Vakcinaacijas
+10
Buciitis
Māriņa
Ronija
kristucis1
KristīneBite
Silkite
Eljusik
Lily
Eliina
Ruby
14 posters
Lapa 4 no 4
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vakcinaacijas
Lily,potéju tàpéc ka tàdam gala rezultàtam galiigi nebija jaiznàk.
Eliin,vairs no krésla nav jàkriit viss ir shtokos tagad
Eliin,vairs no krésla nav jàkriit viss ir shtokos tagad
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ak .....
Ja godiigi esmu shokaa un pat nevaru neko uzrakstiit!!! Vareetu sist visus vetus ar laapstu kameer vinji beidzot atdziis ka nevajag sunjus tik biezhi vakcineet!!
Silkiit - diez kaa Desam bija ar pirmajaam kuceenpoteem (kameer veel bija pie audzeetaajas)?? Audzeetaaja neko neteica ka bijushas kaadas reakcijas?
Ja godiigi esmu shokaa un pat nevaru neko uzrakstiit!!! Vareetu sist visus vetus ar laapstu kameer vinji beidzot atdziis ka nevajag sunjus tik biezhi vakcineet!!
Silkiit - diez kaa Desam bija ar pirmajaam kuceenpoteem (kameer veel bija pie audzeetaajas)?? Audzeetaaja neko neteica ka bijushas kaadas reakcijas?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby, audzétàjai nebija problémas ar potém,arii kad potéju péc triisménéshu saniegshanas reakcijas nebija,varbuut bija tik maza ka saskatiit nevatéju un neievéroju.viss sàkàs ar pagàjusho gadu,kas jau tà bija drausmiigi,kaut kortizons mums àtràk un labàk paliidzéja nekà tagad.arii atveseljoshanàs bija àtràka,maigàka.prasiiju vai nevar iezdzimt no màtes un téva,teica ka diemzhél nevarétu gan.bet visi triis veti bija vienspràtis ka vinju potét vairs nedriikst,pàràk riskanti,kà ma teica sunji arii ir aizgàjushi aizsaulé délj alergjiskàm reakcijàm.tàkà mans suns neklainjo un nav lielà saskarsmé ar"nepotétiem" +"nezinàmiem" sunjiem,lai tachu dziivo mieriigi bez potém. viss vairàk man aizkustinàja ka sanjemot desu pie veta kabinetà bija klàt visi triis veti un paliidze-kas uzraudziija desu visu laiku, uz atvadàm visi iedeva desam buchu uz purninja ,vai ku miilji nàkoshreiz jàiet ar lielu konfekshu kasti pateikties
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Labi ka viss labi beidzaas! Un prieks ka beidzot Desam vairs nebuus jaamokaas :) Nu vismaz uz 7 gadiem jums nekaada riska saslimt ar neko nebuus :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Mums piektdienas vakarā bija trakumsērgas pote un vīrusu pote. Un izskatās, ka viss noticis bez aizķeršanām un Tipītim pote bijusi - nebijusi
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 4 no 4