13.12.2009. CAC, Favorīts+
+6
Dream
Mazais
Kitija
Eliina
sassaa
Lily
10 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
13.12.2009. CAC, Favorīts+
Tiesneši no vācijas, Regina Rambaher un Renate Schneider. Chi un tojus laikam tiesās Renate Schneider kā citās izstādēs....
Kursh brauc- kas piedalās, kas atbalsta? :)
Izstaade notiek klubaa :(
Ka tad isti ir, shi ir ta ''ziemassvētku favorīts'' pārceltā izstāde?? Butu gan stulbi, bet mājaslapā par ziemassvētku favorītu 20.12 nekas nav minēts. Iespējams nenotiks.
Kursh brauc- kas piedalās, kas atbalsta? :)
Izstaade notiek klubaa :(
Ka tad isti ir, shi ir ta ''ziemassvētku favorīts'' pārceltā izstāde?? Butu gan stulbi, bet mājaslapā par ziemassvētku favorītu 20.12 nekas nav minēts. Iespējams nenotiks.
Re: 13.12.2009. CAC, Favorīts+
lily - piedalīsies.?
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
shii ir taa ''ziemassvētku'' pārceltā izstāde :) Un viens kas mani ljoti apbeedina- toji 11:30 un chivavas 17:20 :( parasti vienmer ir blakus laiki.... tapec bushu tikai uz chihiem un bestu.
Kitija, jus ar Hugo nepiedalaties?
Kitija, jus ar Hugo nepiedalaties?
Es domaaju, ka nee.... tagad tikai uz kiipsalu laikam!
Bet taa iisit neesmu sapratusi, ko mums veel vajag!! Cik daudz tos cac vai cacib???
Bet taa iisit neesmu sapratusi, ko mums veel vajag!! Cik daudz tos cac vai cacib???
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
nu jums ieksh LV vairs neko nevajag, tikai ja gribi prieka peec tos cac un cacib vaakt... Jus latvijaa esat jau Jaunie un pieaugušie CHEMPIONI
Mēs būsim tikai paskatīties uz Tojiem un uzzināt pa tiešo no Favorīta priekšniekiem par izmaiņām, noteikumiem un mūsu tālāko piederību LKA, IKU un citām formalitātēm, kas varētu izrādīties būtiskas pēc Jaunāgada. Dikti gribas šajā jomā ieviest skaidrību, jo Pavlovskis e-pastā atbildēja kā baigi neiesaistīta un neko nezinoša persona. Tipa es te tāpat vien sēžu un ne parko neko nezinu... Tikai piebilda un brīdināja:
Vispirms lūgtu pateikt man ,kas tas tāds LKBA un tā burtu tulkojumu,jo praktiski man tas nav zināms.Klubs Favorīts nav LKA iesniedzis oficiāli par izstāšanos no LKA.To nav izdarījuši arī citi klubi kas ir LKA sastāvā.Pilna skaidrība varētu būt tikai no 1.01.10,tad varēšu pateikt visu konkrētāk.
Vienu gan varu pateikt,ka atkal notiek suņu īpašnieku kārtēja apmuļķošana,lai kāds uz to varētu iedzīvoties.
Normāli ir tas,ja kāds klubs dara zināmu par savu darbību atklāti,bet ne slēptā veidā.
Vienu gan varu pateikt,ka CAC sertifikāti kas iegūti neplānotajās izstādēs - netiks ņemti vērā LKA sistēmā.
Ar cieņu.
Vispirms lūgtu pateikt man ,kas tas tāds LKBA un tā burtu tulkojumu,jo praktiski man tas nav zināms.Klubs Favorīts nav LKA iesniedzis oficiāli par izstāšanos no LKA.To nav izdarījuši arī citi klubi kas ir LKA sastāvā.Pilna skaidrība varētu būt tikai no 1.01.10,tad varēšu pateikt visu konkrētāk.
Vienu gan varu pateikt,ka atkal notiek suņu īpašnieku kārtēja apmuļķošana,lai kāds uz to varētu iedzīvoties.
Normāli ir tas,ja kāds klubs dara zināmu par savu darbību atklāti,bet ne slēptā veidā.
Vienu gan varu pateikt,ka CAC sertifikāti kas iegūti neplānotajās izstādēs - netiks ņemti vērā LKA sistēmā.
Ar cieņu.
Apsveicu Lilijas dēliņu ENZO FERRARI JURDO ar pirmo vietu junioru klasē un tikšanu uz bestu! Paldies Eliinai par notiekošā tiešraidi Tulīt braukšu.
Lily, bet es no viena cilveeka sapratu, ka man vajag vienu cac LV ieguut un vienu aarpus LV taapeec tagad iisti nezinu kaas un kaa!
Kitija- Profesional
- Number of posts : 205
Dzīvesvieta : Jelgava
ja tu ieguusi vienu aarpus LV jau busi tas valsts chempions! piem. LT CAC un esi jau LT CH... tas jāskaidro dzīvē :D
Šī bija Šerijas 1. un mana 10. izstāde!
Vanessa Golden Flower from Ti-Fio- Teicami, PP,Best In Show 3. vieta!!!!
Enzo Ferrari Jurdo- Teicami, LJU, JBOB, Best In Show 7 vieta!!!!!
velak bus bildites!! paldies atbalstiitaajiem! Kaut Sherija uzvedas vienkarshi briesmigi, tiesnesei vinja ljoti iepatikaas!
...eju est kukas un dzert shampi no kausa
Vanessa Golden Flower from Ti-Fio- Teicami, PP,Best In Show 3. vieta!!!!
Enzo Ferrari Jurdo- Teicami, LJU, JBOB, Best In Show 7 vieta!!!!!
velak bus bildites!! paldies atbalstiitaajiem! Kaut Sherija uzvedas vienkarshi briesmigi, tiesnesei vinja ljoti iepatikaas!
...eju est kukas un dzert shampi no kausa
Paldies Eliin, labi, ka tu atbrauci 1 min pec musu ringa savadak butu kauns par to kaa Sherija uzvedaas
jaa,pieruka vien paris sekundes bet es no rita biju jau favoriita uz toju ringu,tapec nokaveeju otro reizi atbraukt laiciigi rings sakas atrak,es nenokaveju
SKAISTAA SHERIJA AR SAVU PIRMO KAUSINU loti smuki!
SKAISTAA SHERIJA AR SAVU PIRMO KAUSINU loti smuki!
paldies, paldies :))) Tas kauss ir tik liels, ka nevaru nolikt blakus citiem jo vinsh neielien skapī beidzot ir iemesls taisīt lielāku plauktu priekš kausiem
Sveiciens Lily un Šerijai !!!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Puppy BEST IN SHOW 3. vieta no 8 labākajiem dekoratīvo šķirņu kucēniem
Šerija
Junior BEST IN SHOW 7.vieta no 10 labākajiem dekoratīvo šķirņu junioriem
ENZO nu vai nav izspļauta Lilija? Lilijas ausis :)
vel mazliet chihu un toju bildītes....
Junioru BEST IN SHOW 10. vieta no 10 labākajiem dekoratīvo šķirņu junioriem
čihuahua
1.vieta Kucēnu Bestā kādas pakaļkājas....
Šerija
Junior BEST IN SHOW 7.vieta no 10 labākajiem dekoratīvo šķirņu junioriem
ENZO nu vai nav izspļauta Lilija? Lilijas ausis :)
vel mazliet chihu un toju bildītes....
Junioru BEST IN SHOW 10. vieta no 10 labākajiem dekoratīvo šķirņu junioriem
čihuahua
1.vieta Kucēnu Bestā kādas pakaļkājas....
Pēdējo reizi labojis Lily Otrdiena Decembris 15, 2009 3:34 pm; labots 1 reizi
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» 20.12. - CAC, "Ziemassvētku Favorīts 2009", Rīga, "Favorīts"
» 18.-19.decembrī Ziemassvētku izstāde klubā "Favorīts +"
» 05.02.2011 "Favorīts plus" specializētā krievu toju izstāde
» 24.10.2010. ''Favorīts-Rudens 2010''
» LKA 28.02.09. Mitau 2009
» 18.-19.decembrī Ziemassvētku izstāde klubā "Favorīts +"
» 05.02.2011 "Favorīts plus" specializētā krievu toju izstāde
» 24.10.2010. ''Favorīts-Rudens 2010''
» LKA 28.02.09. Mitau 2009