu
tas laikam ta zem adas domats..
iekaisis............................ plisis
Sos dziedzerus var izgopereet,lai nakotne neradiitu liekas problemas,jo tie nav svariigi dzivibas pastavesanai un bes tiem var iztikt
girbeju pajautat vai to plisumu var redzeet no arpuses vispar? vai vnk es to bili nesaprotu
tas laikam ta zem adas domats..
iekaisis............................ plisis
Sos dziedzerus var izgopereet,lai nakotne neradiitu liekas problemas,jo tie nav svariigi dzivibas pastavesanai un bes tiem var iztikt
Paranaalie dziedzeri pliist uz aaru. Bet gadaas arii uz iekshu.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Hugo un Kitija - ja nu gadiijumaa esiet onlinaa, uzrakstiet luudzu kaa jums bija - cik ilgaa laikaa jums paargaaja un sadzija? Jums bija kaadas strutas vai citi izdaliijumi ar? Gribas kaadu gaisminju tunelja galaa saredzeet, vieniigais ka apetiite Pepiitei laba, vareetu pat ziloni apeest, par ko protams prieks :) Paldies liels!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby... zini es tagad iiisti taa varis neatceros, bet bija kaut kas bruuns un asinis arii bija no saakuma, bet kad visu izstiiriija tad viss bija ok... bijaam toreiz veelreiz pie veta un iztiiriija un tagad viss ok.
Kitija- Profesional
Paldies Kitij :) Zheel ka tu neko daudz netaceries, mums pirms tam taads peleeks shkjidrums naaca aaraa un vareeja redzeet uz pushuma assinis bishku bet tagad tur baltas strutas naak ik pa laikam (piedodiet zinu ka skan diezgan shausmiigi), es jau mazgaaju, bet nezinu cik ilgi taa var buut? Un vakteeju visu laiku smaganas, deguntinju un acis - lai neko nenokaveetu, ja nu kas!
Errrrr ja juus zinaatu kaa man tagad gribaas Pepei taas bikses apgriezt (spalvas) lai buutu vieglaak!
Errrrr ja juus zinaatu kaa man tagad gribaas Pepei taas bikses apgriezt (spalvas) lai buutu vieglaak!
Ruby- Estimable
Turaties Ruby turesim kepas lai Pepija atri atveselojas.
var but pamegini biksinas sapit bizites,vai ari ka jorkiem uztit tadas papilottes, pa skipsninai.
var but pamegini biksinas sapit bizites,vai ari ka jorkiem uztit tadas papilottes, pa skipsninai.
Hahaha biziites skan labi, es vinjai vienreiz meegjinaaju ausiis biziites sapiit - iipashi neizdevaas LOL
Paldies Eliin bishku jau nomierinaajos, uznaaca man 30 min atpakalj nelieli psihie kad Roksis atkal nopljuutiijaas teltii (shodien uzceelaam daarzaa izmeegjinaat) vispaar rokas nolaidaas un saaku nenormaali nervozeet!!! Bet neko piezvaniiju vetam un aprunaajaamies, izjautaaju arii par Pepiiti - viss ok :) taa tam jaabuut! Un kameer Roksis juutaas labi un eed tikmeer nav par ko uztraukties, ja ilgaak par 24 stundaam tad gan buus jaadodas uz viziiti! Tureesim iikshkjus, esmu nenormaali pateiciiga tai vetklniinikai - tas ir tik super ka var piezvaniit un aprunaaties, lai nomierinaatu sirdi :)
Paldies Eliin bishku jau nomierinaajos, uznaaca man 30 min atpakalj nelieli psihie kad Roksis atkal nopljuutiijaas teltii (shodien uzceelaam daarzaa izmeegjinaat) vispaar rokas nolaidaas un saaku nenormaali nervozeet!!! Bet neko piezvaniiju vetam un aprunaajaamies, izjautaaju arii par Pepiiti - viss ok :) taa tam jaabuut! Un kameer Roksis juutaas labi un eed tikmeer nav par ko uztraukties, ja ilgaak par 24 stundaam tad gan buus jaadodas uz viziiti! Tureesim iikshkjus, esmu nenormaali pateiciiga tai vetklniinikai - tas ir tik super ka var piezvaniit un aprunaaties, lai nomierinaatu sirdi :)
Ruby- Estimable
Meitenes, kas ir pieredzējušas sunīšu saslimšanu.. Mums joprojām veselība kā pa amerikāņu kalniņiem. Es nesaprotu, ko es nepareizi daru. Joprojām ir dīvains kakucis (no sākuma ciets, tad mīksts vienas pastaigas ietvaros). Kakliņš joprojām sāp. Varbūt nevajag suni ārā vest? Bet vai tas nebūs pa traku? Neko nesaprotu
Pastaasti man par to kaklinju - kaa tas izpauzhaas ka vinjam saap kaklinsh?
Un ko Tipiitis ikdienaa tev eed?
Nedomaaju ka laukaa ieshana buutu jaapaartrauc :) jo ja apslimis sunjuks veelas iet laukaa tad tas ir tikai apsveicami, vinsh tev pats grib iet laukaa?
Un ko Tipiitis ikdienaa tev eed?
Nedomaaju ka laukaa ieshana buutu jaapaartrauc :) jo ja apslimis sunjuks veelas iet laukaa tad tas ir tikai apsveicami, vinsh tev pats grib iet laukaa?
Ruby- Estimable
Tipītim, kad te bija pavisam slikti, tad vets teica, ka ir pietūkuši limfmezgli. Tad tā kakla sāpe izpaudās, ka redz, ka sunītis siekaliņas rij tā ar grūtībām un viņš vēl tā mutīti čāpstināja. Vets toreiz iešpricēja antibiotikas. Tagad atkal ir sākusies tā siekaliņu rīšana. Nju es spriežu pēc tā, kā man ir kakla sāpes un tad grūti siekalas norīt. Vets mums sestdien iedeva antibiotikas, ripu veidā un teica, lai vēl pustējkarotīti dzeram divreiz dienā pertusīnu. Labāk nepaliek Šodien atkal bija mans jautrais bosiks pārvērties mazā nelaimes čupiņā, kas neko negrib un dreb visu laiku.
Ēdam mēs pārsvarā Dr.Clauder konservus. Bet ir reizes (tas atkarīgs ko mājās ēdam paši vakariņās), ka suns dabūn rīsus, vai biezpienu, vai auzu pārslu putru, dārzeņus. Sausā barība Tipim ne visai, ja nju vienīgi kā kārums vai spēlējoties.
Nju es viņu tā kā vedu ārā. Bet ārā suns pavisam cits. Cilā kāju kā balerīna pie visiem kokiem, stabiem, krūmiem, dekoratīvajiem kociņiem. Atdzīvojas.
Ēdam mēs pārsvarā Dr.Clauder konservus. Bet ir reizes (tas atkarīgs ko mājās ēdam paši vakariņās), ka suns dabūn rīsus, vai biezpienu, vai auzu pārslu putru, dārzeņus. Sausā barība Tipim ne visai, ja nju vienīgi kā kārums vai spēlējoties.
Nju es viņu tā kā vedu ārā. Bet ārā suns pavisam cits. Cilā kāju kā balerīna pie visiem kokiem, stabiem, krūmiem, dekoratīvajiem kociņiem. Atdzīvojas.
es nemaz nezināju, ka sunim var sāpēt kakls..
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Klau vai toreiz vets tik vienreiz iepoteeja antibiotikas un viss? Taalaak tabletiites (antibiotikas) uz maajaam nedeva?Buciitis rakstīja:... ka ir pietūkuši limfmezgli. Tad tā kakla sāpe izpaudās, ka redz, ka sunītis siekaliņas rij tā ar grūtībām un viņš vēl tā mutīti čāpstināja. Vets toreiz iešpricēja antibiotikas...
Un pertosiins ir cilveeku klepus siirups, ja? Vinsh klepo ar??
Hmm es nez, ja es buutu tavaa vietaa tad es noteikti aizietu veel pie kaada cita laba veta pakonsulteeties, arii lai sirds mieriigaaka un nekas nepaiet garaam, Es taa visai biezhi daru, ja ir kaut mazaakaas shaubas taa piesakos pie cita kas tajaa jomaa pieredzeejushaaks :)
Ruby- Estimable
Veel ko es vienmeer daru kad sunjuks ir apslimis un nejuutas labi - paarbaudu smaganas kaut vai ik pa pusstundai, smaganaam jaabuut maigi rozaa un uzspiezhot ar pirkstu vinjas paliks baltas bet peec 3 sekundeem vinjaam jaapaliek atkal rozaa, ne ilgaak. Ja smaganas ir citaa kraasaa - piem zilganas vai piem tumshi sarkanas tas ir pirmais raadiitaajs ka kaut kas nav labi - taadaa gadiijumaa momentaa pie veta! Pepijai toreiz kad bija tas briesmiigais klepus smaganas bija zilganas!!!
Ruby- Estimable
Es reiz dzirdēju, ka zilā krāsa palīdz sāpošam kaklam. Reiz (2 reizes) Monai bija tā, kā apraksta Buciitis par Tipīša siekalu rīšanu. Es apsēju zilu lakatiņu Monai ap kaklu. Varbūt neticami, bet pārgāja 1 - 2 dienu laikā. Arī man ir sāpējis kakls un esmu sev sējusi ap kaklu zilu lakatiņu. Tādēļ mums tā ir pārbaudīta metode, kas uz mums iedarbojas pozitīvi.
Pēdējo reizi labojis Sanita Trešdiena Aprīlis 28, 2010 12:42 pm; labots 1 reizi
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Ruby, izmēģināju ar smaganām, kā Tu teic. Ir arī tā, ka uzspiež paliek baltas un uzreiz rozā.
Nevarēju mājās atrast zilu lakatiņu. Meklēšu atkal.
Nevarēju mājās atrast zilu lakatiņu. Meklēšu atkal.
Lapa 1 no 1