Tā mēs guļam :)
+19
Eky
Pelenz
Eljusik
Michely
Leila
sassaa
Sabinella
sirsninja
Eliina
Lily
Māriņa
Ruby
Lindita
Silkite
Sanita
Ronija
Elīna
Dream
lilucis
23 posters
Lapa 6 no 14
Lapa 6 no 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Tā mēs guļam :)
oi sasmeejos, kaada liidziiba kaa tev liekas kura ir taa kasiitaaja man ... protams ka Cunami vinja tak ir tik izlaidusies un liela, ka labaak pakasiis ar kjepu taa ilgaak, nekaa liekus soljus apstaigaas kaut kur apkaart ... :lol: nu un ja veel bellinjsh potas apstaigaat praatiigi un uzmaniigi apkaart, tad nekad nepieljaus to ka es pret vinju gulju ar muguru ... tad vinja pieceljas, apseezhas uz spilvena pie manas auss un njurkst un njurkst, kameer man apniik un panjemu vinju, paarcelju sev paari i pabaazhu zem segas :lol: atliek vien priecaaties ka jaunaa paaudze man taada labi audzinaata un pieticiiga pa naktiim, citaadi no guleeshanas nesanaaktu nekaa :lol2:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:
nu ne jau shitaa vienaa gultaa guldiiti ... vinjiem katram savs kaktinjsh ... kuru dikteni ciitiigi sargaa viens no otra :lol: a gulta shitaa tiek okupeeta biezhi vien naktiis, kad juuutu, ta kaads uz muguras gulj, ta otrs uz kaajaam, treshais beskauniigi kasa ar kjepu jau mani nost no spilvena, lai tak beidzot protos un atdodu to kas it kaa pieder vinjai :D
Nu mana lielā jaunkundze ar naktī mani pakasa ar ķepu(lieki teikt, ka tā ķepa dažreiz arī acīs iebrauc), jo tad kad princese nāk gultā, tad man jāpaceļ galva un jāpalaiž garām(jo neies tak apkārt manai lielajai galvai)...i pēc tam sedziņa jāpaceļ, lai ērti sunīts var iekārtoties zem tās... Tas ir kā rituāls katru nakti :respect:
vai tadd Ufiitis tev ar tik pat prasiigs jau pret nakts miera komfortu :lol: ?
Dream rakstīja:oi sasmeejos, kaada liidziiba kaa tev liekas kura ir taa kasiitaaja man ... protams ka Cunami vinja tak ir tik izlaidusies un liela, ka labaak pakasiis ar kjepu taa ilgaak, nekaa liekus soljus apstaigaas kaut kur apkaart ... :lol: nu un ja veel bellinjsh potas apstaigaat praatiigi un uzmaniigi apkaart, tad nekad nepieljaus to ka es pret vinju gulju ar muguru ... tad vinja pieceljas, apseezhas uz spilvena pie manas auss un njurkst un njurkst, kameer man apniik un panjemu vinju, paarcelju sev paari i pabaazhu zem segas :lol: atliek vien priecaaties ka jaunaa paaudze man taada labi audzinaata un pieticiiga pa naktiim, citaadi no guleeshanas nesanaaktu nekaa :lol2:lilucis rakstīja:Dream rakstīja:
nu ne jau shitaa vienaa gultaa guldiiti ... vinjiem katram savs kaktinjsh ... kuru dikteni ciitiigi sargaa viens no otra :lol: a gulta shitaa tiek okupeeta biezhi vien naktiis, kad juuutu, ta kaads uz muguras gulj, ta otrs uz kaajaam, treshais beskauniigi kasa ar kjepu jau mani nost no spilvena, lai tak beidzot protos un atdodu to kas it kaa pieder vinjai :D
Nu mana lielā jaunkundze ar naktī mani pakasa ar ķepu(lieki teikt, ka tā ķepa dažreiz arī acīs iebrauc), jo tad kad princese nāk gultā, tad man jāpaceļ galva un jāpalaiž garām(jo neies tak apkārt manai lielajai galvai)...i pēc tam sedziņa jāpaceļ, lai ērti sunīts var iekārtoties zem tās... Tas ir kā rituāls katru nakti :respect:
vai tadd Ufiitis tev ar tik pat prasiigs jau pret nakts miera komfortu :lol: ?
Nu nav ko teikt, pat šitas tām radiniecēm kopīgs :respect: Labi jau ka Čiepa ielien un guļ pēc tam, vienalga pie muguras vai pie vēdera piespiedusies:lol2:
Nu Ufītis nevar sagaidīt kad būs 6.20 un zvanīs modinātājs...un tad nu viņš vairākas reizes pa nakti pieskrien pie gultas un pačinkst, a ja nu mēs tomēr aizgulējušies esam un līdz ar to viņš nav ticis pie mammas zem sedziņas čučēt...
Nu jaa ar to guleeshanu naktiis ir kaa ir, izskataas, ka visiem:)) Maneejaa 2 naktii grib speeleeties, un tad modina augshaa:(( Un sedzinja ar jaapacelj, kaut gan pati labi maak zem segas tikt apakshaa:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija- Moderator
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Ronija- Moderator
Grēks jau atziities, bet meitas ar briizhiem jau greizsirdiigas uz manaam mazajaam lutekleem..... :roll: Un tas tiesa gan , ka vinjaam nekas netiek liegts :D
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Grēks jau atziities, bet meitas ar briizhiem jau greizsirdiigas uz manaam mazajaam lutekleem..... :roll: Un tas tiesa gan , ka vinjaam nekas netiek liegts :D
Kaapeec manii tas izbriinu neizraisa??:)
Ronija- Moderator
Nju droshi vien arii Vikija ir taada pati lutkliite :D :D :DRonija rakstīja:Māriņa rakstīja:Grēks jau atziities, bet meitas ar briizhiem jau greizsirdiigas uz manaam mazajaam lutekleem..... :roll: Un tas tiesa gan , ka vinjaam nekas netiek liegts :D
Kaapeec manii tas izbriinu neizraisa??:)
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:
Grēks jau atziities, bet meitas ar briizhiem jau greizsirdiigas uz manaam mazajaam lutekleem..... :roll: Un tas tiesa gan , ka vinjaam nekas netiek liegts :D
Kaapeec manii tas izbriinu neizraisa??:)[/quote]
Nju droshi vien arii Vikija ir taada pati lutkliite :D :D :D[/quote]
Ujjjjj un kaa veel :D
Ronija- Moderator
Kamēr nebiju tik daudz jaunumi sarakstīti un bildes salikas, katru bildi nekomenēšu, teikšu vienu visām ir superīgi suņi un pro iekārtoties lai ērtāk! Vienā vārdā super!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:
Khi khi khi :)) Var redzeet, kuram tas spilvens vismiiljaakais:))
Kādreiz bija mans, bet Snifijs nocēla
Lindita rakstīja:Ronija rakstīja:
Khi khi khi :)) Var redzeet, kuram tas spilvens vismiiljaakais:))
Kādreiz bija mans, bet Snifijs nocēla
Nja, man jau brizham gribaas teikt, ka Vikija man manu gultu ir noceelusi:)) Viss saakaas ar pledu , kas vinjai traki patiik:)
Ronija- Moderator
Kaa nekaa lielaakie luteklji un miiluljiElīna rakstīja:Kamēr nebiju tik daudz jaunumi sarakstīti un bildes salikas, katru bildi nekomenēšu, teikšu vienu visām ir superīgi suņi un pro iekārtoties lai ērtāk! Vienā vārdā super!
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Kaa nekaa lielaakie luteklji un miiluljiElīna rakstīja:Kamēr nebiju tik daudz jaunumi sarakstīti un bildes salikas, katru bildi nekomenēšu, teikšu vienu visām ir superīgi suņi un pro iekārtoties lai ērtāk! Vienā vārdā super!
OOOOO, jaaaa:))
Ronija- Moderator
Nuja te vietaa teiciens, ar tuvaako jaadalaas it visaa :DRonija rakstīja:Māriņa rakstīja:Kaa nekaa lielaakie luteklji un miiluljiElīna rakstīja:Kamēr nebiju tik daudz jaunumi sarakstīti un bildes salikas, katru bildi nekomenēšu, teikšu vienu visām ir superīgi suņi un pro iekārtoties lai ērtāk! Vienā vārdā super!
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Nuja te vietaa teiciens, ar tuvaako jaadalaas it visaa :DRonija rakstīja:Māriņa rakstīja:Kaa nekaa lielaakie luteklji un miiluljiElīna rakstīja:Kamēr nebiju tik daudz jaunumi sarakstīti un bildes salikas, katru bildi nekomenēšu, teikšu vienu visām ir superīgi suņi un pro iekārtoties lai ērtāk! Vienā vārdā super!
Nu muusu gadiijumaa vairs nav daliishanaas - viss tiek atnjemts pavisam un galiigi :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:
Nu muusu gadiijumaa vairs nav daliishanaas - viss tiek atnjemts pavisam un galiigi :D
Man nez kapēc liekas, ka viss labākais tiek atdots(labprātīgi), lai tik tam mazlim nekas netrūkst! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 6 no 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Lapa 6 no 14